Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Dokkok KaDiPE5
Dokkok KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Folrandír Ceilteach
61 Hozzászólások - 24%
Ezaras Azildor
37 Hozzászólások - 15%
Arnav
33 Hozzászólások - 13%
Krónikás
28 Hozzászólások - 11%
Rhysand Earhgaze
20 Hozzászólások - 8%
Aldrich Cornwell
20 Hozzászólások - 8%
Deedra Gindrian
19 Hozzászólások - 7%
Veleris
15 Hozzászólások - 6%
Reinaakviin
12 Hozzászólások - 5%
Calylenia
10 Hozzászólások - 4%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Gailoth havi Hőseink
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális kétheti kihívás
Töltsd ki a karaktere(i)ddel a Tükröm, tükröm kérdéssort!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Yesterday at 6:36 pm
• Szólánc

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Nincs

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
1
3
Ember
9
7
Ork
0
0
Törpe
0
1
Najád
2
1
Vivern
2
5
Keverék
2
1
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Dokkok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 25, 2022 11:05 pm
Dokkok ZZxEEsu


Csak képzelődöm
« @Calypso •  Zene • 311 »
Elfintorodom a mosolyára. Olyan könnyedén beszél halevésről, amikor ő maga is egyike a népüknek, vagy valamilyen mellékági leszármazottja. Lazán elképzelem, amint jóízűen falatozik a nyers halból szinte foggal tépve fel a húsát és nem tudok másra gondolni, mint egyetlen szóra, a kannibalizmusra. Végig fut a hideg a hátamon annyira, hogy beleremegek.
Amint az asztaltól megnyikordul a szék, már érzem, hogy nem lesz valami kellemes és nyugodt estém, főleg, ha hagyom elkanászodni a szituációt, ami a legnagyobb valószínűséggel megtörténne. Bár illedelmesen, de a legkevesebb kedvvel fordulok meg a hang irányába és köszöntöm Winton foghíjas ábrázatát a pultnál.
Elnyűtt ábrázattal hallgatom végig a hiúságomra tett megjegyzéseit, mereven bámulva a kupák széleit, néha nevetéssel kevert felhorkantással körítve, hogy tudja, mennyire figyelek és jól esnek dicsérő szavai. Megvárom míg a lány néhány szóval körülírja a lepattintás fogalmát, aztán fordul is felém vissza. Kezét furcsán tartja, így tekintetemmel lekövetem a karját egészen az ujjai végéig, amik a tőrén pihennek. Megvillannak a szemeim és lányos zavaromban megköszörülöm a torkom. – Na Winton, ez nem jött össze, mint látod, úgyhogy ja, megtartanám magamnak – nevetek el magam zavartan, a tekintetem ide-oda cikázik a tőrön és a férfin, aki ezt sajnálatos módon ki is szúrja, és megkerülve Cate-t bekukucskál a karjánál.
- Nocsak, nocsak. Csak nem erőszakolósat szeretnél játszani? Mi mindenben benne vagyunk – vigyorodik el a háta mögött, és az ujjait végigsimítja a lány karján. Mint a hiénák, basszameg. Erre a mozdulatra elengedem mindkét korsót az ujjaim fogságából, és lepattanva a székről védelmezően közelebb húzom magam Cate-hez. Hogy mi vitt rá erre? Magam sem tudom. Talán csak farkat akarok méregetni, vagy talán tényleg csak tudat alatt magamnak akarom ezt a lányt, legalábbis erre az éjszakára. – Haver, ő az enyém – figyelmeztetem komorabb hangnemben. Nem is tudom mit várok a következő jelenettől, könnyebb lenne, ha arrébb menne a bukás tudatával, de persze a jövő minden esetben kikövetkeztethetetlen, annyira, mint az ököl, amely abban a pillanatban felém lendül.


Zsivány vagyok
Cailen Sephiran

Life's pretty good, and why wouldn’t it be? I'm a pirate, after all.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
254
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 25, 2022 9:40 pm
Nem, ez a valóság 
-A hínár nem a kedvencem. A fekete párduc halat sokkal jobban szeretem. Szegény nem egy szép jószág, de a húsa annál finomabb.-A fintorom mosollyá alakul át, ahogy egy pillanatra visszagondolok a halnak az ízére. Nem mondom itt a szárazföldön is ettem finomakat, de továbbra is az a kedvencem. Csak a kis rohadékot nem könnyű elfogni.
Egy újabb korty sör csúszik le a torkomon. Érdekes az élet. Mikor először kóstoltam cseppet sem ízlett és nem hittem volna, hogy valaha is megiszok majd egy ilyen hatalmas korsóval belőle. Most meg. Igazán megszoktam már az ízét és néha még jól is esik. De tény még soha nem ittam belőle annyit, hogy olyan állapotba kerüljek, mint az itteniek nagy része.
Megfordulok egy pillanatra, mikor csatlakozik hozzánk egy számomra idegen fickó. Végig sem mérem őt, újabb kortyolok az alkoholból. Viszont miután drága „barátommal” megejtett pár szót már hozzám is címzi a további gondolatait. Teljes testemmel fordulok meg és nézek rá.
-Ez igazán kedves ajánlat, de jelenleg nekem közös barátunk társasága teljesen megfelel. Nem vágyom semmire, csak egy nyugodt estére.-Egy apró mosoly kúszik az ajkaim szegletébe, megemelem a korsóm felé egy pillanatra, majd szépen vissza is fordulok abban a reményben, hogy ezzel sikerül lerázni őt. De ha mégsem, szabad kezem a tűztőröm nyelén pihen, amit Cailen akár észre is vehet, de a másik pasas látóteréből pont kiesik.


#kihívás2

Cailen Sephiran Kedvelte

Vándor vagyok
Calypso

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
964
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 12, 2022 1:08 am
Dokkok ZZxEEsu


Csak képzelődöm
« @Calypso •  Zene • 331 »
- Akkor még tényleg nem nyelt el az alvilág itt – mosolyodom el rejtelmesen, amit azonnal a kupa mögé bújtatok el. Belekortyolok a sörbe, a számra kerülő habot az ingem ujjával törlöm le. Csillogó szemekkel várom, hogy a kocsmáros elővegye a flörtölő énjét, de valami oknál fogva ez nem történik meg, csupán a kéjes vigyor, amit minden széphölgynek röppent, aki valahogyan idekeveredett. Kitágult szemekkel pislogok Cate-re és az arcátlan megjegyzésére válaszul ocsmány fintor terül az arcomra egy szemforgatás kíséretében.
- Téged pedig a zátonyban zöld hínárt rágcsálgatva – motyogom magam elé direkt kerülve a kérdésére a választ. Ha élettörténetet akar, nálam igen rosszul jár. Ritkán volt önfeledt, és sosem happy endre tervezett. Most is hetek óta lébecolunk itt, egy árva hajó sem jár erre, én pedig az életem nagy részét az Albatrosz pultjánál tengetem.
Kisandítok a körülöttünk lévőkre, akiknek nagy része a saját italába, vagy éppen a kockák és kártyák rejtelmeibe burkolódznak, de néhányan felfigyeltek már a halcsajra. Várható volt. Csinos, jó kiállású lány, akinek jelen pillanatban a megfelelő dolgok nőttek ki deréktól lefelé, s amire a legtöbb kiéhezett, részeges férfi vágyik ilyenkor. Visszafordulva a serjeimbe feledkezem, fél füllel még hallom, amint az egyik közeli asztaltól széknyikorgás hangja csendül fel. – Maverich barátom, hát nem is mutatod be nekünk a friss husikát? – a hátunk mögött megszólaló hangra lassan behunyom a szemeimet és elszámolok háromig. Aztán vigyort erőltetve az arcomra megfordulok, az egyik kupát jó magasra emelve köszöntöm őt. – Winton, nem is láttalak – erősen bízom benne, hogy a hangomból nem süt úgy a szarkazmus, mint amennyire elképzeltem a fejemben. A férfi olyan erővel paskolja meg a hátam, hogy a lapockám majd beletörik, de én csak felnevetek egyhangúan vele. – Mert már kettőig se látsz el. Aztán így akarod szobára vinni ezt a szépséget? Ccc – megrázza a fejét, és végre a halcsaj felé fordul. Közelebb lép hozzá, és amilyen illedelmesen egy bűnöző meg tud hajolni, meg is teszi előtte. – Jobban jársz, ha inkább mihozzánk ülsz, ez a jóember ma már képtelen lesz bármiféle kényeztetésre – kacsint a lánynak.

Zsivány vagyok
Cailen Sephiran

Life's pretty good, and why wouldn’t it be? I'm a pirate, after all.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
254
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 04, 2022 8:31 pm
Nem, ez a valóság 
Továbbra sem értem, hogy miért haragszik rám ennyire. Én segíteni szerettem volna neki, bár nem tartozom ezzel neki, hisz nem tett semmit felém. Én mégis béke jobbomat nyújtottam felé a rossz kezdés miatt. Ő viszont úgy döntött, hogy nem fogadja el azt sőt… A dühét tényleg nem értem.
-Még mindig nem értem, hogy mégis mi rosszat tettem. De tudod mit, hagyjuk is ezt. Nem kell magyarázatot adnod. Legközelebb hagyom hadd találjanak meg.-Rántom meg a vállam. Engem aztán nem igazán izgat az élete. Nem is ismerem őt. Egy idegen fickó a számomra, aki rosszkor volt a parton.
-Nem. Többször jártam már itt. Miért?-Álalában, ha ide jöttem okkal tettem és nem volt időm arra, hogy csak úgy ellébecóljak, nyugodt tempóban, békésen elsétálgassak a városutcáiban, szemügyre vegyek minden egyes házát, fáját, emberét. Így a kitatt plakátok is elkerülték figyelmemet. Csak egy bizonyos arc lebegett a szemeim előtt. És az az arc cseppet sem hasonlít az övére, így figyelmemet nem vonzotta magára.
Elfintorodom ahogy a pultos felém vigyorodik. Őszintén szólva vele cseppet sincs kedvem beszélgetni, de úy tűnik a mellettem ülő férfi sem éppen szívesen osztja meg életének eme részét. Hát legyen, én nem fogom őt faggatni.
-Nem akarom megbántani, de Ön felől sem túl kellemes illatok áradnak.-Mondom komoly ábrázattal,majd csak elmosolyodom és belekortyolok italomba. Kicsit hiányzott az itteni környezet, az hogy emberek között lehessek. Így most is jót szórakozom a férfin. Én még sosem hagytam, hogy a ser, vagy az édesebb bor ennyire elvegye az eszem, de örömmel figyeltem meg azokat, akik viszont engedtek a csábításnak.
-Miért van egyedül egy ilyen fickó? Önt inkább egy női koszorú társaságában tudnám elképzelni.

Vándor vagyok
Calypso

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
964
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Márc. 16, 2022 12:46 am

Dokkok ZZxEEsu


Csak képzelődöm
« @Calypso •  Zene • 211 »
Dühösen trappolok végig az utcán és mielőtt belendíteném a taverna ajtaját fordulok csak vissza a pillanat erejéig. – Kösz, hogy majdnem a cellában végeztem miattad – köpöm felé a szavakat, aztán eltűnök az ajtó mögött.
A sörrel teli kupával játszadozom, amikor a halcsaj lehuppan mellém, én pedig ennek hatására megforgatom a szemem. Mégis mit akar még tőlem? Elhoztam egy melegedőbe, tud inni, enni vagy korallt rágcsálni, vagy mi a faszomat esznek ezek, nem is érdekel. Miért liheg még mindig a nyakamban? Ha már megdugni nem engedi magát, akkor további beszélgetésnek nincs helye köztünk.
Meg amúgy sem. Elég bátor, hogy utánam jött. Ez a hely az ilyen szépségeknek való, a húgom is csak azért hoztam el ide magammal, mert tudom, hogy előbb végezné a pacák elvágott torokkal, mintsem szét tudja feszíteni a lábait. De halcsajról nem úgy tűnik, mint aki túlélne egy ilyet. – Most jársz először Nulportban? – nevetek fel halkan a számhoz emelt kupám mögül, amibe végül beleiszom. Kezdek kijózanodni, és ez nem jó. Rögtön kérek egy újabbat a csapostól mielőtt elfogyna ez is, így ezután mindkét kezemre jut egy-egy korsó, amiket úgy markolok, mintha az életem múlna rajtuk. – Kérdezd meg azt az úriembert inkább rólam – bökök a fejemmel a csapos felé, akinek erre foghíjas, kéjes vigyor kúszik az arcára, amikor Cate-re emeli szemeit. - Érzed ezt a szagot? - hajolok kicsit közelebb a halcsajhoz. - Belőle jön - nevetek fel a korsóim mögül megint.Zsivány vagyok
Cailen Sephiran

Life's pretty good, and why wouldn’t it be? I'm a pirate, after all.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
254
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Márc. 15, 2022 8:40 pm
Nem, ez a valóság 
Őszintén azt hittem, hogy segítem őt a kis színészkedésemmel, de hála helyett inkább csak laharapja a fejem. Meglepetten pislogok rá. Mégis mi a franc baja van ennek? Az őrök már messze járnak innét. Nem kell a szemét halom közepén gubbasztania, míg arra vár, hogy vajon eltűnnek vagy sem.
-Inkább megköszönnöd kellene, nem gondolod?-Háborodom fel én is a viselkedésén. Gondoltam, ha már kérek tőle segítséget az a minimum, ha viszonzom azt. De most már tudom, hogy inkább hagynom kellett volna, hogy elvigyék azok a katonák. Talán ha elkiáltom magam még meghallhatják.
Viszont nem ráz le engem olyan könnyen. Inni fog még és nem akarom, hogy eleredjen a nyelve velem kapcsolatban, nah meg nagyon is bízom, hogy ő kifizetett már egy szobát, ahol én is nyugovóra térhetek.
-Ti emberek érthetetlenek vagytok a számomra.-Forgatom meg a szemeimet, hogy letelepedem mellé, majd jó magam is kérek egy korsó sört, de bármennyire is éhes vagyok most az ételt hanyagolom. Már volt alkalmam megízlelni az itteni kosztot, nos inkább kihagynám most azt.
-Mégis mi a francot műveltél, amiért ennyire félsz azoktól a katonáktól?-Teszem fel a kérdésem szinte érdeklődéssel, bár úgy vélem értelmes választ nem igazán fogok kapni tőle. Eddig nem egy szimpatikus fickó, de most hazudnék, ha azt mondanám nem jönne jól a segítsége. Van egy kis pénzem, de nem biztos, hogy elegendő lenne az most nekem.
Vándor vagyok
Calypso

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
964
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 4:24 pm
Dokkok ZZxEEsu


Csak képzelődöm
« @Calypso •  Zene • 273 »
Miközben magamnak dúdolgatok és esetlenül emelem lábaimat, hogy azok vigyenek vissza az élet forrását jelentő söröscsapokhoz, fél füllel hallom a kérdést a hátam mögött. – Nem lenne elég ez az éjszaka, hogy mindent felsoroljak – horkanok fel, ami egy erős büfögéssé alakul át. A saját, sörlepte szájszagomat nem bírom elviselni, a gyomrom pördül egyet a tartalmával együtt.
Már bőven az utcában járunk amikor feltűnnek a katonák, és teszek, amit tennem kell, hogy ne vegyenek észre. Direkt felszólítom a halcsajt, hogy kussoljon, és így menthetem a bőrömet, de nem sokáig marad mellettem, hanem egyenest visszaugrik az utcára épp mielőtt az őrök a vonalunkba érnének. Felocsúdni sincs időm, nemhogy utána kapni, így ahogyan bírok, egyre jobban olvasztom bele magam a sötétségbe, miközben mindennek elmondom a nőszemélyt és erősen kívánom neki, hogy egyszer a korall fulladjon a torkára.
Összeszorított szemekkel hallgatózom és várom, hogy melyik pillanatban ragadnak karon a barmok és cipelnek el a cellájukba, de ez nem történik meg, ehelyett valami oknál fogva hallgatnak a nőre és eltűnnek a sarkon. Mereven pislogok magam elé, aztán kimászom a szemét mögül. Ekkor hallom meg a csaj hangját, aki épp megköszöntetné velem a tettét. – Baszki, te normális vagy? Mire volt jó ez? – tátva marad a szám a döbbenettől és a frusztráltságtól. – Miért nem hagytad őket egyszerűen csak… mittudomén elmenni? – a hangom egy leheletnyit emelkedik a sokktól, de rögtön visszaszorítom a legalacsonyabbra. – Faszomat már – káromkodok bele az éjszakai sötétbe, és faképnél hagyva a nőt tovább indulok a taverna felé. Most már egészen biztos, hogy szükségem van italra, de gyorsan.
Egy kezemmel lököm be az ajtót és tántorgok a pulthoz, amelyre visszavágom az eddig üresen szorongatott kupát. – Nagyon gyorsan kérek még egyet.

Zsivány vagyok
Cailen Sephiran

Life's pretty good, and why wouldn’t it be? I'm a pirate, after all.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
254
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 07, 2022 9:27 pm
Nem, ez a valóság 
Csak megrázom a fejem őt figyelve. Utam során jópár alkalommal volt lehetőségem nekem is inni ezekből az italokból, de egyszersem jutottam el odáig, hogy ilyen állapotba kerüljek. Láttam, hogy az emberek hogyan viselkednek tőle, ami cseppet sem tetszett, tetszik. Figyelem őt, de nem kapok utána, mikor majdnem elesik.
-Miért jó ez neked? Mit akarsz elfelejteni?-Nézek rá érdeklődve. Csak a kíváncsiságom szeretném kielégíteni. Mert azt sose sikerült megértenem, hogy miért jó addig inni ezekből az italokból, míg végül oda jutsz, hogy nem tudod megkülönböztetni az ágyadat a malac oltól.
Követem őt és mikor megpillantom nem is olyan messze a fogadót meg sem lepődőm rajta. Az utcák ismerősek a számomra, ahogyan az épületek is, vagy a fogadó táblája. Nem egyszer jártam már erre. De nem igen hiányzott a számomra.
Gondolataimból viszont egy rántás zökkent ki. Meglepődve pislogok rá, ahogy felfogom, hogy mi is történt. Csendre int engem, én meg automatikusan nézek körbe és csak akkor veszem észre az őröket. Ha elenged engem és nem kap utánam felállok, hogy végül a katonákhoz sétáljak. Majd most kiderül mennyire megy nekem az a színészkedés.
-Uraim! Végre, hogy itt vannak! Csak nem azt a gazfickót keresik? Az előbb láttam őt. Arra szaladt, amint meglátta magukat. Kérem kapják el! Annyira félek tőle!-Egy kicsit hezitálnak, de végül megindulnak a mutatott irányba. Várok egy keveset, majd amint eltűnnek szem előtt a katonák vissza fordulok hozzá egy apró mosollyal a képemen.
-Szívesen.-Nem az én dolgom, hogy miért kell bujdosnia, nem is igazán érdekel. Biztosan valami olyat tett, amit a törvényeik tiltanak.
Vándor vagyok
Calypso

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
964
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 19, 2022 8:19 pm
Dokkok ZZxEEsu


Csak képzelődöm
« @Calypso •  Zene • 265 »
Már rég háttal vagyok neki, amikor a nevét kiáltja, és válaszul nem kap mást tőlem, mint egy fennhéjas horkantást. Persze, most már mutatkozzunk csak be egymásnak, senkit se érdekel az előbbi torkon szurkálás lehetősége. A majom, akit hülyének lehet nézni, általában a ketrecében pihen, nem a homokból próbál kijutni egy újabb kupa serért. Nagy nehezen kikászálódok a homokból és mikor újra a házak között találom magam fordulok csak vissza a halcsaj felé.
- Volt már ennél rosszabb is – szólalok meg minek követően egy hatalmas büfögés hagyja el a számat. Ez a sör visszafele is jóízű. Erőtlenül imbolygok az utcán, néha meg kell állnom, hogy visszaszerezzem az egyensúlyomat mielőtt nekicsapódnék valami hordónak az út mentén. Szorosan markolom a kezemben a kupát, mert úgy tűnik, ez az egyetlen örömforrásom a mai estén. A látásom már kezd kitisztulni, amit rossz ómennek érzek. Ha eltűnik az alkohol hatása, megint csak egy nyomoronc üldözötté válok. Gyorsított léptekkel fordulok be vissza a fogadó utcájába, hogy minél előbb a söntés elé érhessek. Nem messze járhatok a bejárattól, amikor felnézek egy épp homályos bambulásból az utcakövekre, s végre feltűnnek nekem is a katonák, akik pontosan felénk menetelnek. Elnyílnak az ajkaim a csodálkozástól, aztán egy rögtönzött mozdulattal vágódom be a mellettem lévő ház tövében szétszórt kacatok közé. Nem láthatnak meg, nem megyek vissza a cellájukba.
Megvárom míg a halcsaj mellém ér, az épp nem a kupámat tartó kezemmel rámarkolok a csuklójára, s ha annyira meglepem őt ezzel, hogy hagyja, berántom magam mellé. Ujjamat a számra helyezem, utalva, hogy maradjon csendben, én pedig behunyt szemekkel folyok bele a lim-lomok közé, hogy teljesen észrevétlenné válhassak bennük.


Zsivány vagyok
Cailen Sephiran

Life's pretty good, and why wouldn’t it be? I'm a pirate, after all.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
254
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 05, 2022 8:05 pm
Nem, ez a valóság 
Nem azért jöttem vissza, hogy jópofizzak valaki idegennel a parton. Igaz talán túl erősen is indítottam, de ha ismerné a múltamat talán megértené miért is vagyok ennyire bizalmatlan a fajtájával szemben.
Egyelőre nem engedek a tekintetem keménységéből. A szavai cseppet sem hatnak meg. Sőt a kardomat sem engedem el, mert pont kimondta azt, amire harapok.
-Újra elmondom. Ha bárkinek is elmondod, hogy láttad azt az uszonyt a kardom a húsodba vájom.-Szóval jobban jár azzal, ha tejesen elfelejti a dolgot. A szemöldököm felszökik, majd megforgatom a szemeimet a szavaira. Milyen érzékeny a lelkem.
-Nem éppen úgy tűnt, mint akinek bármi baja is lenne azon kívül, hogy túl sokat ivott.-Nézek végig rajta megint. Nem látok rajta vérfoltokat, csak koszt, meg ott talán le is itta magát, vagy az kaja maradék? Mindegy is.
-Cate!-Vágom oda neki válaszul. Próbálok kicsit enyhíteni a tartásomon, a hangom keménységén, de továbbra is éberen figyelem őt. Mondjuk attól nem tartok, hogy megtámadna. A részeg alakoknál inkább arra kell odafigyelni, hogy el ne járjon a nyelvük.
Egy ideig még figyelem őt, majd kellő távolságot tartva tőle indulok meg utána.
-Talán már nem kellene többet innod. Így is alig bírsz megállni a lábadon.-Nem, cseppet sem aggódom érte, csak egyszerűen nem értem minek akar még több alkoholt a szervezetébe juttatni mikor már így sem teljesen tiszta a feje.
Vándor vagyok
Calypso

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
964
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Feb. 04, 2022 7:37 pm

Dokkok ZZxEEsu


Csak képzelődöm
« @Calypso •  Zene • 275 »
Úgy tűnik, a küzdelem a nadrágom ellen a végéhez közelít és sajnos nem én fogok nyerni benne. Ide-oda rángatom a csatot, de az ülő helyzetem megnehezíti annak engedelmes szabadulását. Dühöngő morgolódás hagyja el a számat az elbukás miatt, és csak ekkor pislantok fel a nőre, aki most már teljes pompájában felkelt a kövekről. Elkerekedett szemekkel mérem végig formás alakját, és bár a mellei lehetnének nagyobbak, nem akadályoz meg abban, hogy az éppen kifolyt nyálamat egy mozdulattal eltöröljem az ajkaim sarkából.  Illene bemutatkoznom neki, fut át az első gondolat rögtön azok után, hogy elképzeltem mennyi mindent tudnék tenni azzal a kerek fenékkel, és négykézláb, de valahogy felküzdöm magam álló pozícióba. Nehéz, nagyon lomha léptekkel közelítem meg a lányt, az arcomon kelletlenül is kimutatkozik a vágy iránta.
- Hellóka, én – mutatkoznék be neki illedelmesen, de azonnal belém fagynak a szavak, amikor a felém fordulásával a nyakamhoz szegezi a kardjának végét. Micsoda tűzről pattant kisasszony. Egy ideig csak pislogok rá, aztán elvigyorodom. – Én csak egy nagyon kívánatos nőt láttam, akinek nemrég még… uszonya volt? – sokkolódom le újból elszörnyedve, mire bevillannak az emlékek az imént történtekről. – De igen, én meg Cailen vagyok nagyon örülök neked is – fintorodom el. Kellemes bemutatkozás kaptam tőle annyi szent. – És igen, amúgy jól vagyok, köszönöm, hogy megkérdezted – horkanok fel és sarkon fordulva az ellenkező irányba indítom meg a lábaimat botladozva. Visszamegyek a fekvésem utolsó helyéhez, és ugyan térdre esve a behajolástól, de felmarkolom az üres kupámat. Fejjel lefele rázva konstatálom, hogy ebbe bizony már az utolsó cseppet is kiszippantottam. – Innom kell még – motyogom az orrom alatt, és imbolyogva, de felállok a homokban, majd megindulok vissza a házak felé intve neki, hogy kövessen, ha akar.

Zsivány vagyok
Cailen Sephiran

Life's pretty good, and why wouldn’t it be? I'm a pirate, after all.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
254
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Jan. 30, 2022 8:15 pm
Nem, ez a valóság 
Összegyűjtve erőmet moccanok meg a földön. Először csak kinyitom a szemeimet, majd felnyomom magam ülő helyzetbe. A tengert figyelem, majd a csillagokat, de amint meghallok egy hangot magam mögött felpattanok és abba az irányba fordulok, így teljesen megmutatva magam neki. Összeráncolt homlokkal figyelem a fickót, ki a földön ül és fogalmam sincs, hogy mit csinál… De azt érzékelem rajta, hogy elég sok alkoholt ihatott az este folyamán. Most túl sok időm nincs vele foglalkozni, és megtanultam már, hogy nem illő mások előtt mezítelenül mutatkozni. Az okát nem tudom, de elfogadom a dolgot, így hát nem mondok neki semmit, csak elindulok az egyik közeli bokorhoz, hogy megkeressem a ruháimat. Gyorsan felöltözöm, kezembe veszem a kardom, majd visszasétálok a fickóhoz, ha az még mindig ott lenne.
-Ha bárkinek el mered mondani, hogy mit láttál nem éled meg a holnap estét.-Nyújtom ki a kardot úgy, hogy majdnem hozzáérek vele. A hangom határozott. Nem viccelek, bár a tekintetét látva úgy hiszem hiába próbálkozom vele. Lehet másnapra már magától elfelejti ezt az egészet.
-Van szobád a fogadóban? Kell egy hely estére.-Ha úgy látom nem akar megtámadni, vagy ostobaságot csinálni elteszem a kardom.
Vándor vagyok
Calypso

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
964
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Dokkok Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom :: Nulport-
Ugrás: