Töltsd ki a karaktere(i)ddel a Tükröm, tükröm kérdéssort!
Üdvözlünk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában! Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei. Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését. Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt. Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
Köszönöm a sok könyvet meg a fesstékeket meg a sok mindent. Eggy kiss kis segítség kelet az olvasáshoz de menni fog aszt hiszem. Aszta! Azta! A kalandjaid nagyon érdekesek. Mesélj még róluk mert nagyon sajnálom hogy nem tudunk találkoszni. Képzeld, ez a második levelem. Teccik nekem ez az írás majd még gyakorlom mert sokk a hibám. Aszta! Azta ez a levél tényleg tud ijet? Remélem tényleg és tényleg megkapod a levelem. Velem annyi érdekes dolog nem történik, Wynva néni elkezdet tanitatni az alkimiára. Mindenféle fura lötty meg ijesmi de teccik. Alig várom hogy Alddal kalandozni menjünk majd arról is irok neked! Csináltam neked egy rajzot ahogy varázsolsz. Sok szerettel Mylla
Teljes feljegyzés Karakter bejegyzés: Felszerelés: Mesélői jegyzet:
Utolsó Poszt ∞ Vas. Feb. 20, 2022 3:10 pm
Kedvess Ald,
Velerisz néni aszt mondta így kel keszdeni egy levelet. Nekem ez az elsö levelem, és neked küldöm. A hejesírást még gyakorolnom kel, de Velerisz néni szerint egy város sem egy nap alat épült fel. Sok szeretettel Ez Ragacs, Stian, Flant én és te, ahogy elkergetlyük az orkokat. Remélem teccik.