Töltsd ki a karaktere(i)ddel a Tükröm, tükröm kérdéssort!
Üdvözlünk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában! Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei. Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését. Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt. Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
Elhagyom az biztonságot jelentő otthonom. Mindig tudtam, hogy a szívem máshova visz, s most hogy itt vagyok félelem fogott el. Félelem, ami egész testemre kihatóan átjár, s eltölt. Egy vad idegesen ismeretlennel, aki nem árul el semmit magáról. Evirant utoljára pillantom meg még. Még utoljára elmorzsolok egy könnycseppet, s mély levegőt veszek. Meg kell kapaszkodnom, hogy ne essek a hullámok közé, s ne legyek valami ismeretlen lény ebédje aznap. Talán azért is szédülhetek, hiszen ma még nem ettem. Korán indultunk, hogy még el tudjak úgy menni, hogy senki nem állítson meg engem. Apámnak, s Serának is csak egy levelet hagytam, mit mással írattam meg. Megkértem Ivant, hogy ne szóljon és ő így is tett. Persze összes remek italom, mint rejtegettem neki kellett adnom. A levélbe azt írattam, hogy el kell mennem, mert a szívem ezt akarja. Meg kell élnem fiatalságom, s meg kell tapasztalnom mindent. Tulveron hatalmas, s talán sose fogom magam otthon lelni sehol sem, de nem is ez szándékom. Szívem örökre Eviranban marad. A kis nomád faluban, ahol mindig jókat ettünk, s ittunk. Le kell mennem a rakományhoz, nem éppen legálisan tartózkodunk itt. Ott Aiken már javában alszik, én pedig száraz kenyerembe harapok, s falatozni kezdek. Ám a gyomrom nem bírja sokáig. Beletúrok kócos hajamba, s a férfire pillantok. Csak az jár a fejembe, hogy jól döntöttem e.
Spoiler:
át mentett gondolatok: Szer. Feb. 10, 2021
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
You step into
the Road, and if you don’t keep your feet, there is no knowing where you might be swept off to