Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Csalogány tollai KaDiPE5
Csalogány tollai KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Krónikás
83 Hozzászólások - 23%
Kalandmester
60 Hozzászólások - 16%
Rhysand Earhgaze
59 Hozzászólások - 16%
Folrandír Ceilteach
54 Hozzászólások - 15%
Deedra Gindrian
31 Hozzászólások - 8%
Ezaras Azildor
30 Hozzászólások - 8%
Naken Forerion
19 Hozzászólások - 5%
Ned Hawke
11 Hozzászólások - 3%
Nîndaer
10 Hozzászólások - 3%
Veleris
9 Hozzászólások - 2%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Termékenység havi
Hőseink
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális havi kihívás
Dobj D6 kockával egy címet, amihez írj egy minimum 700 szavas reagot a Csöndes kalandokba! Bővebben a Próba topikban!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Yesterday at 10:18 pm
• Asszociáció

Yesterday at 10:18 pm
• Szólánc

Yesterday at 9:58 pm
• Karaván út

Hétf. Szept. 26, 2022 11:26 pm
• Fehér-tenger

Hétf. Szept. 26, 2022 4:04 pm
• Erdei tisztás

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Nincs

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
1
3
Ember
9
7
Ork
0
0
Törpe
1
1
Najád
2
1
Vivern
2
5
Keverék
2
2
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Csalogány tollai

Go down 
Utolsó Poszt Csüt. Május 12, 2022 9:48 am
@Folrandír Ceilteach

Drága Fivérem!


Sietünk ahogy tudunk fivérem és az én szívemben is olyan űr tátong, mely nem akar megszűnni. Remélem akkor beheged, ha újra találkozunk, magamhoz ölelhetlek amennyire tudlak. Remélem felkészültél, mert vagy egy óráig nem erisztlek.
Ugyan, semmi probléma. Mindenkinek megvannak a maga ügyes-bajos dolgai a minden napjaiban. Inkább ne írj sokáig és rendeződjenek, minthogy miattam vesztegelned kelljen valami fontosat.
Oh... fivérem... Remélem a legjobbakat neked. Annyit kérek, ne fojtsd el őket teljesen. Hiszen egy idő után annyira összegyűlik, hogy valami olyat teszel, amit senki nem kívánna. Ismerem az érzést és megfizettem az árát.
Teljesen megértelek és nem erőltetem ezt a dolgot. Ha úgy érzed készen állsz, beengedlek az elmémbe, ha pedig nem, akkor nem fogom erőltetni. Nem kívánlak még jobban megsebezni és éles tőrt vájni elmédbe és szívedbe.
Ha helyre jön a családi ügy, majd akkor neki kezdünk, de addig dolgozzunk azon, hogy elsimuljanak a dolgaitok. Lehet, hogy hosszú az életünk, de mégis rövid, hogy valami butaság miatt hosszú ideig haragban éljünk, vagy félelemben. Ezt sosem értettem a fajtánkban.
Ne mondj ilyet, mert te is tisztában vagy vele, hogy nincs így. Nem tudom emlékszel e fivérünk szavaira, mikor az alapállásokat tanította.

"Ezek csak környezeti tényezők és hatások. Hogy segíteni fognak e titeket vagy sem, az a ti leleményességeteken múlik."

Lehet, hogy harcban árnyékot vetek rád, de lexikális tudásodban és a mágia iránti szeretettedben és affinitásodban árnyékod sem vetülhet rám. Hülye vagyok hozzá, mint a tök. De kimondottan örülök neki, hogy találtál magadnak olyan célt, melyet magadnak tűztél ki mindenféle ráhatás nélkül. Ez a te döntésed és támogatlak benne amiben csak tudlak.
Szerintem meg csak nem érted még annyira, hogy elhelyezkedj abban a közegben.
Hálásan köszönöm, s ahogy én rád, úgy te is támaszkodhatsz rám bármiben. Legjobb tudásom szerint fogok cselekedni az ügyedben.
Ha minden igaz lassacskán oda érünk és alig várom, hogy lássalak. A szülinapom? A legnagyobb ajándék, hogy téged láthatlak és karomba zárhatlak. Majd én is igyekszem neked valami szépet szerezni, hiszen ha jól számolom, közeledünk a tiédhez.Légy jó és vigyázz magadra!

Tindómiel

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Vándor vagyok
Tindómiel Ceilteach

A sötétség azzá válik, amivé hordozója kívánja, aminek lennie kell


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1115
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol (is)
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Csalogány tollai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 30, 2022 7:19 pm
@Folrandír Ceilteach

Drága Fivérem!


Akkor ez eldőlt! Igyekszem minél nyitottabb elmével érkezni, hogy ne kelljen túl sok erőfeszítést tenned és céltudatosan megleld amit keresel. De.. egy kicsit félek is, hiszen vannak dolgok amiket láttam, amit nem szeretném, hogy átélj. Féltelek saját démonjaimtól és úgy gondolom, jogosan, bár lehet csak megint túlféltő vagyok. Mint mindig és mindenkor.
Egyet értek, de némi kutató munkával biztosan találnánk valamit, hogy hova lettek vagy mi van velük. Találnunk kellene egy öreg bárdot, aki talán emlékszik valami dalra vagy valamire, ami jó kezdet lehet. Semmi gond! Valószínűleg ők is megvárnak, ha még itt élnek. Bár, kicsit félek, hisz ha eddig nem adtak jelet magukról, az oka nyomós lehet. Elég család központú népségnek tartanak minket, ami anyára és apára is igaz.
Kicsit... jobban örülnék, ha ez minél később történne meg. Utána nehezen tudnám azt mondani neked, hogy "Kis öcsém", hiszen a kis jelző nem illene rád. Ne haragudj meg ezért rám, de sosem sértésnek szánom, csupán szeretettem jele. Ne légy kishitű! Apa mindig büszke a gyermekeire, legyenek akármilyenek. Tudom, hogy rád is az, csupán... az affinitást nem érti ami belőlem is hiányzik, de ott lapul Aevon-ban, benned és Cerbin-ben is ott volt. Folyton az áldozatává váltam, mikor összevesztek.
Szívem szerint most megölelnélek és megszeretgetnélek. Tudom, hogy sokat jelent neked apánk, és azt is amit érzel. Én ugyan ezt érzem, csak mert jobban üttök anyánkra. Mégis miért? De örülök, hogy megtaláltad a saját hangod.
Nem engedhetem meg magamnak ezt a fajta luxust. Kénytelen vagyok tovább haladni, addig amíg nem érünk oda. Mindannyiunknak szüksége van a melegre ami ott vár. De igyekszem nem túlerőltetni magam. Értünk.


Légy jó és vigyázz magadra!

Tindómiel

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Vándor vagyok
Tindómiel Ceilteach

A sötétség azzá válik, amivé hordozója kívánja, aminek lennie kell


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1115
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol (is)
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Csalogány tollai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 20, 2022 10:25 pm
@Folrandír Ceilteach

Drága Fivérem!


Tudod mire gondoltam? Bár lehet butaság, de... a te mágiáddal az álmokban is lehet munkálkodni nem? Ha ez nem csak holmi falusi mende monda, amit azért találtak ki, hogy a boszorkány vadászoknak legyen "dolguk", akkor egy álmomon keresztül talán láthatod. Még ha torz is, hiszen az én látószögemből fog felsejleni alakja, de ott van apa. Esetleg még őt belevonni, vagy Bleid és Mathias.
Semmi probléma, szívesen olvasom a soraidat. Esetleg valamikor elnézzünk anyánk gyerekkori erdejébe? Hátha találnánk még ott rokonokat. Lehet van köztük olyan, mint te.
Adj hozzájuk személy leírást, az én öcsikémet csak ne merje bántani senki. Ne aggódj, a mostani rémhírekkel amiket az Árnylovagokat övezik meg űzik elég kevesen állnak szóba velem. Futárfiút se találni, így marad a madár.
Megnyugodtam és ha ez a te csikó korod velejárója, maradványa, legalább tegyen boldoggá.
Így van, de magadra is. Tudom mennyire szereted a kényelmes darabokat,  ajó bort. Neked is kijár a jóból. Csalódást? Te? Ugyan már! Ne beszélj írj butaságokat! Engem nem érdekel, hogy nézel ki, mit teszel vagy hogyan. Testvérem vagy és megadnék érted bármit, még ha valami oltári nagy hülyeségbe is keverednél, ott állnék melletted míg ki nem tisztázzuk és utána megbeszéljük az igazságot.
Nem is kell olyannak lenned. Ne akarj olyan lenni, mint Cerbin volt, vagy én vagyok. Te légy Folrandír, ahogy Aevon is Aevon. Bár... ha őszintén és teljes szívedből szeretnél csatlakozni a Lovagokhoz, segítelek amiben tudlak. Ha nem, akkor abban, hogy minél messzebb kerülj a szörny vértől és méregtől.
feszülnek, fájnak. De vannak rosszabbak tőlem. Sietnünk kell, hogy egy esetleges hideg hullám ne a szabadban érjen minket. Vigyázok magamra és vigyázunk egymásra. Bár Mathias megjegyezte, hogy fehérebb vagyok egy lidércnél, én nem gondolom úgy.
Pihenj azért, amennyit lehet és tudsz, meg vigyázz magadra!Nagyon hiányzol és mindennél jobban szeretlek

Tindómiel

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Vándor vagyok
Tindómiel Ceilteach

A sötétség azzá válik, amivé hordozója kívánja, aminek lennie kell


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1115
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol (is)
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Csalogány tollai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 18, 2022 5:23 pm
@Folrandír Ceilteach

Drága Fivérem!


Gyakran, elég gyakran. A legutóbbi olyan volt, mintha mostani énemhez beszélt volna. Mintha nem egy emlék lett volna, hanem ott ült volna mellettem. Mintha csak én láttam volna, se Bleid, se Mathias.
Régebben sok ahhoz hasonló volt, mikor még nem járhattam a magam útját. Mikor az éjszakába sírtam a fájdalmaimtól, amit az edzés okozott és nem tudtam elaludni a kimerültségtől.
Semmi gond. Velem bármit megbeszélhetsz/leírhatsz.
Természetesen Fol. Amiben és ahogy tudok. Bár kocsmai verekedést ismerem, amit Mathias és Bleid tanítottak. Piszkos harcmodor, de ha egyszer az életed a tét, nem mindegy?
Sajnos nem sokat. Én úgy tudom téged akar majd megkeresni, miután fülébe jutott a halál hírem. Nem tudom, hogy a feltámadásom is eljutott e hozzá, vagy sem. De ha jól rémlik a helyőrségben van. Vagy elment meditálni a saját hazájába...?
Baj van, hogy a fejed szedné le? Ugye nem.... Ugye nem gyújtottál fel egy helytartót sem a környéken?
A kényszerített menetelés nem tesz jót a sebeimnek, de nem hátráltathatom a többieket ennél is jobban. Ha minden igaz a nulporti toborzónál leszünk elszállásolva vagy a barakkokban.
Azt hálásan megköszönném és természetesen vissza fizetem. A te kezed munkája, nem akarom, hogy miattam kárba vesszen.

Nagyon hiányzol és mindennél jobban szeretlek

Tindómiel

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Vándor vagyok
Tindómiel Ceilteach

A sötétség azzá válik, amivé hordozója kívánja, aminek lennie kell


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1115
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol (is)
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Csalogány tollai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 10, 2022 8:34 pm

@Folrandír Ceilteach

Drága Fivérem!


Ennek szívből örülök! Meg annak is, hogy nem haragszol rám, holott megérdemelném. A pergamen a legkevesebb, elhiheted!
Talán már nem kell egyedül lenned. Amíg nem épülök fel valószínűleg nem hagyhatlak el két méteres körzetben, különben Farkas agyoncsapkod egy harci kalapáccsal.
Oh... sajnálom! Remélem rendben vagy és jól teszed, ha kimaradsz. Ha meg én is jobban tudok mozogni meg odafigyelni, na meg persze szeretnéd is, megtanítalak vívni meg bírkózni. Rossz előérzeteim vannak és nem akarom, hogy bántódásod essen.
Ettől nem kell félned, félig meddig fogadott családtag, tudja hogy mivel tud a seggemen marasztalni.
Tisztában vagyok vele, de kénytelenek vagyunk. Egyre pofátlanabbak a szörnyek és szívesebben pihennék egy fogadóban, mint hóréteg védő takarása alatt. De ne aggód! Addig nem kajtatok szörnyek után amíg mindenki úgy nem gondolja, hogy felépültem.
Ha így haladunk talán két-három hét talán, mire oda érünk.


Nagyon hiányzol és mindennél jobban szeretlek

Tindómiel


A papíron több helyen látszódik vércsepp, tinta elmosódás és gyógynövény szagot áraszt.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Vándor vagyok
Tindómiel Ceilteach

A sötétség azzá válik, amivé hordozója kívánja, aminek lennie kell


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1115
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol (is)
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Csalogány tollai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 10, 2022 5:22 pm
A papíron egy jól ismert szimbólumot látsz, amint egy farkas három madárra tekint.
@Folrandír Ceilteach

Drága Fivérem!


Hála az isteneknek vagy anyánk erős szellemének, hogy a futár rád talált! Kezdtem aggódni, hogy a csapat akivel együtt utazom téged talált meg vérbe fagyva, nem messze Nulport-tól. Egy szerencséjük volt, mégpedig, hogy még mindig sérült vagyok és nem tudom normálisan használni a kardot... na meg, hogy Bleid volt olyan kedves, hogy utána járt, bár még nem tért vissza. Mennyi időt töltesz még ott? Mert ha nem sokára tovább kell menned, akkor megpróbálok eléd -vagy elétek, ha társaiddal tartózkodtok ott - menni, veletek haladni tovább.
Nem, nem Cinege vagy... hogy is hívtad? Csip-csip? Nem ő. Akivel össze futottam egy magas, szőke férfi, aki oldalt borotválja a fejét.
Megnyugodtam, bár nem tudtam kiszedni belőle, honnan is ismer.
Ez egy elég kellemetlen dolog, és szégyenlem magam e miatt. Egy régész bérelt fel, hogy tartsak vele felfedezni egy tünde romot. Mint utólag kiderült, csak a kincsek érdekelték, így miután nem talált semmit mindannyiónkra rá omlasztotta a barlangot. Egy cseppkő vette majdnem az életem, de a többiek kiszedtek és elvittek, hogy felépüljek. Farkas pedig megtalált nem sokkal ébredésem előtt a boszorkánál. Azt mondta mindenkinek eljuttatták a halál hírem, de ezek szerint te kimaradtál, szerencsémre.

Ui.: Vigyázz magadra Folrandír, ki tudja mik leselkednek rád Nulportban. Tin állapota nem a legfényesebb, de te is tisztában vagy vele, hogy akaratosabb egy öszvérnél és kitartóbb a farkasnál. Nem tudom lebeszélni arról, hogy tovább haladjunk.


Nagyon hiányzol és mindennél jobban szeretlek

Tindómiel


Az utóirat teljesen más kézírás, valószínűleg Farkas biggyesztette oda, mielőtt Tin alá írta volna.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Vándor vagyok
Tindómiel Ceilteach

A sötétség azzá válik, amivé hordozója kívánja, aminek lennie kell


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1115
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol (is)
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Csalogány tollai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 10, 2022 9:46 am

Drága Fivérem!


Ne haragudj, hogy ilyen sokáig nem tudtam jelt adni magamról!
Jó ideig egy erdei boszorkány házában feküdtem eszméletlenül, seblázasan, s most, hogy újra talpra tudok állni, elindulok felkeresni a szeretteimet. Amíg a halál mezsgyéjén lebegtem rá kellett jönnöm arra, túl sokszor hagytalak magadra, holott mindig melletted akartam lenni, hogy ne érezd magad egyedül, mint mikor gyerekek voltunk. Noha időnk mint a tenger, lehetőségeink mint égen a csillag úgy érzem nincs igaza ebben senkinek. A külön töltött időt senki és semmi nem tudja visszahozni. Igyekszem jóvá tenni amit elrontottam, már ha Te képes vagy megbocsátani egy gyilkosnak... Te vagy az első aki után kutatni kezdtem. Sok kihült nyomot találtam, köztük egy bárddot, ki egy medált adott, hogy juttassam el neked. Akarom én tudni mi történt és hogy keveredtél egy kétkezes pallosos dalnok mellé és mi ez a medál? Lényegtelen, legalábbis remélem nem szakad egy újabb káoszbeli dög a nyakamba e miatt.
Remélem rendben vagy és mihamarabb a nyomodra bukkanok.

Szeretettel a te gyilkos nővéred

Tindómiel
Vándor vagyok
Tindómiel Ceilteach

A sötétség azzá válik, amivé hordozója kívánja, aminek lennie kell


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1115
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol (is)
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Csalogány tollai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 10, 2022 9:06 am

Kedvesem!Tudom... tudom, hogy még mindig baromság amit csinálok, hiszen ezzel nem foglak visszahozni az életbe, ahogy a bátyámat sem. Mégis... kicsit megnyugtatja háborgó lelkem, hogy megoszthatok veled dolgokat ilyen formában.
Mint a legutóbbit, mikor nagyjából három napot ültem egy kalitkában. Nem hittem volna, hogy ennyire elfajul a világ. Hogy ennyire szigorúak egymással a népek. Sokkal jobb lenne visszatérni az erdők rejtekébe, távol a Káosz szüleményeitől. Távol mindentől, csak te meg én egy vadat üldözve. De valószínűleg úgy jártunk volna, mint Cinege.
Ő is csak az erdőben sétált, haladt A-ból B-be valami lányért. Te is elég messzire elkeveredtél, hogy ... [a levél további része olvashatatlan, a tinta elfolyása miatt.]

Tindómiel


#kihívás4

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Vándor vagyok
Tindómiel Ceilteach

A sötétség azzá válik, amivé hordozója kívánja, aminek lennie kell


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1115
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol (is)
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Csalogány tollai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Csalogány tollai Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Csalogány

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Egyéb síkok :: Levélküldemények-
Ugrás: