Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Al-Qasim hálóterme KaDiPE5
Al-Qasim hálóterme KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Folrandír Ceilteach
54 Hozzászólások - 23%
Ezaras Azildor
33 Hozzászólások - 14%
Arnav
31 Hozzászólások - 13%
Krónikás
26 Hozzászólások - 11%
Rhysand Earhgaze
20 Hozzászólások - 9%
Aldrich Cornwell
19 Hozzászólások - 8%
Deedra Gindrian
16 Hozzászólások - 7%
Veleris
14 Hozzászólások - 6%
Reinaakviin
11 Hozzászólások - 5%
Calylenia
10 Hozzászólások - 4%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Gailoth havi Hőseink
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális kétheti kihívás
Töltsd ki a karaktere(i)ddel a Tükröm, tükröm kérdéssort!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Yesterday at 10:57 pm
• Moments

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Ezaras Azildor, Folrandír Ceilteach, Thora Haleye

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
1
3
Ember
9
7
Ork
0
0
Törpe
0
1
Najád
2
1
Vivern
2
5
Keverék
2
1
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Al-Qasim hálóterme

Go down 
Utolsó Poszt Yesterday at 4:58 pm


A friend in need
A varázslás kissé kifárasztott, bár szerintem sokkal inkább az azt megelőző éjszakázás, és monoton, könyvszerkesztői munka egyhangú unalma nyomta rám a hatását, mégis igyekeztem figyelni Thorára.
Tudtam a takarítók pótkulcsairól, ahogy néhány olyan mesterkulcsról is, amik minden szoba ajtaját nyitották, ám ezekhez talán valamivel nehezebb lett volna csak úgy hozzáférni.
Pillantásával engedélyt kért, mire válaszul csak hanyagul biccentettem, mire otthon érezve magát, teljes kényelemmel terült el az ágyamon, úgy folytatta kis meséjét.
Folrandir. Nem, valóban nem volt ismerős a neve, ami nem meglepő, olykor a saját tanítványaimat is sokáig tart megjegyeznem, mondjuk az első hónapokban szükségét sem érzem, annyian kihullanak. Akik első vizsgáikon túljutnak, azokra viszont már érdemes odafigyelni. Az éjmágus kölyök persze nem is tőlem tanult, így hírét sem hallottam. Mondjuk, Azildort egyszer kifaggatnám szívesen, miféle titkot is kotyoghatott ki, ami ekkora haragra gerjesztette.
- Azt hiszem, ennyi elég lesz - szóltam, rácáfolva korábbi kérdezősködésemre. - Igazából csak azért érdekelt, hogy tudjam, a cuccai valóban a helyükön maradhattak-e. Ez alapján azonban úgy hangzik, semmi olyat nem tarthatott magánál, amit megérne a mágusoknak elrekvirálni. Jó eséllyel érintetlenül találjuk őket a szobájában, ahol hagyta.
A kalitkába zárt állatka említésére érdeklődve vontam fel a szemöldökömet.
- Nocsak, egy bellis? - kérdeztem vissza. - Elfek barátja. Feltételezem, cimborád egy hegyesfülű. Másokat nem igazán tűr meg maga mellett egy ilyen állat. Reménykedjünk, hogy tényleg életben találjuk még. Ha egy ilyen jószág kötődni kezd valakihez, nehezen bírja később nélküle.
Mondjuk előfordulhat, hogy valaki megtalálta aztán ellátta élelemmel meg vízzel, igaz, elfeken kívül nem igazán engednek közel senkit sem magukhoz, de a szükség nagy úr ilyenkor. Őszintén szólva, fogalmam sincs, megmaradhatott-e az a bellis azóta a szobába zárva.


Varázsló vagyok
Nasir Al-Qasim

We are the lions in a world of lambs


❖ Történetem : ❖ Ulron :
67
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Al-Qasim hálóterme Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Május 18, 2022 8:21 pm


Csak segíts nekem
@Nasir Al-Qasimzene • 483 • credit;
Az ablak sikertelen kinyitása után tulajdonképpen nem foglalkozom már a bent lévő köddel. Elég közel vagyok Nasirhoz, hogy lássam az arcának vonalait, érzelmeit, így nyugodt szívvel huppanok le az ágyára, hogy felkérjem őt a titkos csínytevésre. Ennek ellenére viszont ő nem tágít amellől, hogy szobája újra tiszta és ködmentes legyen, így türelmesen kivárom amíg varázslatra lendíti a kezét és hamarosan a szürke fátyol gyorstempóban úszik ki az ablakon át.
Mielőtt azonban megszólalnék, a férfi is kényelembe helyezi magát előttem, és teljes testtel fordul felém. Jól van, tehát érdekli mit szeretnék mondani, ez jó jel. Hogy bele fogom-e tudni vinni a rosszba, rövidesen kiderül.
- Most miért rontod el? – fordítom az arcomat tettetett, durcás grimaszba. – Ez volt a terv legjobb része – hogy hihetőbb legyen, még keresztbe is fonom a karomat, és kissé összegubózódom az ágyon. Várok néhány másodpercet, aztán felnevetek. – Nem, én sem szó szerinti ajtó törésre gondoltam. Viszont a takarítóknak vannak pótkulcsaik a szobákhoz, ezt kéne úgymond… - mindkét kezem mutató és középső ujjait macskakörömként hajlítom be és mondom hozzá a szót -, kölcsön venni.
Ez az ágy borzasztóan kényelmes. Mindig is a kő keményre kitömött szalmamatracokhoz szokott hozzá a hátam, és most ezen a pihe puha ki tudja mivel tömött ágy nyaralásnak tűnik a testemnek. Ujjammal mutatok egy másodpercre az ágy további részére enyhén megemelkedett szemöldökkel, amolyan néma „Szabad?” kérdéssel, aztán elvágódom az ágyon oldalra, aminek hatására a szervezetem nyújtózkodásért kiált. Oldalamra fordulok, karommal támasztom meg a fejemet, hogy felelni tudjak Nasirnak, aki eközben végig beszélt hozzám.
- Folrandír, a vezetéknevét, azt hiszem, nem mondta el – húzom kissé oldalra a számat. Oly sok információt vár el tőlem, de aligha tudok többet mondani, mert a fiú nekem sem mondott többet, mint amit kérdeztem, én balga. Ha tudom, hogy ennyi minden kell róla, akkor rendesen kikérdezem őt, de így… csak kenyérmorzsákból fogunk tudni dolgozni.
Sajnos most csalódni fogsz, mert nagyon keveset tudok. Annyit mesélt, hogy küldetésen voltak, hármasban valamiféle zsoldossal. Valami tárgyat kellett leszállítaniuk valahova. Rajtuk ütöttek út közben, és kiderült, hogy mindez a fiú hibája volt, mert elkotyogott valamit pár nappal előtte egy lerészegedése során, és hiába kért bocsánatot, Ezaras feldühödött, és kidobta a tornyokból – a paplant bámulom, próbálom összeszedni az összes olyan infót, ami most segíthet Nasirnak, bár furcsállom kicsit. Mégis miért kellenek neki ezek az információk? Van nevünk, lesz ajtó, benne tárgy és kész. Miért kell tudni, hogy ő miért nincs már velünk?
Csak leveleket szeretne visszakapni, és a ruháit – vonok vállat. Szerintem nem nagy dolog, azért mégsem tiltott dokumentumokat szeretne kicsempészni velem a szobájából. Bár, most belegondolva, mielőtt át akarna verni, bele fogok olvasni a sorokba, és csak azután fogom őket feladni a Vörös Szirénbe címezve. – Valami Bell… bellis talán? Mit tudom én, valami szárnyas bestia kalitkába zárva.
Azt hiszem, minden mondatára válaszoltam, de előtte gyorsan végigpörgetem magamban, hogy nem e hagytam ki semmit. Aztán érdeklődve pislogok rá, igyekezve rájönni, hogy miért is kell neki ez a sok információ Folrandírról.
Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
816
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Al-Qasim hálóterme Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Május 18, 2022 6:55 pm


A friend in need
Thora átszenvedte magát a ködön, majd kissé esetlenül a segítségemre próbált sietni, azonban sehogy sem boldogult a másik ablakkal. Noha értékeltem igyekezetét, figyelmen kívül hagytam balsikerét, és csak arra összpontosítottam, hogy mielőbb eltűntessem ezt az átkozott ködöt. Így, egy nyitott ablak, meg a huzat, amit a kitárt ajtó adott, valamelyest segített a helyzeten, de még ez sem volt elég. Fejben végigfutottam az általam ismert varázsigéket, olyan után kutatva, ami használható lehet ebben az esetben. Meg is van!
Ujjaimmal fürge mozdulatokat írtam le a levegőbe, halkan kimondtam a varázsszavakat, miközben az igére koncentráltam. Kezeim közül aprócska szellő  libbent az általam mutatott irányba, ami aztán irányított fuvallattá erősödött, a kitárt ablak felé. Hátráltam néhány lépést, a szombám sarkaiban megrekedt ködfoszlányok felé irányítottam a szelet, hogy aztán végleg kitessékeljem őket a toronyból. Amikor már teljesen eloszlott a szürke köd, megkönnyebbülten zártam vissza az ablakot, aztán az ajtót is behajtottam.
Ez alatt Thora kényelembe is helyezte magát az ágyamon, immár neki szenteltem teljes figyelmemet, kíváncsian eltűnődve, miben is volna szüksége a segítségemre. Talán megint a könyvtárossal szólalkozott össze?
Kifordítottam a karosszékemet a dolgozóasztalomtól, keresztbe tett lábbal huppantam le, úgy hallgattam végig a történetét. Hmm, egy éjmágus, akire Azildor berágott. Mi a fészkes fenét művelhetett az a kölyök?
Kíváncsian hallgattam a történetet, azonban nem is ez a része volt a meghökkentő, hanem inkább az, hogy nem küldték utána a cuccait, pláne úgy, hogy még valamiféle állata is lehetett. Úgy tudtam, nem szokásunk lefoglalni a tanoncaink tulajdonait, hacsak nem különösen veszélyes, vagy illegális tárgyakat birtokolnak... Mondjuk, ki tudja, ki volt ez az éjmágus és mibe ártotta magát, ha kirúgatták. Durfar nevét ismertem, de a szükséges tanácsbeli együttműködésen túl nem sok kapcsolatom volt az ő rendjével.
Nagyot sóhajtottam, arcomra halvány mosoly kúszott.
- Először is, nem fogjuk senkinek az ajtaját betörni. Vannak erre elegánsabb, finomabb módszerek is - dőltem hátra, tarkómat megtámasztva az egyik kezemmel. - Ehhez viszont tudnom kell, ki volt a srác, az éjmágusok nem az én hatáskörömbe tartoznak. Mondj el mindent, amit tudsz róla. Hogy hívják, mikor volt itt... Esetleg azt, miért rúgták ki. Ha olyasmit találtak a cuccai között, amit nem tarthatott volna magánál, könnyen lehet, hogy már nem is a szobájában, hanem valami biztosabb helyen elzárva kellene keresnünk. Ó igen, és mégis miféle madárról van szó?

#varázslat: szélmozgatás


Thora Haleye and Ezaras Azildor Kedvelték

Varázsló vagyok
Nasir Al-Qasim

We are the lions in a world of lambs


❖ Történetem : ❖ Ulron :
67
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Al-Qasim hálóterme Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Május 09, 2022 11:53 pm


Csak segíts nekem
@Nasir Al-Qasimzene • 494 • credit;
Addig a szintig egészen jól tippeltem, hogy amint belépek Nasir szobájába, valamitől nem fogok többé látni, de arra egyáltalán nem gondoltam volna, hogy a látásom elvesztését nem egy illetlen látvány okozza, hanem csupán sűrű sötétszürke köd, ami ki tudja mi okból kifolyólag az egész szobát ellepi. Döbbenten lépek egyet hátra, magam előtt hessegetve a levegőt, ekkor hallom meg a férfi hangját a szoba túlsó végéből.
- Igen, azt látom – nevetem el magam miközben próbálok utat törni hozzá. A nyitott ablaknak köszönhetően mire odaérek Nasir lábai elé, a köd nagyrésze már tovaszáll a huzattal együtt, ami még akkor alakulhatott ki, amikor kitártam az ajtót. Mielőtt azonban beavatnám sunyi tervembe, segítek neki a másik ablakkal a kandalló túloldalán, és nyöszörögve befúrva magamat a hatalmas, indokolatlan hordó és a kis asztal közé, lábujjhegyre állok, és kalimpálva próbálom elérni az ablak fogantyúját. – Gyerünk már – szűröm ki a fogaim közül, ahogyan kínlódok a fogóval, ami minden egyes rántás után sem hajlandó megmozdulni. Adok neki még egy pár próbálkozást, ezután dühösen még utoljára jól megrángatva feladom, és kikecmergek a hordó mellől.
- Na, most, hogy a műsor Thora gyengeségéről megtörtént, tényleg a segítségedet szeretném kérni – masszírozom meg a homlokon a szavak között, és teljes magabiztossággal huppanok le az ágy szélére. Hátrébb kúszom a paplanon, törökülésbe helyezkedem, s valamiért csak ekkor nézek körbe a szobán. A pletykák alapján egy óriási ötszemélyes franciaágyat képzeltem el, ami a szoba főattrakciója, körben mindenhol a mélybordó és vörös anyagok uralkodnak, és valahogy a félhomály is jobban illett volna a leírásban. De ehelyett egy teljesen egyszerű, mégis minden funkcióját betöltő szobát látok magam előtt. Sehol egy elhagyott női ruhamaradvány, se egy szekrény tele fura játékszerekkel se semmi. Meglepően felhúzott szemekkel vizslatom végig a tekintetem a szobán, miközben valahol mélyen örülök, hogy semmi sem igaz abból, amit meséltek a hálóterméről. Még a végén kiderül, hogy ő is csak szimplán ember, aki egyszerűen próbálja megállni a helyét a tornyoknál, természetesen a fura kis gombaitalát leszámítva.
- Azt hiszem lassan két hónappal ezelőtt, de nem is akarok belegondolni mennyi idő is telt már el – kezdek végül bele a mesélésbe, és mindkét karommal az ágyon támaszkodva folytatom. – A lényeg, hogy volt itt egy tanonc, azt hiszem a mestere… Durfar, de mindegy is. Éjmágus a fiú, és ha minden igaz, Ezaras megorrolt rá, és kidobták őt a tornyokból – felsóhajtok. Semmi kedvem végigdarálni az egész történetet, főleg nem a végét. Azt… azt már eltemettem. – Még Ethuil ünnepe előtt találkoztam vele, és sikerült kicsikarnia azt az ígéretet belőlem, hogy elküldöm neki az itt hagyott ingóságait, és életem végéig vigyázok valami állatkájára, ami talán már el is pusztult – vonok vállat. Egy pár pillanatig hagyom, hogy megeméssze a mondottakat, aztán folytatom. – Mivel az ígéreteim mindig betartom, jelen esetben kisebb késéssel, így most muszáj felkeresnem a szobát, valószínűleg betörnöm az ajtót, összeszedni minden cókmókját, hónom alá csapni a madarat, és megúszni mindezt büntetés nélkül – megemelt szemöldökkel, összepréselt ajkakkal ülök, hogy adjak neki lehetőséget az ajánlat elutasítására vagy elfogadására, aztán egy leheletnyivel halkabban szólalok meg. – Szóóóval… segítesz?

Aldrich Cornwell Kedvelte

Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
816
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Al-Qasim hálóterme Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Május 03, 2022 11:25 am


A friend in need
Szobám dolgozóasztalánál ültem, fogalmam sincs hány óra lehetett, de valószínűelg későre járt már. A monoton, pepecselős munkában mindig teljesen elveszítettem az időérzékemet, és ebben az ablakomat eltakaró karmazsinvörös sötétítőfüggönyök sem segítettek. A kandallóban ropogó tűznek, és a komfortosan elhelyezett gyertyáknak hála a félhomályban is jól láttam. Az asztalomon néhány füstölő égett, én pedig mynzashi fekete teát ittam, ami úgyszintén felélénkített.
Szükségem is volt rá, mert már napok óta ültem efölött az átkozott tanulmány fölött. Az Elementáris mágia fortélyai haladók számára című kötet újrakiadásán dolgoztam, melyben kibővített jegyzetekkel, hozzáadott részletekkel kívántuk aktualizálni, közérthetőbbé tenni a tananyagot a 32 évvel ezelőtti előző kiadáshoz képest. Biztos vagyok benne, hogy a Hullám rend talált volna nálam sokkal nagyobb szakértőt is a témában, de persze egyikük sem ért rá. Nem, mintha nekem nem lett volna jobb dolgom, de a Mágustorony, és a Tanács irántam tanúsított jóindulatára való tekintettel elvállaltam.
Köd idézés. Kanyarítottam fel az alcímet egy üres lapra. Letettem a pennát, hátradőltem a karosszékemen, nagyot kortyoltam a teámból, miközben eltűnődtem. És már jött is az ihlet.
Csészémet az asztalra helyeztem, koncentráltam, bal kezemmel hanyag mozdulatot írtam a levegőbe, miközben elmormoltam az igét. Aztán pont ahogy vártam, szinte a semmiből kúszott elő a halovány köd. Elégedetten nyúltam a tollért, hogy lejegyezzem a folyamatot, a köd azonban egyre sűrűbb lett, és terjedt a szobám falai felé. Ó a fenébe! Szándékaim szerint épp, hogy egy aprócska, halvány ködöt kívántam létrehozni, talán valami félremehetett, és kissé túllőttem a célon...
Azt hiszem, hangosan is elkáromkodtam magam, miközben ellenvarázslaton gondolkodtam, amivel semlegesíthetem a sűrűsödő ködöt. Addig is, hátratoltam a székem, az ablakokhoz rohantam, a függönyöket félretépve nyitottam ki őket, remélve, hogy egy gyors szellőztetés megoldja a problémámat.
Ekkor mintha kopogást hallottam volna odakintről. Ám mielőtt ajtót nyithattam volna, az kitárult, és egy régi ismerős lépett be, bármiféle kérdés vagy kérés nélkül. A pillanatnyi rossz látási viszonyok ellenére is egyből felismertem a lelkes, ifjú fénymágust.
- Thora, drága - köszöntöttem, még mindig az ablaknál állva. - Pillanatnyilag kissé elfoglalt vagyok, de mondd, miben lehetek a segítségedre?

#varázslat: köd idézésThora Haleye and Ezaras Azildor Kedvelték

Varázsló vagyok
Nasir Al-Qasim

We are the lions in a world of lambs


❖ Történetem : ❖ Ulron :
67
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Al-Qasim hálóterme Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 23, 2022 1:55 am


Csak segíts nekem
@Nasir Al-Qasimzene • 389 • credit;

1022. Gailoth hava 23.

Hanyag pozícióban fekszem az ágy szélén, a fejem fejjel lefelé lóg le. Ritmikusan lendítem a levegőben a kezem egyik tartásból a másikba, és ennek hatására a gyűrűm kövének színe is vele együtt változik, hol az éjfekete, hol a vöröslő piros, hol a szikrázó azúrkék között. Zseniális kis bűbáj ez, de ezt már rögtön akkor tudtam, amikor Ezaras átszínezte Folrandír köpenyét Ethuil ünnepén. Folrandír… A fenébe!
Karjaim segítségével ugrom fel az ágyban térdepelve, szemeim ide-oda cikáznak dühömben. Hogy az istenekre tudtam így elfelejteni az ígéretemet! Biztos hazugnak ítélt el azóta, és ezek után teljesen jogosan. Bár… kit érdekel, örüljön, hogy megkapja az ingóságait. Sietősen huppanok le az ágyról, a lendülettel az egyik könyv hangos csattanással ér földet a padlón, én pedig mint akit fenéken szúrtak volna viharzom ki a szobából.
Mellkasomon összefont karokkal lépkedek a folyosón, minden belőle nyíló hálóteremnek az ajtaját vizslatom. Egy darab szöveg nincs rajtuk, de még egy név se. Hogy fogom megtalálni a cuccait, ha még azt sem tudom, hol van, vagyis volt a szobája?
Túlságosan elsétáltam már a tanoncok hálókörleteitől, mert hamarost egy komorabb, de annál fényűzőbb folyosón találom magam. Úgy tűnik sikerült a nagyobb hatalmú emberek szobái közé keverednem, mint a Mester vagy akár… hmm… Vajon melyik lehet az ő szobája? Ha más nem is, de ő biztosan benne lenne egy közös csínytevésbe, vagy nevezzük nevén, egy szobába való betörésbe és annak kipakolásába. Fejemet közel tartva az ajtóhoz hallgatózom be egyesével, hátha valamelyikéből kiszűrődik valamiféle beszéd vagy bármi, amiből össze tudnám kötni, hogy ez az a hely, ahová jöttem. Ha valaki kívülről nézné az egészet, biztosan afféle perverz állatnak minősítene, amiért ilyen feltűnően tapadok rá az ajtókra, de hát az istenekre, a szükség törvényt bont.
Már kezdem feladni, és átkozni magam, amiért nem kérdeztem meg tőle a legutolsó találkozásunkkor a lakhelyét, most annyival kevesebb problémám lenne a felkutatásával, amikor az egyik ajtó mögül egy halk káromkodás kúszik át a fán. Jellegzetes, mély hangja van a férfinak, így diadalittasan mosolyodom el, és kopogok be az ajtón. Persze, tisztességesen meg is várhatnám míg beenged, de annyi legyen, legfeljebb sűrű bocsánatokat fogok kiszórni, ha olyasmit látnék, amitől kiégne a szemem vagy ki tudja. Ujjaim rögvest rámarkolnak a kilincsre, és egy egyszerű mozdulattal tolom le kattanásig, ezután pedig az megadva magát, kisebb nyikorgással, de kitárul előttem.
- A segítségedre lenne szükségem – lépek be azonnal a szobájába várakozás nélkül.
Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
816
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Al-Qasim hálóterme Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 22, 2022 11:44 pm

Al-Qasim tanácsos hálóterme, melyet nagy becsben tart és próbálja a lehető legnagyobb diszkrécióban megtartani magának a kíváncsi szemek előtt. A tornyok falai között arról suttognak, hogy már nem egy hölgy fordult meg ezen ajtó mögött, és ezt a pletykát meglepő módon kevésbé tagadja, mint szobája mivoltját. Vajon mit rejtegethet ennyire?
Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2421
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Al-Qasim hálóterme Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Al-Qasim hálóterme Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Nasir Al-Qasim
» Edellyn hálóterme

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Fehér-tenger :: El' Alora :: Mágus tornyok :: Hálókörletek-
Ugrás: