Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Titkok kertje - Page 12 KaDiPE5
Titkok kertje - Page 12 KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Kalandmester
2 Hozzászólások - 29%
Naken Forerion
2 Hozzászólások - 29%
Ezaras Azildor
2 Hozzászólások - 29%
Krónikás
1 Témanyitás - 14%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Termékenység havi
Hőseink
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális havi kihívás
Dobj D6 kockával egy címet, amihez írj egy minimum 700 szavas reagot a Csöndes kalandokba! Bővebben a Próba topikban!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Today at 8:32 am
• Kockadobó

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Ezaras Azildor

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
1
3
Ember
9
7
Ork
0
0
Törpe
1
1
Najád
2
1
Vivern
2
5
Keverék
2
2
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Titkok kertje

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 18, 2021 8:12 pm
Amanar mulatozás

« taggeld; Mindenki •  Zene; ide • credit;  Új válasz küldése 2744    »
 
Igaza van, jaj fene vinné el, miért nem fogadja a bókot. Talán a férfiakhoz vonzódik? Vagy a vonzerőm már nem hat! HÁÁ, Reina ilyet még gondolnod sem szabad.
- Miféle ital ez Azildor mester? – Kérdezem tőle. Ám koccintásra emeli a poharát, miképpen úgy teszek. Meg kell valljam gyönyörűen mondta. És most mosolyom igazi is volt.
Kortyolok, uh..istenekre. Ez nagyon furcsa, mit itatattak velem?
A leányka nem vesztegeti az idejét, az asztalnak támaszkodva egyik kezemmel felvont szemöldökkel figyelem. Kaján vigyor ül arcomra.
- Micsoda rámenősség. – Szólok közbe, nem bírtam ki.
- Tetszik. – Suttogom el a végén. Ám a mester sem hagyja annyiba a szavait. Ám újabb emberek jönnek. Ezt a fiút pillantottam meg az imént. Azildor válaszol a nőnek. Végig mérem őt is, csinosak, de én szebb vagyok. Ám az ifjú is szót emel. Próbálok nem nevetni.

Ám új csinosabbik barátunk hozzám szólott. Elbiccentem a fejem, s végig mérem újra.
- Reina. – Nyújtom a kezem felé, hogy kezet foghassak. Ezért volt ismerős!
- Nos, én már láttam önt, Árnyak rendje. – Teszem hozzá. Talán egyszer, ha futólag kaptam el a folyosón, s a hír a lebujáról tán igaz. Akkor viszont mi, igen csak jóban leszünk.
Mérgezés nincs ugye? Egészen megnőtt a társaság, feketébb untatnak, de legalább elütöm az időt. Bár talán az ital jót fog tenni.

Ezaras Azildor and Rhysand Earhgaze Kedvelték

Boszorkány vagyok
Reinaakviin

dovahro hil ag fiercely, orin ko luft do vokul.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
321
❖ Tartózkodási hely :
₪ El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Titkok kertje - Page 12 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 18, 2021 8:08 pm
Amanar ünnepe
Mindenki  
Látom a szemében, a vonásain, hogy valamit rejteget. Ismerős, hasonló tompa fénnyel csillantak szemeim, mikor Azildor faggatózott a titkaimról. Halványan elmosolyodom, s nem kérem, hogy bővebben számoljon be a déli tájról, ahonnan érkezett. – Fogalmazhatunk így is, igen. – bólintok. – A tudás nem csak könyvekben rejlik, a tudás mindenkiben ott lakozik, mindenki tud olyat, melyek kezek le nem írhatnak, s melyet a másik nem is sejthet. – válaszolok csendesen. – De ott az a fa, azt tartják a mágia forrásának. – mutatok a fára, mely mellett eltörpülnek a kézzel készített díszek. Amint rábólint a sütikre, felétartom a karom, hogy az asztalhoz kísérjem. Amennyiben látom az arcára kiülő értetlenséget, ismét kezem közé veszem kezét, s karomra teszem. – Mifelénk, ezt így szokás, ha egy ilyen gyönyörű hölgy társaságát élvezi, egy férfi. – Nálatok nincs, vagy nem teheted meg eddig, hogy ilyennel élj? – kérdezem, s átérzem, bármelyik legyen is az ok. Hisz nálunk már az is ünnepnek számított, ha anyám kalácsot sütött egy kis mazsolával, melyet leginkább kipiszkáltam belőle. Az ismerős hang felé fordítom fejem. – A csokisat…- bólintok, mely épp úgy üdvözlés, mint a megerősítés jele. – Öröm ismét újra látni. Mintha a színe, tekintette megtelt volna élettel, s a ráncai is meghalványodtak volna, legutóbbi találkozásunk óta. – fúrom tekintetem a Tanácsoséba. – A hölgy Cate szintén egy kóbor lélek a falak között, ő pedig Azildor mester, kinek népszerűsége vetekszik a hírnevével, ahogy látom. – pillantok a sokadalom felé, kik körbefogják, arcomon pedig mosolyjátszika fényben.– El’Aloráról sok mágus tudna mesélni, de talán egy se úgy, mint ő.

Ezaras Azildor and Reinaakviin Kedvelték

Varázsló vagyok
Rhysand Earhgaze

Láttam egy flamingót, amelyik egyéni álláspontot képviselt: két lábon állt


❖ Történetem : ❖ Ulron :
201
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Kezdő (Elementáris mágia, Független varázslatok); Kezdő (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Titkok kertje - Page 12 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 18, 2021 7:44 pm
Amanar ünnepe

« Mindenki •  Zene; A Mystical Christmas • credit; »
- Meglehet, ám ez az ünnepség nem a tanulásról szól, kizárólag a szórakozásról és a fény győzedelméről – felelem szelíd mosollyal, miközben a puncsos tálakhoz invitálom. Merítek a poharába, majd a sajátomba is a kellemesen illatozó elegyből, aztán koccintásra emelem a gondos formákba fújt üveget.
- Amíg azonban a fény nem győzedelmeskedik, a sötétség sűrűn ölel bennünket körbe. Az éjszaka rejtelmeire – biccentek felé, és amennyiben hajlandó összeütköztetni ivó alkalmatosságainkat, bátorsággal kortyolok bele a puncsba. Bátorsággal, hiszen elképzelésem sincs, miféle hatással lesz majd a testemre vagy az elmémre a megbűvölt kotyvalék.
Közben hozzánk lép a sütis leány, ábrázatáról tisztán leolvasható dühvel vagy kiábrándultsággal. Nos, nem hibáztathatom, de ha eddig nem hallgatott az intő szavakra, hát hallgasson az intő tettekre.
- Jól informálták kegyedet. Ezaras Azildor volnék, örvendek – mutatkozok be, tekintetemet a poharamban kavargó italon pihentetve. Edellyn… Edellyn… Vajon ki az az Edellyn a temérdek másik közül, kit az anyjuk apjuk ekként keresztelt birodalom szerte? Ki tudja, mégis megértő ábrázattal bólogatok, mímelt átérzésével a referencia súlyának. A határozott kérésén azonban kénytelen vagyok finoman felhorkantani, és felpillantani rá.
- Sok mindenkinek van szüksége még legalább annyi dologra. Miért kellene nekem egy ismeretlen leányt a pártfogásomba vennem? - kíváncsiskodok bárminemű fanyar vagy gúnyos él nélkül. Érdekel, mennyire hajlandó vagy képes képviselni magát. Közben Nasir újfent csatlakozik hozzánk, de a társaságom bemutatását előre megfontoltan elhagyom. Bizonyára Reinának is van szája. Egy röpke momentumra feltekintek a mennyezet ékére, mely az est leszálltával lassacskán a nap aranyló fényét elhagyja a hold ezüstösen csillámlójáért. Mire pedig visszanézek, két új lélekkel bővül a környezetünk. Hát nem képzelődtem.
- Én a csokoládésat ajánlanám, azt mondják, már-már bűvös az íze – felelek a számomra ismeretlen hölgynek, aki a kóbor társaságát gyarapítja, szemeimet azonban végig a sejtelmes ifjún tartom.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

In a dream,
I was standing someplace high up, a tower, or a mountain. The whole world was in darkness. Then came the flash of light just on the horizon within the clouds that marked the border between worlds.
˙˙˙Reinaakviin and Rhysand Earhgaze Kedvelték

Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
560
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Titkok kertje - Page 12 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 18, 2021 7:36 pm
Amanar ünnep 
• Zene: LINK • SZÓSZÁM: IDE
Örülök neki, hogy szavaimmal nem sértettem meg, hisz egyáltalán nem ez volt a szándékom. Bár már jó ideje ismerkedem a szárazföldön élőkkel mégis a mai napig képesek valami újdonságot, meglepetést okozni.
-Messziről. Délebbről.-Ennyit árulok el neki, de a tekintetemből láthatja nem igazán óhajtok részletesebben beszámolni arról, hogy honnan is jöttem.
-Szóval mindenki, akit mágiát használ ide jön tanulni? Akkor most már értem miért védik ilyen nagyon. Rengeteg tudást rejthet ez a hely, amit őrizni kell. Nem szabad, hogy feledésbe vesszen.-Az én otthonom is törékeny. Ha egyszer azt elpusztítják a fajunk is kihal. Ezért is vigyázunk rá ennyire. Ezért is próbálunk rejtve maradni az emberek elől.
-Örömmel megkóstolom őket. Őszintén szólva nemsűrűn eszem édességet.-Mi a tenger mélyén nem főzünk, nem termesztünk. Mi azt használjuk, amita természet ad nekünk. Becsüljük is ezért a tenger élővilágát. Így végül mellette haladva sétálok el a kiszemelt asztalhoz. Számomra senki sem ismerős a társaságból, így nem is foglalkozom a kis csapattal, csak a süteményeket veszem szemügyre.
-Igazán csábítóak. Melyiket ajánlod?-Pillantok vissza rá.

Ezaras Azildor and Rhysand Earhgaze Kedvelték

Vándor vagyok
Calypso

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1149
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Titkok kertje - Page 12 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 18, 2021 7:18 pm


Amanar Ünnepe
« Mindenki •  Zene: Christmastime •   »
- Sajnos, azért már megkaptam párszor, hogy túlságosan bizalmas vagyok az emberekkel kapcsolatban elsőre, de tanulok belőle – mondtam merev arccal. Kicsit dühítő volt, hogy ennyire fél vállról vett az öregember. Nem tudtam levenni a szemem az övéről. Még mindig nem tudtam őt hova tenni. – De az információt megkaptam az ügyben is, hogy Önt itt Mesternek hívják. Tehát Ön a házigazda – az arcom rögtön meglágyult. Muszáj volt félre tennem a dühömet, mert most sok-sok hónap tanulására vonatkozó időszak forog kockán. – Először is, szeretnék bemutatkozni. Thora Haleye vagyok, Edellyn jóvoltából jöttem ide – hirtelen azt sem tudtam, hogyan tálaljam a kérésemet. Puhatolózzak többet? Kedveskedjek még? A kamu nyalizás sose volt szerepem. Így hát ösztönből mondtam, egyszerűen, tömören. – És szeretném, ha tanítana. Szükségem van arra, hogy tanítson.
Míg vártam a választ, az iménti férfi Edellyn társaságából mellénk szegődött. – Majdnem meg is fulladtam tőle – feleltem a kérdésére.

Ezaras Azildor, Nasir Al-Qasim and Rhysand Earhgaze Kedvelték

Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1040
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Titkok kertje - Page 12 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 18, 2021 7:16 pm


Amanar Ünnepe
« • credit;  »

- Thora - ismételtem meg a nevet halvány mosollyal az arcomon. - Részemről az öröm - majd kezet csókoltam neki.
Ő a mellettünk álldogáló Ezarashoz fordult, megzavarva őt a sötét hajú hölggyel való társalgásban, én pedig újra Edellynnek szenteltem a figyelmemet.
- Galád kísértés, hogy máris visszacsábítanál a lakosztályomba - mondtam. - Menj csak, biztos vagyok benne, hogy kedvedre való lesz a társaság. A szekrényemben találsz egy üveg mynzashit. Ó, és kóstold meg a gombát majd. Később talán csatlakozok hozzád, előbb felmérem idekint a terepet. Ha más nem, reggel mindenképp megkereslek. Thora miatt pedig ne aggódj, odafigyelek rá.
Pár pillanatig elidőzött a tekintetem még Edellyn távozó alakján, aztán én is csatlakoztam Thora mellé, Ezaras és a hölgye társaságába. Azt hiszem, hiába is várnám, hogy bemutassa nekem. A puncs hallatán azonban felcsillan a szemem, hisz jól tudom, mi került bele. Direkt erre az estére készült, és biztos vagyok benne, hogy fel fogja dobni az amúgy is pazar hangulatot.
- A hölgyhöz azt hiszem, még nem volt szerencsém - pillantottam Ezaras társára, aztán neki is bemutatkoztam. - Nasir Al-Qasim vagyok, a mágustanácsból. Hullám rend - majd futólag az asztalon álló puncsos tálra pillantottam. - Mindig igazi élvezet új vendégekkel találkozni El'Alora falai között, így azt hiszem, ideje lenne elfogyasztanunk egy italt is ennek örömére. Kóstoltad már a puncsot? - pillantottam Thorára.


Ezaras Azildor and Rhysand Earhgaze Kedvelték

Varázsló vagyok
Nasir Al-Qasim

We are the lions in a world of lambs


❖ Történetem : ❖ Ulron :
221
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Titkok kertje - Page 12 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 18, 2021 6:56 pm
Amanar mulatozás

« taggeld; Mindenki •  Zene; ide • credit;  Új válasz küldése 2744    »
 

Megrázom a fejem.
- Ez nem igaz, hiszen rengeteget tanulhatok öntől, aki ilyen nagyra becsült itt. – Mondom hízelegve, ám sajnos igazat is beszéltem. Ám egyszer elérkezik majd a nap, amikor sorok kígyóznak majd, hogy tőlem tanulhassanak, talán hamarabb is, mint gondolnák.
- Óh, természetesen megkóstolom. – Mondom, na végre apus, haladunk! Egészen feléledtem. Úgy cselekszem, ahogyan ő, majd tartom felé a poharam.
Hirtelen egy elég szemre való fincsi falat érkezik el közénk. Arcom azonnal felderült s ajkamba haraptam, ahogyan végig mértem. Ismerlek én? Mint ha már láttam volna, talán itt. Hmm, érdekes. Van itt pár szemre való férfi, s nő.
- Üdv. – Válaszolok neki, majd olyan gyorsan suhan is el, ahogyan érkezett. Bevallom fájt, főleg azért is, akihez olyan sebesen kapta a lábát, koránt sem volt oly elragadó, és imádnivaló, mint jó magam. Hmm, ezt elszalasztotta.
Azonban a mester jelenléte jobban izgatott, így csak suhanását a férfinak félszemmel figyeltem meg.
Kis hölgy újra itt van, és meglepetten pislogok rá, ahogyan oda ér.
- Biztos? – Fintorgok egyet, ha engem itt valaki megmérgez, visszajárok a szellem világból, az biztos!Ezaras Azildor and Rhysand Earhgaze Kedvelték

Boszorkány vagyok
Reinaakviin

dovahro hil ag fiercely, orin ko luft do vokul.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
321
❖ Tartózkodási hely :
₪ El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Titkok kertje - Page 12 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 18, 2021 6:53 pm
Amanar ünnepe
Mindenki  @Calypso  
- Nem bántottál meg, csupán szokatlan az efféle szóhasználat. Merről fújt felénk a szél? – kunkorodik szám széle, egy félmosolyra. – Nos, a kard sem életlenebb, mint az elme, kiegészítik egymást. – meleg tekintetem róla, a szórakozó tömegre siklik, onnan pedig az asztalra, melynél egy kisebb kompánia gyűlt össze a Tanácsos körül. Nem nehéz kiszúrni, az új tagot, kinek ruházata túlságosan hasonlatos az enyémhez. Nem számítottam, hogy előbújik a barlangjából, s megtiszteli a népet. Kínos. Feszülten tekerem meg a nyakam, s fordulok ismét beszélgető partnerem felé. – Jelenleg, ez az egyetlen hely, ahol beavatást nyerhet az arra érdemes a mágia rejtelmeibe. A háború után ez a torony maradt egyedül az utókorra. – tudásom, mind az írott rejtelmeknek köszönhetem, mióta kóbor lélekként járom a hűs könyvtárt éjszakánként, igencsak kifényesedett a múlt történelmére vonatkozó tudásom. De korántsem annyira, mint az itt összegyűltekké. – Kedveled az édességet? A szakácsnő nincs oly édes, mint az, ami a kezei alól kikerül, de ő legalább nincs itt. – teszek egy apró mozdulatot az asztal felé, melyen megannyi, száraz és krémes apró sütemény sorakozik, s úgy pusztítja ama másik leány, mely Azildor társaságában leledzik, mint girhes, éhező kóbor macska. – Talán e bájos arcra is csalna valami derűt, mely ragyogóbá tenné e bál pompáját. A gyémánt is, akkor ragyog igazűn, ha megcsiszolják.

Ezaras Azildor Kedvelte

Varázsló vagyok
Rhysand Earhgaze

Láttam egy flamingót, amelyik egyéni álláspontot képviselt: két lábon állt


❖ Történetem : ❖ Ulron :
201
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Kezdő (Elementáris mágia, Független varázslatok); Kezdő (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Titkok kertje - Page 12 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 18, 2021 6:26 pm
Amanar ünnepe

« Mindenki •  Zene; A Mystical Christmas • credit; »
Megvallom, gondolataimat az imént tapasztalt látvány tölti ki, a valóságtartalmának igazolására azonban képtelen vagyok egy újabb szemrevételezés formájában. Fogalmam sincs, hogy a józan eszem elvesztése vagy annak kifacsart módon történő megmaradása aggasztana jobban, ezért hát a hozzám legcsekélyebb mértékben illő strucc politika mellett határozok. Elvégre mulatnunk kellene a mai estén.
- Szó sincs róla – ocsúdok fel elborzadásaim közepéből az ében hajú selymes hangjára, igyekezve elnyomni magamban egy megadó, fáradalmakkal teli szusszanást. - De bizonyosan rendkívül unalmas lehet egy magamfajta mágussal szürke témákat vitatni a szórakozás helyett. Tanácsolom, ha már egyikünk sem tervezi faképnél hagyni a másikat, tegyünk ellene – óhatatlan terebélyesedik az arcomra egy sejtelmes mosoly, miközben egy kecses intéssel egy másik asztalhoz invitálom a kisasszonyt. Ha követ, folytatom a beszédet.
- Nem kóstoltam végig a menüsort, hogy a válaszom bárminemű súllyal bírjon. Viszont a puncsról úgy hallottam, mindenképpen pótolhatatlan élmény. Megkóstolja velem? - teszem félre a poharamat az asztalra, majd magamhoz veszek egy tisztát, és a merőkanalat megemelve várom Reina döntését; merjek-e neki vagy sem az érett barack színét idéző löttyből? Épp ekkor érkezik hozzánk Nasir, akinek kérdése hallatán tovább mélyül sokatmondó tekintetem.
- Nasir – biccentek felé, majd kicsit odébb állok. - Mint láthatod, minden helyben – nyugtázom a számára, mielőtt továbbállna, helyét pedig átvenné az ifjú, sütis leány. Kis híján megesik rajta szívem, azonban odáig nem érnek el gyermeki szavai, hogy a lelkiismeretem megkonduljon.
- Nem többet tettem, mint a bizalmát puhatoltam, kisasszony. Mely nagy érték ebben a világban – felelem bölcsen.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

In a dream,
I was standing someplace high up, a tower, or a mountain. The whole world was in darkness. Then came the flash of light just on the horizon within the clouds that marked the border between worlds.
˙˙˙Thora Haleye, Nasir Al-Qasim and Rhysand Earhgaze Kedvelték

Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
560
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Titkok kertje - Page 12 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 18, 2021 6:25 pm
-Bocsánat, nem akartalak megbántani. Nem zavarsz. Egyedül jöttem. Örülök a társaságnak.- Mondom neki őszintén. Ismét a meglepetés ül ki a tekintetemre mikor megfogja a kezem. Nem szoktam hozzá az ilyenhez, de nem rántom el azt, amíg nem ad rá okot.
-A kardforgatáshoz jobban értek.- Bár még mindig van hova fejlődnöm,de egyre jobban megy. Már sokkal magabiztos vagyok benne, mint korábban.
-Igazából nem túl sok mindent. Így bármit szívesen meghallgatom.

Rhysand Earhgaze Kedvelte

Vándor vagyok
Calypso

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1149
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Titkok kertje - Page 12 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 18, 2021 6:12 pm


Amanar Ünnepe
« taggeld; mindenki •  Zene; ide • credit;  »
Már akkor megláttam Nasir arany köntösét, amikor belépett a terembe. Szokásához híven nem rázta a rongyot, mégis elegáns volt. A süteménybe talán mégis lehetett valami, hiszen mit is gondoltam, hogyha ő is itt van, akkor a bor se egyszerű bor.
- Drága Nasir - viszonoztam a szívélyes hangnemet. - Ki nem hagytam volna az ünnepséget, főleg, hogy te felelsz az étkekért és italokért.
Ah, a régi jó öreg együttműködésünk, ami azóta is rendben zajlik, és egyre csak terjednek a gombák az országok között. Hogy is felejthetném el?
Thora illőn bemutatkozott, majd tovább is lépett Ezarashoz.
- Ígéretes a lány - jegyeztem meg mellékesen. - Sajnos nem elementáris, de ígéretes.
Fel fogja találni magát, attól nem féltem, és így nekem is lesz lehetőségem máshol folytatni az estét.

- Remélem nem tértek be sokan a lakosztályba - fordulok ismét Nasir felé - már sokallom az erőltetett mosolygást. Holnap még, mielőtt visszaindulnék Nulportba, mindenképpen szeretnék váltani veled pár szót, de azt se bánom, ha még ma este csatlakozol - tettem meg a finom utalást. - Ám - sóhajtottam színpadiasan - Thora meg lesz nélkülem is, ha nagy bajba kerülne, remélem számíthatok rád, hogy kihúzod belőle - mosolyogtam rá.
Természetesen megvárom a válaszát, mielőtt indulnék. Miután felelt, illendőn elköszönök, és még vetek egy utolsó pillantást Thorára, majd a lépcsők felé veszem az irányt, hogy egy érdekesebb folytatás elé nézzek.


Thora Haleye, Ezaras Azildor, Nasir Al-Qasim and Rhysand Earhgaze Kedvelték

Varázslónő vagyok
Edellyn Arienthe

A véres alkony tiszta hajnalt hoz


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1429
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Titkok kertje - Page 12 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 18, 2021 5:57 pm


Amanar Ünnepe
« Mindenki •  Zene: Christmastime •   »
A tálakban elég jól kinéző puncsok hullámzottak, így otthon érezve magamat, felkaptam egy poharat és egy apró merőkanálnyit beleöntöttem. Előbb megszimatoltam, kellemes szegfűszeges illat áradt belőle. A számhoz emelve kortyoltam egyet belőle, amikor Edellyn felelt a kérdésemre. Az a korty rögtön félre csúszott, én pedig fulladozva, köhögve kapaszkodtam meg az asztal szélébe, mialatt letettem a lapjára a poharat. - Hát ez remek – nyögtem ki, miután végre levegőhöz jutottam. – Legalább lesz miért megszólítanom. Milyen macskája? Van itt macska? – kérdeztem tőle fintorogva. A hideg kiráz tőlük. Hálátlan kis dögök.
Tovább morfondíroztam a következő süteményestálon, amikor egy meglehetősen különös küllemű férfi lépett a körünkbe. Nem idevalósinak tűnt, sőt, barnult bőre és ruházata főképp úgy mutatta, mintha délről érkezett volna. Edellynt szemelte ki, bizonyosan ismerik egymást régóta. - Thora vagyok, nagyon örvendek! – mutatkoztam be. Gondoltam kihasználom az alkalmat, hogy az idősebbik mágushoz forduljak, hátha sikerül rávennem a tanításra.
- Bocsánat, hogy megzavarom a beszélgetésüket – szóltam közbe halkabban a nő és a férfi közti eszmecserébe. – Tudja, nem volt szép dolog így átverni engem. Nagyon is finom az a sütemény, én a helyébe kipróbálnám, a hölgynek is ajánlom – pillantottam a nőre is közben.
Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1040
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Titkok kertje - Page 12 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Titkok kertje - Page 12 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
12 / 15 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next
 Similar topics
-
» El'Alora, Titkok kertje
» Szarvas-pecsétes titkok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Fehér-tenger :: El' Alora-
Ugrás: