Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Teknős szoba KaDiPE5
Teknős szoba KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Folrandír Ceilteach
61 Hozzászólások - 24%
Ezaras Azildor
37 Hozzászólások - 14%
Arnav
33 Hozzászólások - 13%
Krónikás
28 Hozzászólások - 11%
Deedra Gindrian
22 Hozzászólások - 8%
Aldrich Cornwell
20 Hozzászólások - 8%
Rhysand Earhgaze
20 Hozzászólások - 8%
Veleris
15 Hozzászólások - 6%
Reinaakviin
13 Hozzászólások - 5%
Calylenia
10 Hozzászólások - 4%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Gailoth havi Hőseink
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális kétheti kihívás
Töltsd ki a karaktere(i)ddel a Tükröm, tükröm kérdéssort!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Today at 12:49 pm
• Asszociáció

Yesterday at 12:52 pm
• Szólánc

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Arnav, Folrandír Ceilteach

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
1
3
Ember
9
7
Ork
0
0
Törpe
0
1
Najád
2
1
Vivern
2
5
Keverék
2
1
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Teknős szoba

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Utolsó Poszt Pént. Júl. 23, 2021 2:46 pm

Szabad a játéktér

❖❖❖

Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2426
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Teknős szoba Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 25, 2021 3:15 pm

I need your aid!
Maledha & Rilrion
Your best teacher is your last mistake
Hozzá vagyok szokva, hogy a Dorwien kisasszonyhoz hasonlatos hölgyek szeretnek elmerülni egy-egy vadabb történetem részleteiben, elvégre miért is ne tennék, miként életük nem áll többől, mint az asszonyi kötelességekre való felkészülésből az untig kényeztető szülői féltés óvó karjai között, ám a gyógyító egy kurta tényközlésen túl többet nem intéz hozzám. Végtére érthető is, a szakmájában bizton meredekebbnél meredekebb mesékkel találkozik, s úgy fest, a személyes varázsom sem hatotta meg különösképpen. Nyilvánvaló a tény, a gyógyító tevékenység végén nem az ágyát fogom melegíteni, viszont a szórakozott felemet ennek dacára sem vagyok képes megadásra sarkallni az újabb kijelentését hallva.
- Ó, ha az újabb találkozót vonzana magával, inkább nem is szomjazom a tudást s a kételyeimet is jótékonyan elkendőzöm – mosolyodok el kérlelhetetlen pajkossággal, persze a jó kedélyem nem tart tovább, mint a momentum, mikor felfedezem a nyitott ablak mellett szobrozó alakot.
Őszintén csodálom a hölgyemény összeszedettségét és higgadt magaviseletét, ugyanis bennem számtalan hasonló tapasztalás és eset ellenére is meghűl a vér. Tahrovin szerelmére, alig érkeztem meg Nulportba, s már is megtalált volna valaki?
- Pfúj, hozzá biztos nem – szólal meg hirtelen az idegen, az őt körüllengő fagyott s feszengő hangulattal meglehetős kontrasztban. Kedvem szottyanna felhorkantani vagy legalábbis kikérni magamnak a feltételezett fintorgást, elvégre semmi taszítót nem találok szerény jómagamban, ám ezúttal is a bölcs hallgatás mellett teszem le a szavazatomat. Legalábbis, amíg rá nem jövök, mi a szentségtelen ork-trágya folyik itt. - Hozzád érkeztem, drága Dorwien kisasszony! Biztosan emlékszel még rám – a vágyakozó hanglejtéséből arra engedek következtetni, vajmi bizarr méreteket öltő románc kellős közepébe pottyantam. - Küldettem neked rózsákat is, s mégis, itt talállak éjjel egy másik férfival… Hogy tehetted? - nehéz nem elnevetni magamat a tapasztaláson, de azért megpróbálok nem rontani a helyzeten. Helyette kíváncsian felpillantok a gyógyítóra, várván a reakcióját erre a meglehetősen érdekes látogatásra.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Tinvaak los grah
There is no distinction between debate and combat to a dragon. For us it is one and the same.
Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1514
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Teknős szoba Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 23, 2021 5:15 pm
Szolgálatodra jó uram
@Ahronit && Ledha  • Credit:
Bólogat, hogy örömére szolgál, hogy végül nem maradt hoppon, vagy legalábbis nem annyira, mint amennyire megjárhatta volna. Szerencsés fickó, hogy nem járt jobban pórul, és csak egy hangszert vesztett el, nem az életét. – Akkor szerencsés volt – adta tudtára szavakkal is, bólogatása után, hogy egyértelmű legyen. Gyakran járt úgy, hogy a kommunikációba hiba csúszott, mert nem egyértelmű kifejezésmódokkal kommunikált, akár betegeivel, akár szüleivel, akár leendő udvarlóival. Ezutóbbit mondjuk nem bánta sosem különösebben, élvezi a hajadon életet.
- Inkább kérdezzen, mint aztán a halál torkából kelljen visszahoznom. Különben is, bugyuta kérdés nem létezik, az én szakmámban legalábbis biztosan nem – Ledha úgy véli, nem létezik buta kérdés, legfeljebb csak rosszkor feltett. Szívesen válaszol mindenre, arra is, ami számára talán alapvetőnek tűnik, hiszen jól tudja, hogy nem mindenki olyan szerencsés, hogy olyan taníttatásban részesülhetett, mint ő. Édesapja gondoskodott róla, hogy kiismerje magát a világban, hogy a legtöbb témához hozzá tudjon szólni, vagy legalább halvány elképzelései legyenek ha beszélgetésbe keveredik valakivel.
- Hogy tessék? – nem fordul az ablak felé, van annyi sütnivalója, hogy nem tesz ilyen meggondolatlan ostobaságokat.  Apja kitanította rá, hogy ilyenkor egész addig úgy kell tenni, mintha nem látná a betolakodni kívánó személy, míg nem kényszerül menekülésre. – Nos, én nem várok vendéget, szóval talán magához jött – jegyzi meg továbbra is nyugodt, kissé ironikus hangon. Persze belül azért fél, hogyne félne, elvégre ablaka alatt nem igen strázsálnak kámzsás alakok, és elképzelése szerint az ilyesfajta férfiak nem a fejsérelésüket szeretnék kikúráltatni. Persze élszerű lenne, ha valami meneküléshez alkalmasabb ruházatot öltene magára, de egyelőre ugyanott áll, és vár, hogy valamelyik fél megmozduljon.


Világi vagyok
Maledha Dorwien

Tudás nélkül nincs szabadság.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
564
❖ Tartózkodási hely :
Calden
❖ Keresem :
Teknős szoba Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 16, 2021 4:22 pm

I need your aid!
Maledha & Rilrion
Your best teacher is your last mistake
Némi büszkeséggel horkantok fel a kérdésére, mert bár nem az én lélegzet elállító harci tudásomnak és bátorságomnak köszönhetően sikeredett a károkat a minimálisra kurtítani, azért csak kivettem a részemet belőle.
- Tulajdonképpen a gazemberektől sikeredett visszaszerezni – húzom ki magamat elégedetten. - Összetalálkoztam egy Árnylovag csoportosulással, akiket csakugyan megrövidítettek ezek a banditák. Összefogtam velük hát, és másnap rajtuk ütöttünk! - bólogatok lelkesen, s nem különbül dagadó májjal. - Igaz, addigra a drága hangszeremet már felhasználták tüzelőnek azok az elvetemült görények – sóhajtok fel, visszazuttyanva a lantom felett érzett gyászom mélységeibe.
Persze sokáig nem évődök azon, mit megváltoztatni már nem lehet, s egyébként sem azért kerestem fel a finom kis hölgyet, hogy akár egy vénember, a megkeseredett életem történeteit regéljem a számára. Holmi karikacsapásszerű varázslatot reméltem, hogy őszintén megvalljam, így némi csalódottsággal érint a tény; egy ideig még bizton el fog tartani a kálváriám.
- Nos, ilyen megvilágításból valóban bugyutaság volt ilyet kérdeznem – legyintek az egyik fiolát tartó kezemmel, majd hallgatva a további meglátásait, elpillantok az ablak felé. Igaz, rögvest meg is dermedek, ugyanis megesküdnék, hogy eddig nem volt nyitva, és a kurta függöny mellett nem szobrozott egy idegen alak.
- Révén, még nem ittam belőle, feltételezem egyelőre nem hallucinálok, és az ablaka mellett tényleg egy férfi áll kámzsában – jegyzem meg visszafojtott hangerővel, nagyot nyelve. - Gondolom nem a szeretője...?○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Tinvaak los grah
There is no distinction between debate and combat to a dragon. For us it is one and the same.
Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1514
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Teknős szoba Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 11, 2021 7:54 pm
Szolgálatodra jó uram
@Ahronit && Ledha  • Credit:
- Én? Ugyan még soha effélét sem – válaszol úgy, ahogy azt elvárják tőle. Meggyőző, nem hangzik üres hazugságnak vagy frázisnak a válasza, mégis a legkevesebb kedve van most erről beszélni. Vagy úgy bármiről. Ha neme esett volna be ajtaján a férfiú már rég legszebb álmait aludná, érthető talán hogy nyűgös egy kissé. De azért igyekszik jó formájában mutatkozni, ha már a bemutatkozás nem sikerült a legerősebbre. – Azért élelmet s némi vagyont sikerült visszaszerezni? Na nem a gazemberektől. - Nem az anyagias leányzó szól belőle, hanem az anyáskodó féltő gondoskodás. Bár nem ismeri az urat, de nem is szükséges, hogy ismerje ahhoz, hogy megszánja.
Kedélyesen mosolyog, bár nem kifejezetten szereti ha bókolnak neki, de ezek a szavak mégis előrébb viszik a nehezebb napokon. Mert vannak napok, mikor belefárad, mikor úgy érzi, hogy semminek nincs semmi értelme, hogy feleslegesen dolgozza át fiatalkorát. De ilyenkor azt érzi, hogy a sötét gondolatok csak azért vannak, hogy próbára tegyék, de képes megugrani az akadályokat.
- Hogy normális-e, hogy napokig fáj egy erős, fejre mért ütés? Igen, tökéletesen az. – Hacsak megsimogatták volna mondjuk tenyérrel akkor nyilván nem tartott volna ilyen sokáig az intenzív fájdalom, de mivel elmondásai alapján egy ereje teljében lévő férfiember csapta kupán egy fahusánggal őszintén nem csodálkozott, hogy nem jött rendbe azonnal és magától. – Nem garantált, de biztosabb hogy kitart, mint hogy nem. Mindenki másként reagál rá. Előfordulhat intenzívebb fáradékonyság napközben is, ritkább esetben hallucináció. Vannak hátrányok, de várhatan három nap múlva ha el nem is felejti, de érezni biztosan nem fogja a találkozást. – Köteles volt tájékoztatni az ilyen enyhe és súlyosabb mellékhatásokról. Ennél jobb kilátásokkal és gyógymóddal azonban nem tudott szolgálni.


Ahronit Kedvelte

Világi vagyok
Maledha Dorwien

Tudás nélkül nincs szabadság.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
564
❖ Tartózkodási hely :
Calden
❖ Keresem :
Teknős szoba Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 05, 2021 12:52 am

I need your aid!
Maledha & Rilrion
Your best teacher is your last mistake
- Pontosan! - csattanok fel, noha egy szisszenést követően visszább fogom a hangomat, melynek ismét több szólamban szottyan kedve visszhangozni a koponyám falai között. Átkozott Görények és a fahusángjaik… - Nem férfi az ilyen. Aki képes a tél közepette bárkit megfosztani csekély vagyonától és élelmétől, aki nem átall egy szerény bárdot megrövidíteni a lantjával, a megélhetésével, csak, hogy tüzelőnek használják azt. Pff, hallott már kegyed efféle barbárságot? - morgok a kelleténél talán zsémbesebben, azonban mégis csak az egyetlen drága szerelmemről van szó, ki befoltozhatatlan űrt hagyott hátra maga után. Barbárok, én mondom…
Persze annyira azért nem foglal le a puffogásom, hogy ne figyelnék a kisasszony utasításaira, s miután nagy nehezen ülőhelyet is kerítek magamnak, szófogadón lecsüccsenek majd várom, hogy megvizsgáljon. Nem tagadom, a tincseim között matató karcsú, finom ujjai rendkívül jól esnek ennyi megpróbáltatást követően, habár egy-egy erősebb nyomásnál, fájóbb terület érintésénél óhatatlanul felszisszenek.
- Ó, csak semmi nagy szavak. Pusztán az igazság – helyesbítek széles mosolyra kanyarintva az ajkaimat, főként, mert hallom a hangján, hogy a korábbi morcosságát és elégedetlenségét felváltotta a szórakozottság. Szívesen szőném még tovább a gondolatmenetemet az igazam bizonygatása okán, viszont nem feledem, miért kerestem fel, így hát bölcs némaságban hallgatom végig a meglátásait.
- Magától elmúlik? Normális, hogy ilyen régóta tart? - visszakozok, hiszen a pár napja, talán hete tartó agóniám felért egy örökkévalósággal, s nem tűnik olybá, hogy egykönnyen távozni kívánna. Szóval némi szkepticizmussal méregetem a fiolákat, melyeket felém nyújt. Ilyen egyszerű volna?
- Tehát, ha megiszok egyet, akkor másnap estig hatni fog? - kíváncsiskodok, óvatosan elvéve a kezei közül a kis üvegcséket, melyekben akár méreg is lötyöghetne. Mindhiába, a jól leplezett énem örökkön gyanakvó, mióta oly sok mindent látott a nem kívánatos személyek ellen bevetni.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Tinvaak los grah
There is no distinction between debate and combat to a dragon. For us it is one and the same.
Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1514
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Teknős szoba Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Márc. 24, 2021 1:25 pm
Szolgálatodra jó uram
@Ahronit && Ledha  • Credit:
Természetesen nem sértésként tesz fel különböző jellegű kérdéseket, mindösszesen muszáj megtudnia a szükséges körülményeket, hiszen csak így adhat pontos diagnózist. Puszta véletlenségből sem szeretne senkit félrekezelni, akkor élete végéig szégyenben érezné magát. Hiszen ez azt jelentené, hogy alkalmatlan a hivatására, ami alapjaiban döntené romokban eddigi, műgonddal épített életét. Persze olyan fijú még, hogy nem veszne semmi a becsületén és méltóságán kívül.
- Valóban. Leütni valakit, főképp ha hátulról teszik azt… kevéssé vall erős, férfias jellemre – ért egyet. Szemben az igazi férfi a problémáit szemtől szemben intézi, kardvívás vagy egyéb személyes hadakozás útján. De semmiképp sem támad meg senkit ártatlanul. Ledha az ilyen embert nem nézte emberszámba, bár ez valószínűleg foglalkozási ártalomként alakult ki nála, nem pedig a romantikus eszményű alkotásokból, amiből a többi hölgy tanulja el a morális viselkedés alapjait.
Csak mosolyogva ráhagyja, tegyen csak amit akar. Lelkivilágát kevéssé zavarta volna meg, ha a heverőn foglalt volna helyet a szék helyett, ő pusztán egy egyszerűbb megoldást kívánt nyújtani, de ha nem, hát nem. Legalább jót szórakozik magában, míg végig nézi a masszív bútordarab és a bárd küzdelmét. Elképesztő mik történnek.
- Mondhatjuk. Elég foglalkoztatott gyógyítónak számítok – biccent aprót. Elvégre hölgytársai sokkal inkább megbíznak egy közülük valóban, mint egy kívülálló férfiban, aki nem értheti a problémáikat, míg az urak nagyrésze jobban kedveli, ha egy csinos, fiatal leányzó kezei matatnak testükön, mintha egy kivénhedt ráncos vénember látja el sérüléseiket. Ezért hát vendégköre nem csak széles, hanem igen változatos is. – Már megint ezek a nagy szavak – sóhajt aprót, bár hangján hallatszik, hogy mosolyog, még ha a férfi nem is láthatja. Kevésbé bosszantja már, hogy bókolni próbálkozik, lefoglalja a munka. Ujjai ugyanis szakértő mozdulatokkal tűnnek el a tincsek között, ahogy megpróbálja megállapítani, hogy milyen külső károkat okozhatott az ütés. – Mindenesetre remélem sikerül rászolgálnom hírnevemre. Úgy látom, az ütés duzzanatot okozott, de az magától szépen gyógyul. A belső fájdalomra pedig itt van ez az három fiola – lép a ládája tetején álló üvegcsékkel megpakolt dobozhoz, ahonnan előhúz három egyforma fiolát. – Enyhe fájdalomcsillapító főzet, elalvás előtt vegye be, mert enyhe álmatagságot okoz. Ma estével kezdve minden este egyet, utána már ne egyen és ne igyon – nyújtja a bárd felé őket.  


Ahronit Kedvelte

Világi vagyok
Maledha Dorwien

Tudás nélkül nincs szabadság.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
564
❖ Tartózkodási hely :
Calden
❖ Keresem :
Teknős szoba Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 15, 2021 6:08 pm

I need your aid!
Maledha & Rilrion
Your best teacher is your last mistake
A modoros és rendkívül talpraesett – no meg változatlan alul öltözött – kisasszonyka hangszíne rögvest méztől csöpögő melódiává szelídül, miként a kínjaimról igyekszik tüzetesebben kifaggatni. Már-már kedvem szottyanna felcsattanni s kikérni magamnak a feltételezést, holmi fehérnép kólintson akkorát a kobakomra, hogy ott is maradjak s azóta is szenvedjem hatásait, azonban be kell látnom, a magamfajta életéből még ez is kitelik.
- Az eszközről elképzelésem sincs, hátulról ért a csapás. Banditák voltak, szóval nem saccolnék bárminemű nemes fegyvert vagy eszközt, a mocskos kezükben a fahusáng is megteszi – húzom el a számat, leginkább, mert vibráló emlékké élénkül az orrjárataimban a Görény csapat bűze. - Abban biztos vagyok, hogy férfi volt, már amennyiben lehet ezeket annak nevezni – sóhajtok fel drámai éllel, még mielőtt az ágyára invitálna Dorwien kisasszony. Ha nem függne az elmém békéje a gyógyító hozzáértésétől, akadna humor a tarsolyomban, melyet önzetlenül áldoznék a szituációnak, így viszont megint csak nyelek egyet, bölcs némaságra kárhoztatva örökkön csicsergő nyelvemet. Legalábbis, míg teszek egy lépést a heverő irányába, melyen a hölgyemény személyes eszközei is helyet találtak maguknak.
- Inkább ide húzok egy széket, miféle faragatlan tuskó volnék, amennyiben hagynám összekoszolódni az ágyát? - csóválom meg óvatosan a fejemet, mielőtt még visszakapaszkodna belé az az elviselhetetlen, bosszantó kín. Tüstént alá is támasztom a felvetésemet aztán; a szoba olvasósarkából középre vonszolok egy széket – miért kell ezeknek ennyire nehéznek lenniük? –, és jól viselve magamat, le is ülök rá a kérésére.
- Sokan keresik magácskát? Az utcán ódákat zengettek nem pusztán szépségéről, hanem szakértelméről is. Utóbbi még bizonyításra vár, habár, amennyiben képesek voltak józanul megítélni kegyed lélegzet elállító szépségét, a gyógyító képességeiben is megbízom – mosolygok magam elé jó kedéllyel.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Tinvaak los grah
There is no distinction between debate and combat to a dragon. For us it is one and the same.
Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1514
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Teknős szoba Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Márc. 14, 2021 7:56 pm
Szolgálatodra jó uram
@Ahronit && Ledha  • Credit:
Amilyen kedvesnek és ártatlannak látszik olyan meglepő dolgokat képes kiejteni szépívű ajkain. Morcos és magának való teremtés, már ha alkalmatlan időben zargatjak. Tud ám külsejéhez illendő módon is viselkedni, ha a helyzet és hangulata úgy kívánja, de jelenleg túlzottan bosszantja ez a dalnok. Mindenesetre azért viszonozza az urvadias biccentést, ne hogy azt gondolja róla elhangzott szavai miatt, hogy nem ismeri a jómodort. Köszönést és bemutatkozást illik illendően fogadni.
Sóhajtva lemondóan legyint egyet, inkább csak magának szánja, mintsem a férfinak. Tehát nem lesz csend és nyugalom, akármennyire is szeretné.
Figyelmesen hallgatja, hogy miféle panaszokkal érkezett ma hozzá. Szóval leütötték. Ledha valahogy meg tudta érteni azt, aki ilyen gaztettre vetemedett, elvégre mikor meglátta az ajtóban neki is hasonló rémes gondolatai támadták. De sajnos a lányban túl erősek az erkölcsök és túl gyengék a bűnre bátorító érzelmek, így sosem lenne képes ártani bárkinek is, legfeljebb szavakkal, vagy ha saját tulajdon élete kerülne veszélybe.
- Kicsit pontosabban? Milyen eszközt használtak? Nő vagy férfi volt az illető? Már csak azért, hogy meg tudjam becsülni nagyjából milyen erővel érhette az ütés a fejét. – Hangja jóval kedvesebb, mint az elmúlt néhány percben bármikor. A magánember a háttérbe szorul benne és előre lép a gyógyító, akinek munkaköri kötelessége a báj. – Illetve jó lenne, ha leülne, hogy meg tudjam vizsgálni – int az ágya felé. A pokróc tetején még mindig ott hever csontnyelű hajkeféje, illetve egy regény, melyet elalvás előtt olvasni szándékozott. Szívesen megvizsgálná ő állva is, csak hogy adott az az aprócska probléma, hogy nem éri fel rendesen az úriember fejét, így tehát hasztalanul nyújtózkodna és próbálkozna, nem járna sikerrel.


Ahronit Kedvelte

Világi vagyok
Maledha Dorwien

Tudás nélkül nincs szabadság.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
564
❖ Tartózkodási hely :
Calden
❖ Keresem :
Teknős szoba Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Feb. 24, 2021 7:33 pm

I need your aid!
Maledha & Rilrion
Your best teacher is your last mistake
A kisasszonyt vagy szörnyen rossz hangulatában sikeredett megtalálnom, vagy egyszerűen megsértettem a pajzán célozgatásommal, habár az istenek a tanúim rá, nem támadtak volna efféle gondolataim, amennyiben hétköznapi öltözékében, semmint hálóruhájában tárja ki előttem az ajtót.
Na jó, kit is akarok szédíteni...
- Bárd volnék, hölgyem, Rilrion a nevem – mutatkozok be egy moderált főhajtás mellett a rövidebbik nevemen. Az egyszerűbb népeket a bonyolult verziójával szokásom összezavarni, ám az előttem ácsorgó hölgyhöz hasonló kifinomult teremtéseknek hamarabb rááll az elméje a cifra megszólításokra s címekre, arra pedig jelenleg semmi szükségem, hogy gyanús jól csengését elkezdje firtatni. - S mint tudja, nekünk dalnokoknak az ékes nyelvünkre féket tenni egyszerűen képtelenség. Tán még átok sem létezik, ami erre megoldás lehetne! - fejezem be drámaian, leginkább, hogy még egy kicsit bosszanthassam dacára annak, ezzel magam alatt vágom azt a bizonyos fát.
Közben az ajtó kitárul, én pedig nem restellek kapni az alkalmon, s besétálok a szobájába. Kendőzetlen, mondhatni arcpirító alapossággal mér végig, noha meg tudom különböztetni a szakértő pillantásokat a vágyakat magukban hordozóaktól, így nem is tulajdonítok neki különösebb jelentőséget. A végén még kipenderít, ha netán viszonozni merészelném magabiztos kiállását. Megérné, persze, de ahogy említettem, a szükség nagy úr.
- Igyekszem rövidre fogni a panaszaimat, kegyed remélhetőleges megkönnyebbedésére – mosolyodok el, odébb söpörve az arcomból egy összetapadt tincset. Édes istenek, rám férne egy kiadós fürdés. - Néhány nappal ezelőtt megsérült a fejem. Leütöttek, hogy konkrétumot mondjak. Azóta sokat sajog, néha olyannyira, hogy a saját hangomat sem bírom elviselni. Ez pedig, érthető mód így nem mehet tovább. Segítene? - tekintek rá komolyságot erőltetve az ábrázatomra. - Megfizetem, természetest.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Tinvaak los grah
There is no distinction between debate and combat to a dragon. For us it is one and the same.

Maledha Dorwien Kedvelte

Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1514
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Teknős szoba Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 22, 2021 10:33 pm
Szolgálatodra jó uram
@Ahronit && Ledha  • Credit:
Mielőtt alkalma nyílna rá, hogy illőn bemutatkozzon és eloszlassa a tévedéseket az ajtóban álló férfi rögtön tovább szövi mondandóját cseppet sem Ledhának tetsző irányba. Kár lenne az alkalmat léha vállrándítással elszalasztani, mikor az istenek egymásnak egyengették útjaikat?
- Hagyja már ezt a felesleges cifra beszédet! Nem holmi nimfomán báróné vagy könnyűvérű rima vagyok, csak a fejem fájdul meg tőle– dörgöli meg halántékát, hogy megmutassa, ott bizony. – Maledha Dorwien, gyógyító szolgálatára. Már amennyiben képes moderálni azt az ékes nyelvét. – Ez történik akkor, ha a leányzót rossz passzban találják. Bár ha jó hangulatban keresi fel az illető sem ragadtatja el magát ezektől a szavaktól, de akkor legalább nem korholja érte. Bizonyára bárd, vagy hivatásos udvari bohóc lehet nemes foglalkozása, erre elég hamar rájön egymaga is. Mindenesetre szélesebbre tárja az ajtót, jelezvén hogy hajlandó ám beengedni, főleg ha megfizeti munkáját. Jó gyógyító nem kérdez, nem fecseg, csak teszi a dolgát és begyűjti a jutalmát.
- Szóval mint afelől már az előbb is érdeklődtem: miben segíthetek? – kérdezi, miközben tetőtől talpig már-már arcpirítóan alaposan végig méri kései vendégét. Azt már előzetesen megállapította, hogy ez a kedves úr nincs éppen a legjobb formájában. Ábrázata jobban hasonlít egy kivert kutyáéra, mint egy az öltözékéhez és feltételezett foglakozásához illő férfiúéra. Bár igazból nem csodálkozott ezen. Ha mindenki mindig a legszebb és legegészségesebb lett volna hivatása értelmét vesztve kihalt volna már. Hozászokott, hogy rá leginkább olyankor van szükség, mikor senki nincs a legjobb formájában. Véres, koszos, verejtéktől csatakos arcok tucatjai néztek már rá egy-egy küzdelem után. Velük kel és velük fekszik. Erre tette fel az életét, hát nem nyavalyog.Ahronit and Deedra Gindrian Kedvelték

Világi vagyok
Maledha Dorwien

Tudás nélkül nincs szabadság.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
564
❖ Tartózkodási hely :
Calden
❖ Keresem :
Teknős szoba Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 15, 2021 9:14 pm

I need your aid!
Maledha & Rilrion
Your best teacher is your last mistake
Az ajtó túloldaláról fiatal, kellemes női csicsergés int türelemre, ami óhatatlan mosolyt kanyarint az ábrázatomra. Szeretek olykor eljátszani a gondolattal, vajon miféle lélek lapulhat meg egy-egy hang mögött, mert bár a többség nem tulajdonít különösebb jelentőséget neki, igazából sokat elmond a tulajdonosáról a hanghordozása, a szavainak megválogatása vagy egyszerűen az orgánumának éle. Nem hinném, hogy én volnék a legtürelmesebb lény a világon, éppen emiatt hagyom is a sajgó elmémet a fantáziám végeláthatatlan tengerén elevickélni. Magam elé képzelem az aranyló, hátközépig omló fürtöket, egy moderált, de vonzó nőt vagy lányt a szobában, amint megigazítja a szoknyáján az utolsó kis ráncokat is, mielőtt fogadna engem.
Ehhez képest merőben eltérő kép fogat, miként kitárul az ajtó.
Őszintén szólva még nem sértettek meg olyasmivel, hogy szemérmes volnék, azonban kénytelen vagyok tenni hátra egy féllépést, ugyanis nem éppen így vizionáltam magam elé a gyógyítót, akiről ódákat zengtek nekem az utcákon. Megeshet, hogy rossz ajtóhoz jöttem…? Vagy átvert az a koszfészek fogadós, és egy kurtizánhoz irányított? Nem mintha lenne miért panaszkodnom, de kivételesen rám fért volna az istápolás.
- Öhm, igen? Úgy értem a gyógyítót keresem, Kegyed szobájához irányítottak, ám meglehet, hogy eltévesztettem a fordulót – pillantok el a jobbomra, majd a balomra, viszont nem gondolom, hogy ennyire megrázkódott volna a fejem a Görényekkel való hadakozásban. - Persze, ha már ilyen kegyesen egymáshoz egyengetett minket az istenek gondoskodása, igazán kár lenne az alkalmat egy léha vállrándítással nyugtázni, nemde? - jegyzem meg, ajkaimon csintalan félmosolyt eresztve, s közben visszatalálva a megszokott magabiztosságomhoz.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Tinvaak los grah
There is no distinction between debate and combat to a dragon. For us it is one and the same.

Maledha Dorwien Kedvelte

Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1514
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Teknős szoba Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Teknős szoba Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Agancs szoba
» Első emelet, tízes szoba
» Első emelet, kettes szoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom :: Nulport :: Korall Vendégház :: Emeleti szobák-
Ugrás: