Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Ivy & Jag KaDiPE5
Ivy & Jag KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Folrandír Ceilteach
61 Hozzászólások - 24%
Ezaras Azildor
37 Hozzászólások - 15%
Arnav
33 Hozzászólások - 13%
Krónikás
28 Hozzászólások - 11%
Aldrich Cornwell
20 Hozzászólások - 8%
Rhysand Earhgaze
20 Hozzászólások - 8%
Deedra Gindrian
19 Hozzászólások - 7%
Veleris
15 Hozzászólások - 6%
Reinaakviin
12 Hozzászólások - 5%
Calylenia
10 Hozzászólások - 4%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Gailoth havi Hőseink
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális kétheti kihívás
Töltsd ki a karaktere(i)ddel a Tükröm, tükröm kérdéssort!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Yesterday at 6:36 pm
• Szólánc

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Nincs

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
1
3
Ember
9
7
Ork
0
0
Törpe
0
1
Najád
2
1
Vivern
2
5
Keverék
2
1
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Ivy & Jag

Go down 
Utolsó Poszt Hétf. Május 17, 2021 2:14 pm

Fagyasztott múlt

❖❖❖

Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2425
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Ivy & Jag Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 05, 2021 11:04 am

and what about you?
Zene: Link  • szószám: 376 • Neked: @Ivy Reaves
──────────── ────────────
- Te tehetsz róla Ivy, miért születtél vörös démonnak? – von vállat szinte azonnal, de az őrült vigyorgás ott marad a képén. Csillogó szemei szemtelenül vándorolnak a túl sokat takaró ruházaton, ámbár nem annyira bolond, hogy túl sokáig bámulja Ivy melleit. Csak épp, amíg lehet és észreveszi a másik, ebben tökéletes a tehetsége. És már egyből figyelmet szentel minden másnak, főleg a kajának, amit kér, na meg elterelésként beveti Drest kapitányt is, akit úgy gondolja, hogy a vörös szépség nem kedvel. Csak elhúzza a száját, mintha nem értené a rá érkezett választ… és így is van, nem érti és nem is érdekli igazán. A mostani küldetése, hogy Ivy szoknyája alá… hogy felvidítsa szegény, bús kalóztársnőjét. Így szokták mondani magas körökben, igaz? De azért muszáj enni is, és az itteni csirke valami eszményi élvezetet nyújt. Nagyon sajnálja, hogy nem tyúkokra vadásznak a nyílt vízen, vagy épp a szárazföldön. Mármint ő igen, még ha nem is a két lábú ennivalókra gondol feltétlenül.
- Gondolod? Mennyien lehetnek? Remélem sok kincsük van és… há, jó ötlet, remekül mutatna – csap le a témára és már látja, ahogy a hatalmas farok elfeküdne egy nagy fadíszen az ajtó felett. – Szerinted ehetőek? – mosolyog bele a lányba és a szájából is kiesik néhány falat. Szereti, ha bolondnak tartják, mert akkor azt hiszik, hogy nem veszélyes. Mondjuk ez igaz is, ő inkább a szavaival veszélyes, mint a pengéjével. Habár van egy olyan kardja is, amivel még nem vallott szégyent, ehehehe.
- Az biztos, bár érdekes lenne, mert akkor, csak le kéne nyalogatnom az arcomról. Milyen kényelmes – és még jobban felderül az arca, amkor a vöröske enni kezd végre. Nem mondja, hogy sajnálja, hogy az övéből, de a cél mindenek felett.
- Úgy tudom azért, hogy eszek, még nem csuknak le – érti félre szándékosan, a szokásos vigyorával, ahogy szopogatja le végleg a csontocskáról az utolsó kis húsdarabot. Nehéz otthagyni bármit is, a hajón nincs ilyen jó ellátás, ilyenkor minden egyes percét kiélvezi ezeknek a finom falatoknak. Ez Ivyre is igaz, hiszen olyan sokat nem szoktak dumálni a hajón. – Egyébként pedig csak ügyelek rád, nehogy megverj valakit szomorúságodban. Ilyen lovagisas vagyok én – tartja kis a csontocskát oldalra, mintha egy kard lenne. Tényleg megvédi a gyengébb nemet, még ha ez a példánya sokkal erősebb is nála, ha harcról van szó.
Vendég
Vendég
Anonymous
Ivy & Jag Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Márc. 30, 2021 7:42 pm
in a river of beer
jagger & ivy
You are not boring me Darling

- Gyötrelmes egy fétis lehet.
Hihetetlen, hogy másoknál mennyire gerinctájon tapintandó a becsípődés, Fentonnak meg a nyelve pörög rá a bókokra, mint egy kamasznak, leszállóban lévő herékkel. Irtózik az ilyen nyilvános kitüntetésektől, de legalább nem azzal vonul az ablaka alá, fájt-e, mikor alázuhant a mennyből, bassza meg. Nem, Jagger sajnos bonyolultabb a közhelyeknél, semmint melegebb éghajlatra küldje, holott nem csupán a raszta tincseit nyeri meg erre az eredetileg zavartalan estéjére, Drestet is kiteríti az asztalra, letúrva a kislánya emlékét, najádostól-mindenestől, épp ahogy tartott tőle. Persze, majd a kurta válaszai eltántorítják attól, hogy szóval tartsa, hová gondolt, Jagger a pofátlan gavallérok mintaszobra, a hajón is jár a szája, hogy olykor már csodálattal adózik a látványnak, hogyan nyitja és csukja azt. Most legfeljebb szemmel verheti érte.

- Akkor a kis pont nagyobbra hízik a világban - bámul bele a tunkolás műveletébe. Kivert kutyákat lát ilyen alapossággal habzsolni, a szomszédos sikátorban. - És kitöröljük pikkelyeseinket a mítoszok lapjairól... már, ha Nulportig álljuk az ordenáré bűzt. Amit meg a legénység megkímél a csontokból valami rituális gyalázat után, egyet-kettőt felaggatunk idebent. A tulaj igényt tart egy farokra, a bejárat fölé - somolyog bele a korsóba a saját piszkos szaván, bár elég kellemetlen a felismerés, hogy ezt a harmadik sör hozza az arcára, főleg, hogy ki akar tartani a fásultsága mellett. Mondjuk, nem olyan nehéz visszavenni a sértettségét, ameddig Jagger-ben keringenek ezek a bődületek.
- Kár lenne megfejelned azt a szószt - nyúl keresztül az asztalon, egy mozdulattal lecsavarja magának a másik combot, ha már így is, úgy is kanyarban van a gyomorkorgás, megmeríti a szószban, aztán nem sok híja, hogy kihívóan harap a húsba. Csak a szemkontaktus kétes, amivel Fentont méregeti, eszelőssé teszi a kíváncsiság: vajon harminc felett, hátsó szándék nélkül ki a fene nyomul manapság. - Mennyit kapsz ezért?

Harcos vagyok
Ivy Reaves

Aww, c'mon, what's the worst that could happen?


❖ Történetem : ❖ Ulron :
645
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Ivy & Jag Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 26, 2021 10:30 am

and what about you?
Zene: Link  • szószám: 539 • Neked: @Ivy Reaves
──────────── ────────────
Jaggernek sokat jelentett Ivy, ahogy az összes többi nő is. Többet, mint a férfiak, mert a férfiak túl egyszerűek, nem kell sokat gondolkodni róluk, hogy megtudják, hogy milyenek. De a nők?! Ők bizony kiismerhetetlenek, és nem tudni, hogy mi vezérli őket. Ezért is volt régen bordélya többek között, sok mindent megtudott a női szeszélyről és arról, hogy mi hajtja előre őket. A megrázkódtatás akkor trte, amikor rájött arra, hogy ez lehet bármi. Pénz, siker, egy csók, hat gyerek, rum, egy szerelem, több szerelem, árulás, fondorlatosság… kinél mi elégíti ki legjobban a vágyaikat. Nem tudna olyat mondani, amit minden nő igényel, vagy egyik sem. Persze, a jóképű és erőteljes férfiak – mint ő - talán a nagy részüket elcsábítja, de azt sem lehet tudni, hogy mi kell belőlük. Egy éjszakára, egy életre? Csak később derül ki. Ivy neki még a megfejtés elején van, de határozottan tetszik neki a kiállása, na meg a szépsége, és az, hogy simán elküld bárkit a tenger fenekére szavakkal vagy tettekkel. Ezért nem is tetszik neki, amikor mogorva, ő úgy gondolja, hogy elfojt dolgokat, nem akar megosztani vele sok mindent, pedig ő szeretné. Na meg ágyba is vinné, ha már ott tartunk, de hát ki az, aki nem? Talán csak egy bolond.
- Nem mi, csak te vörös démonja a Fekete Démonnak – mosolya úgy vágja ketté a füstöt, mint jól élezett penge a csontokat. Igyekszik mindenkiről mindent megtudni, de egylőre Reaves neki egy igazi talány. Ha pedig az, akkor mindenképpen ki kell bogoznia és övé lehet a fődíj is. Talán még bele is szeretett, de ez nála nem olyan meglepő, egyszerűen szerelmes a nőkbe. Hogy mennyire, az már egy más kérdés. Szemeivel fürkészi a búskomor arcot, mikor felhozza a kapitányt, hátha megmoccan a lányba valami. De úgy tűnik nem ez a baj, túl semmilyen a válasz, érdektelen, hogy Drest kapitány mit beszél. Ebben mondjuk sokszor egyet tudnának érteni, ha tudnák egymásról, hogy így éreznek a parancsnokuk iránt.
- Bizony van, kis pont ő a világban – réved el egy pillanatra a régi életét keresve. Ahol még fürdő is volt minden vendégnek, most meg egy koszos kocsmában kell egy búskomor leányzót felvidítania. Mennyivel több esélye lenne ott és akkor. De az már elmúlt, majd, ha újra lesz Ivynek ad kedvezményt. Ha megélik. A visszautasítás nem rémíti meg, lehet, hogy a hajón nem utasítottak vissza annyi embert, mint őt összesen.
- Na és mi lesz, ha legközelebb megütjük a főnyereményt? – kérdezi csak úgy „kalózosan”, ez mindig téma a többiek között is, ahogy megfigyelte. Közben Gregor meghozza csirkéjét is a kocsmaszagot végre kicsit elűzi a friss csirkeillat, meg némi kása és valami szószféle. Sosem kérdezte még a kocsmárost, hogy az miből van, de nagyon szereti. Talán nem is lenne jó, ha megtudná, így csak élvezi az ízeket. Gyorsan beletunkolja a combot a szószba és ízűen falatozni kezd. Nótorikusan megtisztítja a fogaival a húsokat, volt, hogy éhezett gyerekkorában, így megtanulta, hogy nem maradhat semmi sem a csontokon.
- Biztos nem kérsz? Adok belőle, csak, hogy élvezd egy kicsit az életet. A kedvenc vörösöm nem lehet ilyen kis agyonvert fejű – vigyorodik el, majd egy kicsit kardozik a lerágott csonttal. „Meg is öli” a csirke mellét, és ujjaival vérpatakot húz a szószból a kiálló csontdarab és hús találkozásához. Ugyanis a finom szósz piros színű.

Vendég
Vendég
Anonymous
Ivy & Jag Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Márc. 24, 2021 2:07 pm
in a river of beer
jagger & ivy
You are not boring me Darling

Az ajtó egyszer csak kattan egyet, beszökik egy fuvallatnyi hideg, őszi levegő, és épp arra villannak az íriszei a haja takarásából, de hogy lábbal rúgták be, vagy a szél baszta ki magától, arra már nem figyel. Csupa gondolat és zaj a feje, nem sokáig kíméli meg a kinti zuhogástól, vagy az itteniek trécselésétől, mert ahogy beszűrődik az esőcseppek kopogása, siránkozásba fognak egy asztallal arrébb, akár a dokkok felett köröző sirályok, és keresztülbilleg valami árny a perifériáján is, lehet pont az az alak, aki berúgta az ajtót, vagy aki előtt a szél baszta ki magától. Pillanatnyi őfelségek ezek, ritkán adódik ennél felemelőbb véletlen a számukra - tessék, csak kitölti érzékeit a szapulás, csak nem bírja ingerrel, hogy a csukott ajtót is zörgeti a szél, már alighanem mindenki hibás azért, mert teljesen kizökkentik a lánya emlékéből. Bánhatja, hogy idén is szeszbe fojtja a távolodó arcot, a lágyuló vonásokat, melyek éppen ma két évesek, hiszen része a kislánya, nem pazarolhatja el a messzire nyúló képeket, amik így is alig adnak vigaszt, mielőtt eltűnnek, de... talán elraktározhatja őket. Jó helyen lesznek a szívétől dobogó érben, a levegőtől táguló tüdejében, és a koponyájának fala mögött, bármennyire issza homályosra a lánya születésnapját.
Vagy hozzák rá a frászt a Fenton-félék.

- Mi? - három másodperc telik el a dünnyögésig, amit az értetlen grimasszal együtt levág, egyszerűen nem tudja megfejteni, miért jön Jagger állandóan azzal, hogy szép, vagy hát a legszebb vörös, tökmindegy, idézhetetlenek néha a fickóból kiömlő nyilvánvalóságok, mert az emberek baromira nem mondanak rá ilyesmit, mint az egzotikus állatra szokás. Inkább kortyol egyet, Jag úgyis csak elvetemült, akinek valamiért sose derogál az ő hullaszínű arca, meg a langymeleg posványa, sőt, a kapitány említésére csaknem belehorkant a sörbe. - Ah... Dresten túl is van élet, kedvére hadoválhat - engedi le az addig felhúzott térdét, és lezser ülésbe rendezi az elgémberedett lábait. Láthatóan érdekli a kínja, legalábbis szívesebben követi nyomon a bajsza keretében feszülő vigyort, mint a gyanúsan rezdülő szőrszálakat vizsgálja benne, elég nyűgös ahhoz, és... nos, a hangulatára csak rálapátol Jag a szaftos ételrendelésével. A nap csúcspontja volna, ha a Drest utáni- avagy túli életről kellene diskurálnia, miközben Fenton a szakállát mártogatja bele a tál csirkéjébe.
- Kösz', elvagyok. Talán később - bök fejével a korsóra, melynek alján alig lötyög már valami. Esetleg a körömágya melletti bőrt rágcsálhatná kicsit, bár kétséges, hogy lesz-e hozzá gusztusa, mikor Jag nagy valószínűséggel a leszopogatott csontokkal babrál majd az ujjai között.

Harcos vagyok
Ivy Reaves

Aww, c'mon, what's the worst that could happen?


❖ Történetem : ❖ Ulron :
645
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Ivy & Jag Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 10:12 am

and what about you?
Zene: Link  • szószám: 456 • Neked: @Ivy Reaves
──────────── ────────────
Sosem szerette igazán az esőt, annak ellenére, hogy sokszor jött jól a sötét fellegek takarása, és a hangos zuhogás, ha éppen menekülnie kellett. De mégis ki nem állhatta egyébként, ahogy most sem, így kénytelen volt valahogy kihúzni a mai napot valahol szárazon. Mi sem lehet ennél jobb hely, mint a Kék Albatrosz, hajójának – ezt csak magában nevezi így, elég nagy bánatára – törzshelye, ahol csinos fehér- vagy épp feketenépek tanyáznak, na meg jó sör, bor és rum. Ahogy belép, kalapját levéve lerázza az azon felgyülemlett nedvességet és vigyorgó pofával lép be a megszokott közegbe. Halk zongorázás hallattszik az egyik sarokból, és bár hamis dallamok törnek elő a kopottas billentyűk alól, neki mégis jobb kedve lesz tőle, miközben beszélgetés moraja csatlakozik a zongoradallam áralásába. Köpenyét szétnyitva igyekszik a pult felé, hogy elfogyasszon egyet a szokásos italából, ami, mire odaér már a pulton is terem.
- Á, Gregor, milyen gyors vagy ma. Csak nem volt valami érdekes az asszonnyal reggel – vigyorog mindenttudóan, miközben a mogorva fogadós a pultot törölgeti. Jag szerint ez a legtisztább hely a fogadóban, úgy tűnik a pulttörölgetés minden kocsmában divat. – Nem, csak láttam a verni való pofádat és gondoltam megelőzöm ezt a beszélgetést – vigyorodik el egy pillanatra, majd hozzáteszi. – A kislány miért ilyen búvalbélelt? – mutat a vörös hajú leányzóra az egyik asztalnál, aki tényleg a szokásosnál is komorabb fejjel ül asz asztalánál.
- Visszautasítottam tegnap éjjel – kuncog fel Jagger, majd fordultában elkapja a kupája fülét és elindul táncos-ugrándozó, már-már elfes könnyedséggel lépve a vörös felé. Nem kell hozzá sok, hogy odaérjen, hiszen ez nem egy hodály, így kérdezés nélkül leteszi magát az Ivyvel szemben lévő székbe.
- Helló a Fekete Démon legszebb vöröskéje! – teszi maga elé az italát és úgy fürkészi a vöröst, mintha a gondolataiba akarna látni. Ez így is van, de mivel nem varázsló, mi több elég távol áll tőle a szemfényvesztés ezen módja, így a lánynak nem kell félnie attól, hogy kitudódik, ami a fejében van. A kalapját maga mellé teszi az asztalra, fejét oldalra bólintja és még az egyik szemét is becsukja, mintha tényleg bele akarna látni a másik fejébe. Mindezt persze vigyorogva teszi, és próbál rájönni, hogy vajon, hogyan is kéne kicsalni tőle valami kis pénzt.
- Na mi van, mondott valamit Drest és nem tetszett? – töri meg a közéjük telepedni kívánó csendet végül. A kapitánynak szoktak lenni érdekes kérdései, kérései, ami nem mindig tetszenek egyesek, ő pedig igyekszik valahogy mindig kibújni belőlük. Gregor érkezik meg és rájuk néz.
- Esztek is ma? – kérdezi kedvesen magához képest, Jagger pedig azonnal lecsap rá. – Naná, ha van csirkétek, nekem kell. Ivy kedves? – néz a lányra, kicsit meg akarja törni a mufurc vörös állapotát. Ami azt illetti, sokféleképpen fel tudná őt vidítani, de még nincs itt az ideje, hogy közelebbi kapcsolatba kerülhessen a lánnyal.
Vendég
Vendég
Anonymous
Ivy & Jag Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 9:36 am
Ivy & Jag RxPcpFZ
Vendég
Vendég
Anonymous
Ivy & Jag Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Ivy & Jag Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Egyéb síkok :: Múlt :: Lezárt múlt-
Ugrás: