Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Folrandír levelei KaDiPE5
Folrandír levelei KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Folrandír Ceilteach
14 Hozzászólások - 16%
Ezaras Azildor
11 Hozzászólások - 13%
Veleris
11 Hozzászólások - 13%
Rhysand Earhgaze
10 Hozzászólások - 12%
Krónikás
9 Hozzászólások - 10%
Naken Forerion
8 Hozzászólások - 9%
Deedra Gindrian
7 Hozzászólások - 8%
Raghat
7 Hozzászólások - 8%
Kalandmester
6 Hozzászólások - 7%
Ystrid Braggart
3 Hozzászólások - 3%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Termékenység havi
Hőseink
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális havi kihívás
Dobj D6 kockával egy címet, amihez írj egy minimum 700 szavas reagot a Csöndes kalandokba! Bővebben a Próba topikban!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Today at 12:06 pm
• Asztalok

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Deedra Gindrian, Kalandmester, Raghat

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
1
3
Ember
9
8
Ork
0
1
Törpe
1
1
Najád
2
1
Vivern
2
5
Keverék
2
2
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Folrandír levelei

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 01, 2022 5:48 pm

Drága Rilrion!


El sem tudod képzelni, milyen jól esett olvasni a leveledet. Már pár napja megkaptam, ám azóta is néha-néha elolvastam kedves szavaid, hogy a lelkem nyugtassam az éjszaka sötétjében. Azonban, most is csak reménykedhetek, hogy levelem rád talál szeretett városodban. Éppen egy tábortűz mellett görnyedek, a szabad erdő fáinak sűrű lombkoronája, annak reményében, megkapod ezt a darab pergament épségben. Az a tervem, hogy egy vándorkereskedőt megbízok levelem hozzád juttatásában, némi ulron fejében. Remélem, nem csak elissza a balga, hanem kérésem is teljesíti majd.
Az életem nos... hát, alakul, ahogyan alakul. Nem mondanám, hogy kedvem szerint, de kellően kalandos. Azt hiszem, megfogadtam a tanácsod, s már nem csupán testi élvezetekkel igyekszem magam elfoglalni. Legutóbbi próbálkozásom is kudarcba fulladt a szerelem terén, ráadásul az alkohol is egyre kevésbé tűnt jó útitársnak az életre. Mindkettőt félretettem egy időre. A tanulás és a világ megismerése célom.
Remélem a te sorsod is jól alakul. Megvallom, hiányzik a társaságod, főleg a társam mellett, aki csak morgolódik amiatt, hogy milyen gyerekes vagyok. Ha látott volna korábban, nem panaszkodna ennyit. De igen, ő valóban barát. Egy zsoldos, amolyan igazi harcos, aki már sok küzdelmet látott és még a széltől is meg akar óvni, mert azt hiszi, csak a bajt hoznám a fejére. Kedvelem, igazi apafigura, amilyennel korábban nem volt dolgom... pedig apám legalább volt, míg felnőttem. Különös a sors.
Amerre tartok, nem hiszem, hogy Ronan barátunk megfordulna. Mindenesetre szívéjes, pofonos-ölelős üdvözlésed átadom neki, hogy látnám. De éppen emiatt ragadtam újra pennát! Említettem előző levelemben, hogy a családommal igencsak megszakadt a kapcsolat. Ezért le akartam írni, hogy a sötéterdőbe igyekszem. A nővéremet magam mögött hagytam Nulportban, de atyámról csak most kaptam hírt, hosszú hónapok után. Elveszett az erdőben, pontosabban egy bizonyos részén látták utoljára. Odamegyek, hogy megkeressem és minden kíváncsiságom - na meg persze aggodalmam - ellenére, félek, nem keveredek ki onnan. Ian tanácsát megfogadva persze azt is megírom neked, hogyha esetleg hetekig nem hallanál felőlem, ne keress. Bár nem gondolnám, hogy oly' balga vagy, hogy így tegyél. Mindenki tudja, milyen az erdőnek azon része.
De mesélj, milyen Ylore? Oly' kevés időt töltöttem ott, hogy éppen csak megpillanthattam szépségét. Megvallom, örülnék, ha kicsit több időt tölthetnék el ott valamikor.

Ölel,
Folrandír
@Ahronit

Ezaras Azildor Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír levelei Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 30, 2022 12:34 pm

Drága Rilrion!


Oly' régen beszéltünk, hogy csak remélem, levelem megtalál még Ylore városában. Valójában nem is várok igazán választ rá, inkább csak remélem, jól megy a sorod. A napokban eszembe jutottál, mikor Nulportból való távozásomkor egy bárdot hallottam bánatos historiát énekelni a Korall színpadján. Ne aggódj! Őt is megdobálták kenyérrel a másnapos félnótások, akik éppen magukhoz akartak térni a mulatozásukból. Engem nem zavart, talán még jól is esett az emlék felidézése, mielőtt ismételten elhagytam azt a bűzös várost.
Bizonyára te azt sem tudtad, hogy itt vagyok, bár barátodnak, egy bizonyos Ronannek említettem korábban, aki az én barátommá is vált. Úgy mondta, együtt kóboroltok, de hogy azóta miképpen fordult sorsotok, nem tudhatom, hiszen róla sem hallottam régóta.
Mindenesetre, tényleg ok nélkül írok, amolyan reménnyel, hogy megkapod levelem és az egészségben talál, s talán te magad is felidézed a találkozásunk napját. Valójában meglehetősen szórakoztató este volt. Megmosolyogtat, ha csak rá gondolok, miképp csiripeltél ott a színpadon.
Talán tényleg csak közölni akartam valakivel, hogy tovább állok. Egyetlen barátom van csupán, ám ő éppen itt készül mellettem az út folytatására, nővéremről pedig egy ideje nem hallottam. Szóval bocsásd meg ostoba levelem! Minden bizonnyal van fontosabb dolgod, semmint, hogy az én soraimat olvasd.

Az istenek óvják utadat,

Folrandír Ceilteach

u.i.: Mellesleg, nőtem egy jó fél fejnyit, mióta rendesebben eszek. Vajon valaha én is sudár leszek, mint az idősebb elfek?
@Ahronit

#kihívás2

Ahronit Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír levelei Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Május 01, 2022 7:36 pm

Drága Tin!


Mostanra nagyon elviselhetetlen a hiányod. Úgy érzem, napról napra magányosabb vagyok, pedig egyre több ember ismerek meg. Ezért sem írtam vissza gyorsan, kicsit lefoglaltak a mindennapok és közben rájöttem, milyen szerencsétlen vagyok a kapcsolatokkal. Ha te nem lennél, bizonyára csak ülnék és várnám a hosszú évszázadok végét. Ne haragudj, amiért így kezdem levelemet, de mostanában megint komorság ült meg lelkemen. Kicsit úgy érzem, minden egy évvel ezelőtti dolog megismétlődik. Akkor is beleszerettem valakibe, akit nem érdekeltem és attól félek most is ez történik éppen. De nem untatlak a részletekkel, már jobban tudom irányítani az érzéseimet s igyekszem nem túl sűrűn engedni nekik.
Kicsit én magam is tartok ettől az álomdologtól. Nem azért, mert attól félek, hogy anyánkat egészen másnak látom, mint eddig hittem. Gyermeteg gondolat volna tőlem azt hinni, minden olyan mámorosan gyönyörű, amilyennek az álmaimban láttam. Anyánkból csak a hangja és a mosolya maradt meg. Tudod, ennél mélyebb, fájdalmasabb dolgokra számítok. Mégis félek, hogyha látom csak még mélyebbek lesznek a sebek.
A rokonságát illetően gondolkodtam. A kutatómunkát apánknál kéne megkezdeni, bár továbbra sem gondolom, hogy látni akarnám vagy beszélni vele. Egész egyszerűen még nincs itt az ideje, majd megérted miért. Szerintem hosszú beszélgetés elé nézünk, mikor ideérsz és akkor te is beláthatod, nem ez a megfelelő irány megkezdeni családunk felkutatását, hiába ez volna a kézenfekvő megoldás.
Tin, ha valaha is felnövök, úgy te maradsz az én legfontosabb támogatom. A bölcs nővérem. Érhetek én akármennyit, mindig mögötted fogok kullogni tapasztalatban. De ezt nem bánom cseppet sem. Nagyon is örülök, hogy ilyen testvéreim vannak, még ha én magam is úgy érzem, nem érhetek a nyomotokba. Talán nem is kell, az én utam más. Már megtaláltam. Egyetlen célom, hogy az anyánktól kapott örökségemet méltón ápoljam. Bár gyógyító nem igen leszek alkímia tudás nélkül, de a mágiámat úgy fejlesztem, ahogy az élet engedi. Gyakorlat teszi a mestert s nem a könyvek, így hát Alorán kívül jönnek csak az igazi kihívások. Majd mesélek! Röviden: nehéz döntés volt. Bizonyos okokból, mert sosem ide akartam tartozni ebbe a körbe. A varázslók világ sokkal, de sokkal bonyolultabb, mint hittem. Talán nem is vagyok elég okos hozzá, csupán képességeimet óhajtom csiszolni. Nem kell nekem mesterré válni, ha vándorló mágusként is megkeresem szükséges kenyerem.
Na, de éppen ebből kifolyólag, sosem fogok a lovagokhoz csatlakozni. Szerettem volna évekig olyan lenni, mint ti. Valaminek a része lenni, de az nem az én küldetésem s nem az én gondolatom, ami összetartja azt a társaságot. Másképp látok, szabadabban, keretek nélkül. Én teljesen a magam ura kívánok lenni már. Ezen kívül, mégis támogatlak téged bármiben, míg hozzájuk tartozol.
Remélem, már közel értetek Nulporthoz és jobban vagy. Az én napjaim egyre gyorsabban telnek, sok a tenni való és mint olvashattad a fanyarabb gondolat is. Kérlek, ha visszatérsz hozzám, úgy pótoljuk be a születésnapod megünneplését. Egy kis meglepetéssel is készülök neked ezen alkalomra.

Hiányzol,
Folrandír

@Tindómiel Ceilteach

Tindómiel Ceilteach Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír levelei Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 21, 2022 7:16 pm

Drága Tin!


Valóban tanultam valamit az álmokkal kapcsolatban. A legtöbb éjmágus arra használja az álombeli ténykedést, hogy másoknak úgymond sugalljon valamit. Izgalmas varázslat lehet, ám csak akkor van hatása, ha többször megismétlik. Valami ilyesmi rémlik, ám gyakorlatban, Alorán kívül sosem használtam, így nem tudom, hogy hasonlóra alkalmas-e. Először azt akartam írni, hogy nem jó ötlet, ám a leveled olvasva, egésznap máson sem jártak a gondolataim, minthogy: látni akarom anyánkat. Úgy akarom látni, ahogyan te láttad gyerekként. Tényleg, sokat jelentene.
Sosem gondoltam rá, hogy anyánk családja még élhet. Furcsa, vele együtt úgy gondoltam, minden elveszett és nincs más csak az apánk és a nővérünk már. Lehet, hogy ostoba feltételezés, hiszen egy tünde évszázadokon át él. Te tudsz bármit a családjáról? Nekem sosem meséltek róluk, hogy kik voltak, mit tudtak, voltak-e egyáltalán. Bár bevallom, nem hiszem, hogy mostanság élni tudok a lehetőséggel. Nagyon sok a feladatom erre és a társamhoz vagyok kötve.
Ígérem, előbb-utóbb felnövök és kevesebb galibát okozok. Apánk bizonyára még ezt is túl komolyan venné. Tudom, hogy csalódna bennem, akármit is teszek. Vajon, ha valaha is nagy mágus lennék, büszkén nézne rám? Kötve hiszem.
Azt hiszem, sosem leszek árnylovag. Ezt már tudom egy ideje, ahogy azt is tudom, a te szavaiddal élve, ki is Folrandír. Inkább csak azt irigylem tőletek, hogy apánkra hasonlítotok. Tudom, hogy makacs az öreg és gyakran kellemetlen, mégis ő az egyetlen mércém. Így nőttem fel és a bőrömből nem tudok kibújni. De ez csak szentimentalitás. Valójában egyre inkább kezdem jól érezni magam azzal, ami adatott. Szeretek mágus lenni. Szeretem az erőmet. De furcsa is ezt leírni... egy éve még elképzelhetetlen volt mindez.
Kérlek, ha a többek azt mondják, pihenj, pihenj. Ha azt mondják rossz bőrben vagy, ne erőltesd magad. Te vagy az egyetlen rokonom, aki mellett nem érzem magam egészen elveszettnek, akitől még érzem a szeretetet. Nem bírnám ki, ha elveszítenélek. Írd meg, hogy vagy!

Szeretlek,
Folrandír
@Tindómiel Ceilteach
Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír levelei Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 18, 2022 7:10 pm

Drága Tin!


Bár fel tudnám én is idézni anyánk arcát. De oly' sokszor csak az ezüst tincseit látom magam előtt lebbeni s hiába futok, hogy megfogjam a kezét, magamhoz húzzam és csak megnézzem magamnak, ki az anyám, az anyánk. Az álmok egyre élénkebbek mostanában, nem csak róla, hanem megannyi fontos személyről. Többek között rólad is, apánkról is. Meglehet a hiány okozza mindezt, hiszen az életem egy esztendő alatt sokat változott, s annyi mindenkit hagytam magam mögött. Mégis ha anyánkra gondolok, tényleg úgy érzem, bennem él, magamban kell megtalálni.
Bocsáss meg az elmélkedésért. Bevallom nem sokat aludtam mostanában, ez pedig homályos irányokba tereli a gondolataimat. Talán túl mélyen szántó dolgok ezek s még magam sem értem, mi az, amit akarok velük.
De foglalkozzunk érdekesebb dolgokkal!
Azt hiszem, minél előbb szükségem lesz arra a verekedésleckére. Egy-két kocsmatöltelékkel meggyűlt a bajom mostanság, dehát sejtheted, milyen itt Nulportban. Meglátnak egy csillogó ezüst tincset és máris pénzt akarnak belőle csinálni. Vigyázz magadra, ha ideérsz. Sok a modortalan hajós erre, akik nem tudják hogyan kell egy hölggyel bánni.
Helytartót? Mármint mi? Semmit sem gyújtottam fel. Csak a szokásos, Folrandíros ostobaságokba kevertem magam. Iszogatás és egyebek. Tudod, hogy apánk milyen vaskalapos tud lenni. Semmi, de semmi más nem történt. Esküszöm! De tényleg. Mármint-
Tin. Tudod jól, hogy nekem semmit sem kell visszafizetned. Testvérek vagyunk és mégis ki másra költeném el az ulronjaimat? A családért mindent, nem igaz? Alig várom, hogy lássalak, bár félek, csalódást fogok okozni. Nem nőttem valami sokat tavaly óta, éppen csak annyit, hogy már egy nagyobb kölyöknek festek.
Bevallom, eléggé izgulok a viszonlátást miatt. Talán nem kéne, de mégis félek. Majd megbeszélünk mindent. Sok mindent.
Isilmë szerelmére! Nem tudom feldolgozni, hogy apánk engem keres. Remélem, nem talál meg. Mármint ne érts félre, szeretem őt (ki ne szeretné az apját?), de nem akarom megint azt látni a szemében, hogy nem olyan vagyok, amilyennek látni akar. Sosem leszek olyan.
Hogy vannak a sebeid? Kérlek szólj a többieknek, hogy legyenek rád tekintettel! Gondolj arra, hogyha valami bajod lesz, nekem kell mindegyik megleckéztetni. Tudod, milyen béna vagyok.

Hiányzol,
Folrandír

@Tindómiel Ceilteach

Tindómiel Ceilteach Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír levelei Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 11, 2022 9:16 pm
Soha be nem fejezett levél, ami Folrandír táskájába van gyűrve, apró galacsinba. Néha-néha kihajtja, hogy befejezze, de csak tintapacák jelzik a próbálkozást, mert a szavak nem jönnek.


Drága Bárdom!


Régen hallottam rólad. Talán nem is vagy rám kíváncsi, és nem is azért írom ezt a levelet, mert kedves szavakra vágyom. Egyszerűen csak ki akarom önteni valakinek a szívem. Nem. Nem valakinek, hanem neked. Most bizonyára azt hiszed, hogy az ostoba kölyök megint valamivel traktálni akar, mint egy éve, amikor utoljára láttuk egymást.
Igen. Még mindig kölyök vagyok, de nem ostobaságot akarok leírni. Nekem nem az, én tényleg így érzem. Csak nem tudom, hogyan mondjam ki – vagyis írjam le – anélkül, hogy utálna ne űrt és fájdalmat érezzek. Azt hiszem, könnyítenék vele a lelkemen, mert valahol tudom, hogy csak egy emlékképet űzök. Egy olyan emlékképet, amikor nagyon jól éreztem magam. Most nem érzem jól magam, nem vagyok boldog és hiányzol… hiányzik az, ami akkor volt. És tudod, csak annyit akartam, hogy […]


Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír levelei Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 10, 2022 10:27 pm

Drága Nővérkém!


Az éjjel anyáról álmodtam. Csak a mosolyáról persze, mint mindig és azokról a gyönyörű ezüstösen szőke tincseiről. Aztán felriadtam és csak a fülemben hallottam a csengő hangját, ahogy az altatót énekelte. Egészen felzaklatott, milyen életszerű kép volt ez, mintha egy darabja bennem élne. Neked volt már ilyen élményed? Egyszerre gyönyörű és hátborzongató.
Bocsáss meg, nem akartalak felkavarni, csak felriadtam és le kellett írnom, ha már kézhez kaptam a leveledet ma... vagy tegnap. Ki tudja, talán már hajnal van, mindenesetre odakint vak sötét és meglepően nagy csend van. Még a részegek is nyugovóra térhettek.
Rossz előérzetet emlegettél. Ami azt illeti, én is érzek valamit. Régóta érzek, de valami nagyobb volumenűt, mint ami csupán a mi életünket érintené. A vívás nem az én terepem, ám tőled bármit szívesen eltanulok. Tudod minek örülnék igazán? Ha megtanítanád, hogyan kell jó fájdalmasan behúzni másoknak. Néha elképzelem, de nem igazán tudom, hogy kell. Ezért nem próbálkoztam meg. Azt hallottam valakitől, hogy fáj, ha nem jól csinálom.
Tin... találkoztál mostanában apánkkal? Régóta írnék neki, számos levelet elkezdtem, majd nem fejeztem be. Amit meg befejeztem, azt szívem szerint tűzre vetném. Mégis úgy érezem, el kell neki mondanom néhány fontos dolgot. Nem személyesen, mert talán a nyakam tekerné ki, de levélben jó lenne. Őszintén remélem, hogy jó egészségnek örvend, de nem szívesen találkoznék vele.
Két-három hét? Ez remek. Felkészülök a szívélyes fogadásodra. Ígérem, meg is fésülködöm előtte.  

Folrandír

u.i.: Kérlek, folyamatosan értesíts az egészségi állapotodról! Ha kell szerzek neked gyógyítót itt Nulportban, van elég ulronom. Keményen dolgoztam.
@Tindómiel Ceilteach

Tindómiel Ceilteach Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír levelei Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 10, 2022 6:14 pm
Újabb kellemetlenül szakad fecni. Egyértelműen valahonnan letépték azt a kis darab papírost, amire a levél felvésére került.


Drága Nővérkém!


El sem tudod képzelni, mily' kellemes a soraidat olvasni. Komolyan megmelengetik a szívemet a magányos estéken. Kérlek, írj, amikor csak tudsz, én is így teszek.
A Nulportot illető maradásomról szólva, még egy darabig biztosan itt leszek. Biztosat nem tudok mondani. Reményeim szerint nem többet a szükségesnél. A város semmivel sem lett kellemesebb, mint legutóbb. Hangos, részeg hajósok, veszélyes alakok ólálkodnak mindenhol. Persze, ahogy már írtam, kimaradok a balhékból. A legutóbb is azért tört el a csuklóm, mert elestem. Nagyon, nagyon, nagyot estem. De ne aggódj, már határozottan kezd elmúlni minden kellemetlenség! Az egyik társam tojáshéjból főzött teával traktált, állítólag erősíti a csontot. Szerintem undorító.
Csip-csip. Rilrion. Szóval igen, véletlenül rá gondoltam először. Teljesen véletlenül, komolyan. A pallosról persze kár lett volna erőltetni még csak a gondolatot is. Valóban szőke volt a bányászfaluból emlegetett férfi. Csupán összeakadtunk, s ő kevésbé volt jó állapotban.
Remélem Farkas vigyáz rád. Tudom, tudom, semmi szükség rá, de legalább éreztesd vele, hogy hasznos. Elég, ha csak mi tudjuk, hogy milyen kemény is egy Ceilteach igazából. Na, de kérlek, ha még nem vagy teljesen jól, pihenj. Nem kell úgy sietni sehova... és ami a legfontosabb, semmiféle szörnyeteget ne szabadíts magadra, míg nem érzed magadat elég felkészültnek.
Bizonyára az alorai távozásom miatt nem jutott el hozzám a hír. De talán jobb is így, hiszen életben vagy Isilmënek hála.
Egészen pontosan hány napnyira jársz Nulporttól?

Szerető öcséd,
Folrandír

u.i.: Bocsáss meg a levél állapotáért. Kifogytam a pergamenből az elmúlt napokban.@Tindómiel Ceilteach

Tindómiel Ceilteach Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír levelei Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 10, 2022 3:15 pm
Kicsit ázott, gyűrött fecni érkezik vissza Tindómielnek néhány nap eltéréssel.


Drága Nővérkém!


Megvallom, aggódtam érted, olyan régóta nem hallottam felőled. Apánknak akartam már írni, tud-e rólad bármit, végül erről letettem. Jelenleg legfoglalnak a tanulmányaim és Nulportban vagyok terepgyakorlaton. Ha itt végzek, jó lenne újra látni, ha az időd, az időm engedi. Sokat tanultam, volna mit mesélni neked.
És kérlek, ne hidd azt, hogy haragudni tudnék rád. A te életed más, mint az enyém több a veszély, a kötelesség. Nem várom el, hogy istápolj, mint egy gyeremeket. Kisebb koromban sem a te dolgod volt. A magányt éppen te feledtetted mindig, ezért pedig hálás vagyok. Mostanra viszont az egyedüllét a biztonságot jelenti. Ezt nem akarom félre dobni.
Bárd? Milyen bárd? Mármint nem a közös ismerősünk ugye? Habár őt nem emlékszem, hogy láttam volna pallossal hadonászni. És nagyon nem kéne mindig rá gondolnom amúgy sem. Csak lant meg némi ital akadt a kezében akkoriban, amikor utoljára közösen láttuk. Bizonyára a másik alakra gondolsz, akivel az Alorába vezető úton találkoztam éppen azután, hogy elváltam Nulportban tőled és az újdonsült ismerősöktől. Szegény pára megsérült, azt hiszem, mert gyógyítót hívtam hozzá. Szóval ne aggódj miattam. Én ugyan sosem kevereme magam semmi rosszba.
De veled mi történt?

Hiányzol, szeretlek,
Folrandír@Tindómiel Ceilteach

Tindómiel Ceilteach Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír levelei Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Feb. 11, 2022 9:29 pm

Drága Ron!


Annyira, annyira szégyellem magam. Ron, elkövettem valamit, ami minden bizonnyal rosszul fog esni. Kirúgattam magam El'Alorából és nem tudok többé visszamenni. És. Ne haragudj! Ott kellett hagynom a tőled kapott köpenyt, amit annyira szerettem, ami a mindenem volt, mióta Ylore városában beléd botlottam. A barátságunk jelképének tartottam és örömmel viseltem, rád emlékezve.
A Rilriontól kapott levelek is ott maradtak. Szerinted Csip-csip még emlékszik rám? Megtennéd, hogy átadod neki ezt a préselt virágot, amit a levélhez mellékeltem. Egy ritka, fekete szirmút... valami. Megmondom őszintén, elaludtam, mikor a mesterem beszélt róla, de túl szép volt ahhoz, hogy ne tépjem le a kertből. Most már úgysem csaphatnak ki érte, nem igaz? Szóval add neki oda, és üdvözlöm!
Remélem még mindig Ylore az átmeneti otthonod és levélem megtalál épségben.
Kérlek, ne haragudj rám!
Barátod,
Folrandír  
Folrandír levelei HX8AZxS
@Ronan Gallaway

#kihívás1
Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír levelei Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 01, 2021 6:55 pm
Újabb el nem küldött levél Folrandír apukájának:


Drága Apám!


Ha tudnád hányszor kezdtem bele ebbe a levélbe, tudnád, mennyire rettegek attól, amit le kéne írnom. A te szemedben mindig csak egy dacos gyerek voltam, akivel sosem volt semmi rendjén való. Nem engedelmeskedtem neked, mert másképp akartam bizonyítani, ahogy te akartad. Talán csak látni nem akartál és megérteném... megérteném. Most már igen. Nagyon más vagyok, mint te. Tin szavai alapján, túlzottan is emlékeztethetlek anyára. Rossz érzés, ha az összetörik a szív és a tiéd sokszorosan repedhetett meg, mikor a gyermekeid anyját elveszítetted. Valójában fogalmam sincs, min mentél át, hiába éreztem már ezt meg azt.
Sosem lesz jó gyerek a szemedben. Sosem leszek elég jó.
Nekem nem lesz családom. Nem leszek sohasem házas. Én nem vagy olyan, mint te. Én más vagyok. Tudom, hogy nem kéne ezt a levelet elküldeni neked és talán nem is fogom. Csak bosszankodnál, hogy hova fajultam, milyen elfajzott dolog lett belőlem. Látni fogsz még valaha? Ki tudja. Mégsem akarom, hogy tudd. Egyrészem elmondaná, hogy megismerj végre, tudd ki a fiad... egy másik részem viszont őszintén retteg tőled.
Normális ez? Sosem bántottál. Csak elutasítottál, mégis attól félek, hogy megölsz, ha megtudod rólam az igazat. Bárcsak jobb lehetnék. Bárcsak. Bárcsak.
De nem vagyok.

Szeretlek,
Fol


Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír levelei Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 26, 2021 6:53 pm
Egy el nem küldött levél Folrandír drága édesapjának:


Drága Apám!


Régen hallottam rólad. Remélem, jól vagy. Tudod, megígértem, hogy majd írok, ha megérkezek El'Alorába. Most biztonsan azt gondolod, hogy nem telhetett mindez ennyi időbe. Hát nem. Csak tudod, errefelé igencsak nehéz tintához jutni. Majdnem egy évembe került, hogy megoldjam ezt a problémát, de látod, én jófiú vagyok és mindent megtettem, hogy írhassak a drága apámnak néhány sort.
Most bizonyára azon gondolkodsz, mi történhetett velem az elmúlt hónapokban. Legalábbis remélem érdekellek ennyire.
Egyáltalán nem iszok, nem foglalkozom olyan unalmas világi dolgokkal. Az életem nagyrészét a tanulás teszi ki. El sem mozdultam El'Alora területéről, éppen csak annyi időre, amíg a nővéremmel találkoztam. Ezen kívül megállás nélkül könyveket bújok a könyvtárban. Végül is miért kéne az embernek napfény és szórakozás, ha egyszer megvan a lehetőség az elmélkedésre is? Nem igaz, apám? Te is élveznéd, nem igaz?
Csupán annyi hír jutott el hozzánk, varázslókhoz, hogy odakint, Nulportban rendszerint van valami kisebb-nagyobb ünnepség. Én persze nem vágyom ilyesmire. Mégis mi jó van abban, ha az ember leissza magát  és üvöltöző férfiakat bámul, ahogy az izmaikra tapadnak azok a viseltes ingek? Nekem te vagy példa jó apám, az a merev, szabályszerű gondolkodásmód, amivel bebizonyítottad, milyen életet él egy igazi elf.
Nos apám, ezt köszönöm én neked.
Szerető fiad, Folrandír#kihívás4

Ahronit Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír levelei Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Folrandír levelei Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Nîndaer levelei
» Folrandír & Rilrion levélváltásai
» Ivy levelei
» Daldram Levelei
» Azildor levelei

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Egyéb síkok :: Levélküldemények-
Ugrás: