| | | Arnav 33 Hozzászólások - 13% | | | | | | | |
|
10>
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Gailoth havi Hőseink
Aldrich Cornwell, Arnav, Calypso, Cailen Sephiran, Calylenia, Daldram, Ezaras Azildor, Folrandír Ceilteach, Nîndaer, Nykon Gindrian, Reinaakviin, Rhysand Earhgaze, Svea Helmrid, Thora Haleye, Veleris, Ystrid Braggart
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális kétheti kihívás
|
Üdvözlünk dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad | Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában! Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei. Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését. Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt. Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra! |
Friss Krónikák Ahol még nem száradt meg a tinta |
|
Bátor kalandorok Oldalon settenkedő sötét árnyak | Nincs ●●●●●●●●●●●● Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt. Isilmë kegyeltjei Fajok, nemek aránya |
Kalendárium
oldalunk időszámítása
|
| | |
| |
---|
| |
Utolsó Poszt ∞ Szomb. Május 07, 2022 11:30 pm Zárást kérnénk ide. Köszönjük! | Fejvadász vagyok
If she's hunting you, you might as well be dead already. ❖ Történetem : ❖ Ulron : 273
❖ Tartózkodási hely : Eviran
❖ Keresem : ❖ Szintem : Haladó (Fegyverforgatás); Kezdő (Alkímia)
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Csüt. Május 05, 2022 11:04 pm Nnno, befutott az én végszavam is, kérünk egy zárást ide, az előcsarnokraköszi  | Barbár vagyok
Great stories happen to those who can tell them ❖ Történetem : ❖ Ulron : 336
❖ Szintem : Kezdő (Fegyverforgatás)
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Vas. Május 01, 2022 7:25 am Szeretnénk kérni egy lezárást IDE.Köszönjük.  | Varázsló vagyok
we only obsess over relationships that feel unfinished ❖ Történetem : ❖ Ulron : 1690
❖ Tartózkodási hely : Épp Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem : Haladó (Éjmágia)
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Szomb. Ápr. 23, 2022 4:15 pm Sziasztok! Akkor, hogy ne unatkozzatok, én is kérnék egy zárást Ide . Köszönöm ^^ | Varázsló vagyok
Láttam egy flamingót, amelyik egyéni álláspontot képviselt: két lábon állt ❖ Történetem : ❖ Ulron : 763
❖ Tartózkodási hely : El' Alora
❖ Szintem : Tanonc (Elementáris mágia); Kezdő (Alkímia)
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Szomb. Ápr. 23, 2022 10:04 am IDE kérnénk egy zárást. Köszönjük.  | Varázsló vagyok
we only obsess over relationships that feel unfinished ❖ Történetem : ❖ Ulron : 1690
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Szomb. Ápr. 16, 2022 2:12 pm Sziasztok! Ide kérnék egy zárást. Köszönöm | Varázslónő vagyok
A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod. ❖ Történetem : ❖ Ulron : 1134
❖ Szintem : Kezdő (Éjmágia); Tanonc (Fegyverforgatás)
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Kedd Ápr. 12, 2022 1:32 am Ide kérnénk szépen egy zárást  | Varázsló vagyok
We are the lions in a world of lambs ❖ Történetem : ❖ Ulron : 72
❖ Tartózkodási hely : El'Alora
❖ Szintem : Haladó (Elementáris mágia); Tanonc (Fegyverforgatás)
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Vas. Ápr. 10, 2022 7:20 pm ITT végeztünk. Szeretnénk zárást kérni!  | Varázsló vagyok
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Pént. Ápr. 08, 2022 12:29 am Mielőtt még elfelejtem, IDEszeretnénk egy zárást!  | Harcos vagyok
Behind every great man there is a powerful woman ❖ Történetem : ❖ Ulron : 623
❖ Tartózkodási hely : Nulport
❖ Szintem : Haladó (Fegyverforgatás)
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Vas. Ápr. 03, 2022 10:40 am Ide kérnénk egy zárást. Köszönjük  | Varázsló vagyok
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Kedd Márc. 15, 2022 7:54 pm IDE zárást kérnénk! Köszönjük  | Zsivány vagyok
Life's pretty good, and why wouldn’t it be? I'm a pirate, after all. ❖ Történetem : ❖ Ulron : 255
❖ Tartózkodási hely : Nulport
❖ Szintem : Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Hétf. Feb. 28, 2022 4:39 am IDE szeretnék egy zárást!  | Varázslónő vagyok
Skill and confidence are an unconquered army" ❖ Történetem : ❖ Ulron : 821
❖ Tartózkodási hely : El'Alora
❖ Szintem : Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ |
 |
|  | | |
| Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |