Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Fehér-tenger KaDiPE5
Fehér-tenger KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Veleris
3 Hozzászólások - 30%
Kalandmester
2 Hozzászólások - 20%
Naken Forerion
2 Hozzászólások - 20%
Ezaras Azildor
2 Hozzászólások - 20%
Krónikás
1 Témanyitás - 10%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Termékenység havi
Hőseink
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális havi kihívás
Dobj D6 kockával egy címet, amihez írj egy minimum 700 szavas reagot a Csöndes kalandokba! Bővebben a Próba topikban!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Today at 10:41 pm
• Szólánc

Today at 10:40 pm
• Asszociáció

Today at 8:32 am
• Kockadobó

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Ezaras Azildor

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
1
3
Ember
9
7
Ork
0
0
Törpe
1
1
Najád
2
1
Vivern
2
5
Keverék
2
2
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Fehér-tenger

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 26, 2022 11:26 pm
The hunt has begun

 
Rövid szóváltást követően meg tudtam állapodni a kopasszal, egész jó áron megvette a rumunkat, noha kicsit azért hagytam, hogy alkudozzon. Hamarosan Cailen csatlakozott hozzánk, aki remekül adta a spicces tengerészt, aki még több piát kívánt a partra hozatni.
- Egy kisebb hordót kihozathatunk még, felvizezve kitart az éjszakára. De ne öntsetek fel túlzottan a garatra, holnap neki kell látnunk az orrárboc javításának.
- És az enyémeket se itassák túlzottan, hajnalban távozni kívánunk - szólt a szállásmester.
- Nem ismeri a matrózaimat, önzőbb tengeri ördögök azok annál, mint, hogy mást itassanak a sajátjukból - csóváltam a fejem.
Ahogy láttam Shanit közeledni, szinte biztos voltam benne, hogy valami őrültséget tervez, úgyhogy menten ki is hátráltam az útjából.
- Nos hát, öröm volt magukkal üzletelni, a holnapi kihajózásukhoz pedig jó szelet kívánok - távoztam egy biccentéssel.
Az éjszaka további részét visszavonulva figyeltem, egy üres kereskedőposzt lépcsőjére leülve, kényelmesen szívva néhány mynzashi szivart, mellettem egy majdhogynem tele lévő boros üveggel, már csak a látszat kedvéért is. Olykor odajöttek jelentést tenni, én pedig elégedetten nyugtáztam, hogy a kereskedőhajó legénységének egy részét sikeresen leitatták. Hogy ez mennyit tesz ki a teljes személyzetből, arról csak tippelni tudtam, de ha Reaves visszatér az információkkal, ezzel kapcsolatban is jobban tudunk már tervezni.
Harcos vagyok
Ned Hawke

Follow me and I will show you what life is


❖ Történetem : ❖ Ulron :
356
❖ Tartózkodási hely :
A Veszett Szuka fedélzete
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Fehér-tenger Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 26, 2022 11:10 pm

Ha nem is igazán tetszik neki a képem, Cori nem hülye lány. Egy úri fintort leszámítva semmi jelét nem adja, hogy legszívesebben belefojtana a korsómba, ahelyett, hogy együtt ürítené velem azt. Perverz élvezetet okoz, hogy tudom, milyen gondolatok keringőznek abban a kemény kis bucijában. - Szerintem ez vállalható feltétel! Egészségünkre! - már emelem is korsóm a többiekkel, és húzok egy jót belőle, mielőtt a maradékot fájó szívvel magam mögé löttyintem, hogy a homok igya meg helyettem. Hogy a fene azt a jó módját!

Ahogy Cori zenélni kezd, lecibálom alkalmi ivópartnerem mancsát a derekamról, és megpróbálok táncra perdülni vele. Felemás sikereket érek csak el, de nem is ez a lényeg. Amíg táncolunk, én nézelődöm. Ki is szúrom hamar a kopasz tisztet, aki csak most hagyja el a hajót, ráadásul díszkísérettel. Persze rögvest Hawke-kal áll le bájcsevegni, de az nem probléma. Amivel én kecsegtethetem, olyanja a kapinak úgysincsen. Itatok még egy-két kört a koszos matrózokkal, mielőtt magukra hagynám őket, aztán elindulok vadászni. Nem tudom, milyen esélyem van, hogy egyedül találjam a kopaszt, de nekem már az is jó, ha nem valamelyik szakadt luvnya édesgeti be magához egy órácskára a pudvás ágyikójába, mert akkor nekem nem marad sok esélyem feljutni a hajóra. - Valaki adjon egy pohár vizet, mert menten kiszáradok! - szólalok meg jó hangosan a kopasz közelében álló emberek közelébe érve, remélve, hogy magamra vonom ezzel a férfi figyelmét.
Zsivány vagyok
Shani Masrani

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
297
❖ Tartózkodási hely :
Veszett Szuka
❖ Keresem :
a lelkiismeretemet égre -földre, de nyoma sincs..
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Fehér-tenger Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 26, 2022 10:57 pm
The hunt has begun
«  @"Cailen Sephirani" &  @SHANI MASRANI & @Ned Hawke & @Ivy Reaves• credit;  »
Abban reménykedtem, hogy az a hárpia nem az én társaságomhoz fog hozzá csapódni, de korai volt az örömöm mikor megláttam a másik irányba indulni.
Egy fintor jelenik meg arcomon egy rövidke pillanatra. Sajnos most nagyon is el kell játszani, hogy mi bizony egy család vagyunk, egy legénység, egy céllal. Mondjuk tény utóbbi valóban így van, de ha lehetne őt  inkább leütném, egy vasmacskára kötném és bedobám a tenger mélyébe, hogy soha többé ne kelljen látnom.
-Csak akkor játszom el, ha előtte mindannyian koccintanak velem.-Azzal meg is emelem a korsóm, amit fogalmam sincs, hogy honnan is szereztem, de egyszer csak a kezembe kerül. Egy ordítás, magasba emeli mindenki a sajátját, majd már hűzzák is le annak a tartalmát. Én meg szépen csak félre öntöm azt, de utána nagyon is úgy teszek, mint aki egy húzásra lehajtotta az egészet.
-Induljon hát!-Azzal neki is fogok a zenélésnek.

Ned Hawke Kedvelte

Harcos vagyok
Corine Sephiran

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
313
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Fehér-tenger Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 26, 2022 10:50 pm
Fehér-tenger ZZxEEsu


A fene se tudja hanyadik körnél járunk. A kis üvegem már egy jó ideje kiürült, a csoportom fele a hátán fetreng, a maradék még egész jól bírja, de nekik sem kell sok. Én viszont minden egyes „egészségedre” felhívásnál csak látszólag kortyolok bele. Az kéne még, hogy én is ide ájuljak, aztán Hawke egy emberrel kevesebbet számolhat a rajtaütésre. Persze, színészi adottságaimmal kívülről én is elég előrehaladott állapotban mutatkozom előttük, és valahogy sikerült eddig minden egyes kamu újratöltésemet elmismásolni. Ők viszont nem tűnnek még most sem restnek újra és újra kiüríteniük a kupájuk tartalmát.
- Urrraim, látom kifogyott a kezükből azzzz itttaaal – mímelt, részeg hangszínemben teljesen határozott vagyok, és biztosnak érzem, hogy ezeknek már csak az tűnne fel, ha normálisan beszélnék. – Tuddják mmiit? Hozzzzz…mg eggyt – bólogatok serényen nagyokat pislogva, és színpadias mozdulatokkal feltápászkodok tőlük, majd egyenesen Hawke és a rumos hordók felé veszem az irányt egy ideig botladozva, majd mikor már megbizonyosodok, hogy nem látnak ilyen távolságban, kiegyenesedve és kimért lépésekkel.
- Kapitány – szólok kicsit közbe serényen. – A mi körünkből elfogyott az alkohol. Eladta már a hordókat, vagy akad még köztük, amit fel tudunk bontani, hogy ne akadjon meg az éjszaka? – kérdezem tőle erősen fúrva a tekintetem az övébe, és egy egészen aprót bökök a hátam mögé a csoport felé, ahol egy-két ember maradt csak „talpon”.

Ned Hawke and Shani Masrani Kedvelték

Zsivány vagyok
Cailen Sephiran

Life's pretty good, and why wouldn’t it be? I'm a pirate, after all.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
479
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Fehér-tenger Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 26, 2022 10:37 pm
The hunt has begun

 
Legénységem újoncai is nekiláttak a feladatnak, vegyültek az amúgy meglehetősne unatkozó matrózokkal, akik próbálták még kihasználni utolsó szárazföldön töltött napjukat a több hetes útjuk előtt. Ahogy végigfuttattam a tekintetemet rajtuk, láttam, hogy két sleppbe is sikerült beolvadniuk, az egyiknél már dalra is rázendítettek. Megy ez, mint a karikacsapás. Semmi szokatlan nem volt ebben, a matrózember bármelyik kikötőben szívesen mulatozik más hajók legénységével. Sokkal gyanúsabb lenne, ha Voss megpróbálna látványosan bezárkózni, noha őt magát még nem láttam idekint.
Csónak érkezett a hajó felől, egy kopasz, tagbaszakatt alak szállt ki belőle, és bár egyszerű matrózinget viselt, jól látszott, hogy ő az egyik tiszt lehet. Már csak abból is, hogy mögötte két matróz egy megpakolt ládát cipelt. Lassan megközelítettem.
- Szép estét - biccentettem. - Royce kapitány, Mynzashból - mutatkoztam be rögtönzött álnevemen. - Ha jól látom, Nulportból jöttek.
- Így igaz. Caleb, szállásmester - nyújtott kezet.
- Örvendek. Néhány hordónyi rumtól kívánunk megszabadulni, hogy legyen miből készleteket vásárolnunk utunk további szakaszára, ezért úgy gondoltam, előbb inkább magukat keresném meg az ajánlatommal, mielőtt a helyi kereskedőkhöz fordulok.
- Rumot is isznak Mynzashban? Azt hittem, csak a bort bírja a sivatagi ember gyomra.
- Hála az égnek, az italunkat nem tőlük vettük - nevettem fel röviden. - Szóval, érdekelné magukat?
- Még az is lehet - mérte végig saját legénységét, akik a parton mulatoztak. - Hosszú út áll előttünk, és ha ezeken az átkozottakon múlik, hamar elfogy a pia.

Shani Masrani Kedvelte

Harcos vagyok
Ned Hawke

Follow me and I will show you what life is


❖ Történetem : ❖ Ulron :
356
❖ Tartózkodási hely :
A Veszett Szuka fedélzete
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Fehér-tenger Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 26, 2022 10:23 pm

A kapitány szavaira egy sanda kis vigyorral meg vállvonogatással reagálok, majd meg is jegyzem: - Bedobom magam, hogy nektek ne kelljen. Elkapom neked Vosst is, ha kell. - kacsintok magabiztosan Hawke-ra, de amilyen jó a kedvem, még Ivy is kap egy kis mosolyt, úgy speciálba.  - Remélem jóképű... - sóhajtok fel szándékosan hangosan, aztán a ruhám kezdem igazgatni, mintha tényleg máris a nagy tettre készülnék.

Amint partot ér a csónakunk, kiszállok én is, külön vigyázva, hogy a ruhámat ne koszoljam, aztán az ivó felé veszem az irányt, hogy meghívassam magam valamire az első szerencsétlennel, aki az utamba kerül. A nevét már akkor elfelejtem, mikor bemutatkozik, de az is lehet, meg se hallgattam. Iszunk egy korsó sört, aztán a derekamat átkarolva indul meg az énekelgető csoportosulás felé, akiknek épp Cori zenélget. - Jó estét, urak! Úgy látom, máris megismerték Zátonyvég legjobb zenészét. Erre inni kell, én azt mondom. - Csábosan pillantok a még mindig a derekamat markolászó tengerészre. - Játszd el nekünk a Bosun Billt, Hencegnő! -
Zsivány vagyok
Shani Masrani

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
297
❖ Tartózkodási hely :
Veszett Szuka
❖ Keresem :
a lelkiismeretemet égre -földre, de nyoma sincs..
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Fehér-tenger Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 26, 2022 10:12 pm
The hunt has begun
«  @"Cailen Sephirani" &  @SHANI MASRANI & @Ned Hawke & @Ivy Reaves• credit;  »
A ribanc szavaira inkább nem reagálok semmit. Mintha meg se hallottam volna a szavait. Ahogy partot ér a csónak már állok is fel és megyek az utamra. Nem követem a testvéremet, kiszemelek egy másik kis csapatot, ahol ha jól látom más zene kedvelők is vannak. Ez kell nekem. Miközben nagyokat énekelgetnek nem azt fogják figyelni, hogy te mennyit vedelsz mellttük... Csak az érdekli majd őket, hogy az ő korsójuk ne maradjon üresen.
Persze eleinte meglepődnek, hogy egy nő akar hozzájuk csatlakozni, aki nem a kurvák közül érkezett hozzájuk, hanem a másik hajó legénységéből. Nah igen ritka madarak vagyunk mi nők a hajó fedélzetén, de azt hiszem nem egyszer sikerült már bebizonyítani, hogy vagyunk olyan jók, mint a férfiak is.
Könnyed csevegés után már dalra is fagadunk, miközben próbálnak minél több embert bevonni.

Shani Masrani Kedvelte

Harcos vagyok
Corine Sephiran

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
313
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Fehér-tenger Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 26, 2022 10:02 pm
Fehér-tenger ZZxEEsu


- Jól van, csak mondtam! – Teszem fel megadóan a kezem Corine felé, és egy apró fejrázással a tekintetem az egyre közeledő partra vetem. Érzem Shani idegesítő könyökét, melyet direkt módon szurkál bele hátul a lapockámba olykor-olykor, de szándékosan nem teszek se megjegyzést, se ellenkező mozdulatot. Ha nem eteted a figyelmeddel a másikat, azt mondják előbb abba hagyja. És én ebben bízom most.
Könnyedén ugrom ki a csónakból, amint partra szállunk és nyíl egyenesen az egyik kiszemelt csapat közé. Náluk tűnt a legtöbb elfogyasztott alkoholmennyiségnek, nekem pedig most éppen az a cél, hogy ájulásig jussanak. Minél jobban ki vannak ütve, annál kevésbé esélyes, hogy az éjszaka fel fognak kelni. Nekünk pedig az a jó, ha a lehető legkevesebb harcképes ember marad meg hajnalra.
- Szép jó estét az uraknak – köszöntöm őket elbűvölő mosollyal miután megigazítottam a lenge ing ujját, feltűrve egészen a könyökhajlatomig. – Látom, megy itt a kényelmes szórakozás! Hadd kérdezzem, én is csatlakozhatok-e? – kérdezem tőlük, miközben pofátlanul lehuppanok a körükbe vigyorogva. Az ujjammal hátrafelé bökök. – A kapitányunk jó pár hordónyi rummal szeretne becsatlakozni a kereskedelmi vonalukba és persze az itt kialakult szórakozásba. Meg hát, az éjszakát is szívesen töltenénk itt. Azt mondják társaságban a legkellemesebb – vigyorgok tovább, és a zsebem mélyéről előkerül egy kis üvegnyi, a lehető legerősebb alkoholból, majd megrázom előttük.
Kinek tölthetek Tulveron legfinomabb szeszéből?

Ned Hawke and Shani Masrani Kedvelték

Zsivány vagyok
Cailen Sephiran

Life's pretty good, and why wouldn’t it be? I'm a pirate, after all.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
479
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Fehér-tenger Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 26, 2022 9:47 pm
The hunt has begun

 
A csónakok vízre értek, a matrózok pedig elkezdtek evezni a part felé. Elégedetten néztem végig a válogatott csapatunkon, ki-ki a maga módján készült a kis színjátékunkra. Néhányukkal kihozattam pár hordónyi rumot az álca kedvéért, mint elcserélendő áru, de az se baj, ha másképp veszik majd hasznát a fiúk. Halványan elmosolyodtam, ahogy a testvérek egymás iránti aggódásának voltam fültanúi, bár aligha hatott meg a dolog, jól tudtam, egyiküket sem kell féltenünk. Reaves Shaninak tett megjegyzésére halkan felhorkantottam.
- Valami azt súgja, Voss legénységénél nem a főztöddel akarsz majd érvényesülni - tettem hozzá, beszállva az ugratásba.
Jól megnéztem magamnak a nulporti hajót ahogy elhaladtunk a közelében, bár idelentről semmi értékes információhoz nem jutottam. Ezzel még várnunk kell. Hamarosan partot is értünk, elsőként ugrottam ki a csónak orrából, és indultam is a kereskedőposzt felé, miközben futva végigmértem a parton tartózkodókat. Kisebb csapat matróz mászkált csak, voltak akik ládákat cipeltek, hordókat gurítottak a hajó felé, míg mások csak kényelmesen leheveredtek kisebb csapatokba verődve. Az ég kezdett sötétedni, csak remélni mertem, hogy nem az esti árral kívánnak kihajózni. Nem lenne kedvem egy rögtönzött üldözéshez.
Egy kereskedőposzthoz sétáltam, míg a fiúk a terv szerint szétszéledtek. A helyi árus leginkább szárított húst és egyéb tartós élelmet, némi alkoholt, és hajójavításhoz szükséges ácskészletekkel kereskedett. Egy kisebb erszénnyi ulront csúsztattam elé.
- A nulporti hajó - szóltam halkan, lényegretörően. - Mesélj róla. Mikor indul tovább?
- Holnap kora reggel terveznek kihajózni. Igazság szerint már ma tovább álltak volna, de megcsúsztak a javítási munkálatokkal.
- Javítás?
- Zátonyra futottak pár napja, de tudtommal nem keletkezett súlyos kár.
- A legénység?
- Érkezésükkor a kapitány szigorúan tartotta őket, csak kisebb csapatokban engedte ki őket a partra, és napnyugtára vissza kellett térniük. Azóta már megenyhült egy kicsit. Kissé paranoiás lehet.
Némán biccentettem, majd elé toltam még néhány csilingelő érmét.
- A hallgatásodért.
Majd tovább álltam, visszasétáltam a többiekhez. Elégedetten nyugtáztam, hogy valaki már megkezdte a vegyülést, míg mások a kereskedőhajó álcáját fenntartva próbálta elpasszolni a rumos hordónkat.
- Reaves - szólítottam le a nőt, ahogy szembe sétáltam vele. - Amint lement a nap, szeretném, ha tartanál egy gyors felderítést. Ha kell, vihetsz magaddal mást is, de a lényeg, hogy próbáld minél kevesebb feltűnéssel. Lesd meg a hajó fedélzetét, hogy tudjuk, mekkora a készültség, mivel állunk szemben odafent. Az éjszakai őrségük már valószínűleg a helyén lesz addigra.

Ivy Reaves, Corine Sephiran and Shani Masrani Kedvelték

Harcos vagyok
Ned Hawke

Follow me and I will show you what life is


❖ Történetem : ❖ Ulron :
356
❖ Tartózkodási hely :
A Veszett Szuka fedélzete
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Fehér-tenger Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 26, 2022 9:26 pm


A fele csapat itt marad, készenlétben, hogy ha kell, indulásra készen várjon minket a Szuka, ha változna a terv vagy rögtönöznünk kellene, no fene, Hawke felkészültebb és körültekintőbb, mint képzeltem. Az édes viszontlátásunkkor, Nulport vörhenyes páholyában nem látszott, hogy aki önerőből, ennyiszer körbehugyozta Mynzash-t, abból ilyen retorika törjön elő a tengeren, de mostanra széltében-hosszában megforgatta a sziget koordinátáit, mielőtt a térképet a párnája alá dugta volna éjjelre. És milyen bölcsen tette. Zátonyvég vonzza a lehetőségeinket, mint molyokat a láng, nem csodálom, hogy a legénység sem tolong a hajón rostokolásért, ha egyszer visszautasíthatatlan dőzsölés az ajánlat. Viszont a Dixon-, meg Penley-félék, azok inkább valók a fedélzet oltalma alá, semmint kidőljenek a pálma tövébe, aztán onnét kelljen felkaparnunk őket. Visszafelé jövet. A Sephiran-testvérekből világlik némi kurázsi, még ha nem is feltétlen lenne kedvem rájuk bízni az életünket, miután végighallgattuk az egész délután át tartó csipkelődéseiket. A Szuka papagájai, vitathatatlan.
- Nem szarral gurigázol, Masrani - jegyzem meg, bár nem mintha problémás arcfestésre utalnék, ahogy leteszem magamat a csónakban, mert a nő irdatlanul tudatosan műveli a dolgot. Ami engem illet, cédaként elég kenceficét kentem a számra ahhoz, hogy többé ne lépjem meg. Ez nem az a hely. Ez a megváltás.

Shani Masrani Kedvelte

Harcos vagyok
Ivy Reaves

Aww, c'mon, what's the worst that could happen?


❖ Történetem : ❖ Ulron :
798
❖ Tartózkodási hely :
Veszett Szuka
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Fehér-tenger Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 26, 2022 9:08 pm

Biztos voltam benne, hogy most nem fog otthon felejteni a kapitány, és nem is kell csalódnom. A legfrissebb utasításokat már kiöltözve, lágy vonásaimat hangsúlyozó festékkel az arcomon hallgatom. Elégedetten bólogatok, amikor helyet kapok a csónakban is. Külön figyelek arra, hogy a térdem, a könyököm vagy bármilyen egyéb testrészem merő véletlenségből, vagy a hely szűkösségéből adódóan biztosan Cailen hátában, bordái között, vagy egyéb kényelmetlen helyen hagyjam, de fájdalmat azért ne okozzak, csak épp enyhe kellemetlenséget. Pont, mint a jelenlétemmel úgy általában. Mindig örülök, hogyha Cailen pontosan tudja, milyen közel vagyok hozzá.  

A gondolataim össze-vissza zakatolnak ugyan, de a tekintetem csak a partot pásztázza. Ez most tényleg izgalmas lesz. Végre. Elég volt egy időre a konyhából, most jöhet a valódi mókázás. Persze, hallom, mit sutyizgat a két Sephiran, úgyhogy félhangosan megjegyzem, mikor Cori befejezi végre az elbaszott intelmeit: - Nekem ma este mással van dolgom, szóval keressetek más szórakozást, cicavirágok. - Elvigyorodom, és mielőtt még bármit szólnának, már a dekoltázsomra meredő evezőshöz beszélek. - Te meg inkább az evezőkre gerjedj rá, Hornie, különben visszafelé már vakon húzhatod. - elégedetten húzom ki magam, de a kapitány tekintetét azért igyekszem elkerülni.

Cailen Sephiran and Ned Hawke Kedvelték

Zsivány vagyok
Shani Masrani

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
297
❖ Tartózkodási hely :
Veszett Szuka
❖ Keresem :
a lelkiismeretemet égre -földre, de nyoma sincs..
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Fehér-tenger Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 26, 2022 8:59 pm
The hunt has begun
«  @"Cailen Sephirani" &  @SHANI MASRANI & @Ned Hawke & @Ivy Reaves• credit;  »
A lantomat magammal viszem, hisz az éneklést, a kellemes nótákat mindenki szívleli és közelebb hozza egymáshoz az embereket.
Leülök a az egyik szabad helyre, majd a bátyámra pillantok. Egy újabb szemforgatást kap tőle, majd csak elmosolyodom.
-Ne félts már ennyire. Tudok magamra vigyázni. Nah meg ezzel is jó nagyot lehet ütni.-Simítok végig a hangszeren.
-De ha ár itt tartunk... Remélem téged sem kell ő alól kirángatni... vagy ő róla... Ne felejtsd el, hogy mit művelt...-Igen félek attól, hogy pár korty rum után szebbnek látja majd azt a bizonyos műltat és elfelejti, hogy mit is művel velünk az a némber.

Ivy Reaves, Ned Hawke and Shani Masrani Kedvelték

Harcos vagyok
Corine Sephiran

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
313
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Fehér-tenger Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Fehér-tenger Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Fehér-tenger-
Ugrás: