Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Folrandír & Rilrion levélváltásai KaDiPE5
Folrandír & Rilrion levélváltásai KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Kalandmester
2 Hozzászólások - 29%
Naken Forerion
2 Hozzászólások - 29%
Ezaras Azildor
2 Hozzászólások - 29%
Krónikás
1 Témanyitás - 14%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Termékenység havi
Hőseink
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális havi kihívás
Dobj D6 kockával egy címet, amihez írj egy minimum 700 szavas reagot a Csöndes kalandokba! Bővebben a Próba topikban!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Today at 8:32 am
• Kockadobó

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Ezaras Azildor

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
1
3
Ember
9
7
Ork
0
0
Törpe
1
1
Najád
2
1
Vivern
2
5
Keverék
2
2
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Folrandír & Rilrion levélváltásai

Go down 
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 05, 2021 8:36 am

Drága Rilrionom!


Talán a levelezésünk teszi, hogy egyre többször bukkansz fel az álmaimban. A minap együtt ücsörögtem veled a tengerparton és egy-egy kupa bort iszogattunk és figyeltük, amint alábukik a nap és a helyét az ezüstös hold veszi át és a csillagok. Az ezüstfény egyre erősödött, míg nem elvakított minket és küszködtünk, hogy nyitva tudjuk tartani a szemünket. Meglehet, ijesztőnek kellett volna lennie ennek az égi jelenségnek, ám engem mégis valahogy melegséggel töltött el a hideg fénye. Hogy mit jelenthet ez az álom, én azt nem tudom, mindenesetre mikor felkeltem libabőrös lettem azonnal. Meglehet ennek az is az oka, hogy olya élénken ült meg az illatod az orromban, mintha tényleg ott lettél volna mellettem.
Ha tehetem, ha teheted, úgy nem csak egy keveset áldozok rád az időmből. Csip-csip, fontos vagy nekem, senkivel sem tudtam még úgy beszélgetni, mint veled. Így hát nem kérdéses, ha csak lehetőségem adódik a társaságod választom mindenekelőtt. Egyébként a napokban térek vissza én magam is El’Alorába. A sérülésem árnyékában úgy gondolom, egy időre jobb lesz, ha kevésbé veszélyes körökben húzom meg magam… de az igazat megvallva, mind jobban vágyom a kalandra. Érzem, ahogy belülről emészt ez a vágy. Egészen más, mint amiket korábban éreztem. Talán igazad volt, amiket akartam eddig csak testiségek voltak, most viszont megismerést és tudást szomjazok. Ezért indultam a kincses törpök után is. Egyszerű kíváncsiságból, aztán szép lassan még mélyebbre ástam ebben az érzésben.
Azt viszont örömmel hallom, hogy te magad nem sérültél meg és ép vagy. Remélem, mire találkozunk az én bicegésem is enyhül és együtt fedezhetjük fel a sziget szépségeit. Bár Dekoltázs Edellyn kisasszony társaságát nem vágyom annyira, a bortól kevésbé zárkózom el, ha nekem is jut egy kupácskával. Igen, csak eggyel, remélve, hogy a józanságom kicsit vonzóbb, mint a részegségem. Nem óhajtalak megint letarolni egy asztalról lezuhanva vagy hasonló zavarba ejtő dolgokat tenni.
Reményeim szerint talán ez az utolsó levelem, mielőtt El’Alorában találkozunk. Most már igazán szeretnélek személyesen is megpillantani, nem csupán lelki szemeim előtt, vagy a kispárnámat ölelgetve.
Hiányzol, Csip-csip.

Isilmë óvjon,
Ezüstkéd


Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2129
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír & Rilrion levélváltásai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Júl. 25, 2021 5:14 pmDrága Ezüstkém!


Az álmok szövevényes dolgok, s legfőképpen a saját érzéseink kivetülései, legalábbis Yloréban így tartják a nagynevű professzorok. Habár látnoki képességként sem hagyhatnának téged cserben, ugyanis bizton veszem, a közeljövőben akadni fog bőven kalandom, mi izgatottsággal fog eltölteni. Példának okáért az utazásom a szigetre. Megvallom neked, drága Ezüstkém, nem vagyok híve a hajózásnak, sem a tengernek, így kétségtelen teljes vagyok az izgatottsággal, miként fogom túlélni a hullámokat. Ám izgatott vagyok azért is, mert a mágus-szigeti kalandjaimra napokon belül sort kerítek, s nem tudhatom, a túlparton ott fogsz-e várni a magasztos varázstudók elegáns körében, vagy a bánattól való félelmed erősebbnek bizonyul-e, mint a viszontlátás öröme. Én azért remélem, áldozol rám egy keveset értékes idődből, s hogy később az elválást kellemes emlékek sora, semmint szomorúság fogja övezni.
A harci sérülésedet illetőn egyszerre vagyok elámult, büszke és elégedetlen, miként figyelmeztetésem dacára nem eresztetted a kincsre éhes törpék társaságát. Persze kit álltatok, én sem tettem volna másként! Pusztán sajnálom, hogy efféle tapasztalással bővültél, s hogy el kellett viselned egy komoly sérülés minden kínját. Reményem, mihamarabb meggyógyulsz!
Az én egészségem változatlanságnak örvend, a legnagyobb bántalom, ami ért az utóbbi időben, az a tengerre szállás csúf gondolata. Valamiként csak megbirkózom vele, társaságom mindenesetre már akad az útra. Edellyn kisasszony is a szigetre látogat, remélhetőleg kellő mennyiségű és erejű bor kíséretében!

Hasonlóképp remélem, hogy további bántalom nem ért téged, drága Ezüstke, és hogy legközelebb már nem levelek útján, hanem szemtől szemben oszthatjuk meg egymással az eddigi élményeinket.
Addig is,
Isilmë vigyázzon téged,
Rilrion

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Tinvaak los grah
There is no distinction between debate and combat to a dragon. For us it is one and the same.
Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1748
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír & Rilrion levélváltásai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Júl. 18, 2021 7:46 pm

Drága Bárdom!


Én is őszintén remélem, hogy szórakoztatónak találod inkább mindazt, ami előtted áll, vagy amiben talán mostanra már benne is vagy. Álmomban ugyanis téged láttalak, amint egy hatalmas kaland közepén voltál. Nem tudom, mit tettél, ennyire nem tiszta a kép, megmaradt az éjszaka homályában az, ám még mindig érzem az izgatottságot, ami átjárta a testedet. Furcsa, hogy milyen valóságos kis érzés ez, miközben az álomkép maga nem mutatkozik meg már olyan élénken előttem, mint az éjszaka, a párnámon heverve. Ráadásul téged sem láttalak már egy jó ideje, hogyan is érezhetnék rá a belőled áradó energiákba? Talán csak túl sok sört ittam megint.
Valóbaj eljönnél El’Alorába? Ha így van, hát még egy indok, hogy mihamarabb visszatérjek oda. Szívesen átélném ismét a közeledben érzett érzéseket. Csak az szomorít el, hogyha megint találkozunk, úgy útjaink megint elválnak és megint bánat marad utána. Talán nem érted az érzéseimet, sokszor még én magam sem szoktam. Ennek tükrében érthető lehet miért akarlak a varázslataimmal lenyűgözni. Meglehet ez az egész ostoba hablatyolás, amit a túl fiatal elme zavartság szül. Ne is foglalkozz velem, drága bárdom! Ahogy apám mondaná: kinővöm majd.
Sajnálatos módon a térdemen lévő zúzódás igencsak gyorsan felszívódott. Nem kentem rá semmiféle gyógynövényes kenőcsöt vagy bájitalt. A fiatal szervezet még erőteljesen dolgozik, ám helyette ezúttal valódi harcisérülést szenvedtem el. Egészen pontosan a vádlimba döfte egy dühös törp a tőrét. Talán nem volt a legokosabb egyedül utána járnom a dolognak, de a sérülés már gyógyuló félben van. Jó pár napja történt az eset. Csupán a fájdalom miatt sántikálok még. Egy helyi gyógyító szerint még legalább egy hónapig viselem a következményeit az ostobaságomnak.
Őszintén remélem, hogy jól szolgál az egészséged és továbbra sem ért semmiféle bántódásod és levelem is eljut hozzád. Előttem úgy jelenik meg, hogy kietlen utakon jársz, hatalmas tengereken és ki tudja, még milyen csodás helyeken. Bizony sok regélni valód lesz, mikor ismét találkozunk!
Kérlek írj, hogy tudjam nem esett bajod!

Isilmë óvjon,
Ezüstkéd


Ahronit Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2129
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír & Rilrion levélváltásai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 08, 2021 1:03 amDrága Ezüstkém!


A néped bölcsessége minduntalan elkápráztat, habár remélem, a tapasztalataim mindettől függetlenül nem lesznek olyan siralmasak. Okulni a hibáinkból előremutató, ám élvezni a jó döntéseinket szórakoztatóbb! Meglehet, egyetlen kupa mellett ücsörögni unalmas jelenleg, azonban ha ismét találkozunk s lesz alkalmad az asztalról újfent a nyakamba esned, meglásd, az addigi böjtöd megtérül. Persze nem kívánom nézeteidet elbagatellizálni, ha csakugyan rosszra fordulna a sorom, gondolni fogok bölcs szavaidra.
Ami közös kalandjainkat illeti, bizton veszem, lesz lehetőségünk a megélésükre. Éppenséggel úgy tervezem, hogy a közeljövőben ellátogatnék a mágusok szigetére megszemlélni, miként töltöd mindennapjaidat, s hogy kicsit megismerkedjek a mágia varázslatos világával. Mindenképp üzend meg, ha visszatértél, ugyanis szakértő idegenvezetésed nélkül kevésbé csábít a tornyok felfedezése!
Addig is vigyázz magadra, a fejlődést pedig ne más, mint a saját szolgálatodba állítsd. Noha nem tagadom, a lenyűgözésem ellen sem fogok olyannyira ágálni, hisz mint megfogalmaztam már, rendkívüli ámulatba ejtenek a varázslatok.
Ami a kincset illeti, drága Ezüstkém, olykor a legsablonosabb történetek bizonyulnak a legigazabbnak, ugyanis amilyen bonyodalmas az élet, néha olyan arcátlanul egyszerű is. Bár nem mondom, a lépcsős balesetet én is szemrebbenés nélkül állítanám harci sebesülésnek! Ámítsd el a helyemben is az ottaniakat, az írásod alapján elkél nekik egy-két jó történet és a fantázia.

Az épségem egyébiránt még sértetlen, hasonlóképp remélem, hogy a tiéd is! Soraim elejére visszatérvén, reményem, hogy a közeljövőben találkozhatunk a szigeten, s lesz alkalmad üzenni nekem.

Isilmë vigyázzon téged,
Rilrion

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Tinvaak los grah
There is no distinction between debate and combat to a dragon. For us it is one and the same.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1748
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír & Rilrion levélváltásai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Júl. 04, 2021 3:31 pm

Drága Bárdom!


Még engem is meglepett, hogy soraid nem csak a személyes találkozó hiányát fokozták, sőt! Sokkal inkább kellemes melegséggel töltöttek el ezekben az esti, magányos órákban a fogadó egyik asztalánál ücsörögve. Így hát egészen olyan, mintha társaságom is lenne s nem csupán magamban innám ezt a kupa sört. Szigorúan egy kupát! Nem szeretnék megint valami botrányosba keveredni, megvárom vele a következő ünnepet. Talán akkor ismét találkozunk.
Nagyon is várom ezt az alkalmat, hiszen akkor meghallgathatom a kalandod részleteit. Soraid olvasása közben némi aggodalom fogott le. Őszintén remélem, hogy Isilmë megtart a kegyében és nem esik bántódásod. Ugyanakkor irigyellek is, hogy ilyen izgalmakba cseppentél. Azt kívánom, hogy inkább élvezd ki, minthogy megbánd a végén. Bár azt mondják odahaza nálunk, hogy a rossz tapasztalat is kellő tapasztalat, mert formálja a személyiséget, hozzá tesz ahhoz, akik vagyunk. Talán így van. A rossz dolgokból többet tanulhatunk, mint a jókból. Én mégis jó szórakozást kívánok neked!
Szívesen lennék ott veled, semmint, hogy csak ezüst tincseim emlékét lásd valaki más feje tetejéről visszaköszönni. Bár nem tudom helyes lenne ilyen szorosan a nyomodba járnom. Gyanítom csak hátráltatnám ügyködésed ebben az igencsak érdekesnek hangzó küldetésben. Még nem vagyok elég képzett varázsló s talpraesett sem annyira, hogy a társaságon kívül bármilyen hasznomat is vedd.
S hogy én miért indultam útnak. Bevallom magam sem tudom. Talán csak kicsit ki akartam keveredni a nulporti sürgésből, kicsit megismerni azt, amit nem tudtam korábban. Jártam-e már faluba? Jártam-e már városba? Ezek a kérdések foglalkoztattak, mielőtt elindultam annak idején El’Alorából Nulprotba. Éppen csak átutazóban jártam ilyen helyeken, mielőtt tanulni szegődtam volna a varázslók közé. Így hát, vonzott a dolog. Vonz még most is, de azt hiszem, valóban nem tehetem meg, hogy apám ellen szegüljek. Tanulnom kell. Ha másért nem is éri meg igazán, hát azért mindenképpen, hogy téged, kedves bárdom, lenyűgözzelek néhány trükkel. Más jót amúgy sem tudok magamból adni.
Mint látod levelem terjedelméből, igencsak sok időm van elmélkedni. Amennyire szórakozásra számítottam, úgy nincs itt semmi, ami mulattatna. Most már a gyenge erényekkel ellátott bárdok is távoztak innen. Csak a kocsma zaja tölti meg a környéket. Bár a minap beszéltem a hely legidősebb lakójával és egy bizonyos kincs után érdeklődtem. Tudott érdekes történeteket, de a végén ő is a klisés, szörny őrizte kincseknél akadt ki. Ezen kívül a legizgalmasabb esemény az volt, mikor reggel felfelé rohanva a lépcsőn, a szobámhoz – mert hát ott felejtettem köpenyemet – elbotlottam és a térdemen most lila folt éktelenkedik. Egészen olyan, mintha harcban sérültem volna meg… nem gondolod?
Remélem, hogy még mindig jól vagy, drága bárdom. Mindennap gondolok rád, remélve, hogy még láthatlak és útitársaid nem kevertek komoly bajba.

Isilmë vigyázzon téged,
Folrandír


Ahronit Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2129
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír & Rilrion levélváltásai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 03, 2021 6:19 pmDrága Ezüstkém!


A szíved fájdalmát nem kívántam fokozni, mégis örvendek, hogy nem az egészséged ártalma gátolt meg a levélírásban. Azt sem olvasom kevesebb lelkesedéssel, hogy kitartasz a tanulás mellett! Habár nem tagadom, a felszínes vágyaknak is helyt szükséges adni, ám még temérdek időd lesz később ezek s még náluk is mélyebb kívánalmak megélésére. Immáron egy cserfes varázslóként. Képzeld csupán el, drága Ezüstkém a napot, mikor szabad lélekként távozhatsz a tornyokból, s hatalmad okán nem kell félned az otromba banditákat sem. A világ valójában a tiéd lesz, s megvallom, irigyelni fogom a függetlenségedet.
Remélem ettől független, még számtalan alkalommal lesz lehetőséged megízesíteni a tanulmányaid idejét, bár a kincsvadászattól óvva intenélek, már amennyiben törpök keze van a dologban. Agyafúrt és maguknak való népek, ha engem kérdezel. S méltán ízlésük sem lehet jó, ha egy valamirevaló bárdot nem vendégelnek meg a környéken! Egyszer bizonyosan meg kell ismertetnem ezzel a pór falucskával a valódi költészetet, rendkívül szívélyes tőled, hogy felhívtad e hiányosságra a figyelmemet. Ám nem hagy nyugodni a kérdés, miért éppen arra indultál útnak?
Én, kedves Ezüstkém, töretlen egészségnek s még több bonyodalomnak örvendek, mint valaha. Nulporti ügyeim diszkréciót kívánnak meg, ugyanakkor személyesen örömmel mesélnék a feladataimról, melyek nem túlzok, a kimeneteltől függetlenül költeménybe illenek! Másrészt felém is megcsillant a lehetőség holmi kincsvadászatra, egyelőre törpöktől mentesen. Fájna a szívem, ha kimaradnék e kalandozásból, bár a résztvevők kilétét illetően akadnak aggályaim. Úgy képzeld, egészen Caldenből érkezett egy csapat lelkes, noha egyszerű nép informálódni. A vezetőjükben van reményem, talán, mert kora dacára őszes haja a te ezüstjeidre emlékeztet.
Hasonlóképp remélem, levelem épségben ér az aprónépek zsörtölődésétől mentesen!

Isilmë vigyázzon,
Rilrion

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Tinvaak los grah
There is no distinction between debate and combat to a dragon. For us it is one and the same.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1748
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír & Rilrion levélváltásai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 01, 2021 7:29 pm

Drága Bárdom!


Megleptek a soraid, úgy hittem Ethuil ünnepe után már nem fogjuk látni egymást, így hogy a szívem fájdalmát ne fokozzam, hát nem kerestelek. Talán emlékszel, hogy megígértem magamnak, visszatérek El’Alorába és jobb lesz magam mögött hagyni a dolgokat, amikre vágyom. A beszélgetésünk mély nyomot hagyott bennem. Felszínes vágyaim vannak, felül kell rajta kerekednem, hogy a jövőm ne csupa hasztalan ivásból álljon… esténként, mikor lefekszem mégis az Ethuil ünnepén szóló muzsika csendül a fülemben, na meg az, amivel azon az estén elbúcsúztunk: „Elaine blath, dearme aen a'caelme tedd.”
Tudom, nyilván gyerekes ez az egész részemről, mégis ad egy kis erőt, hogy hamarosan megkezdjem az utam El’Alorába s ha célba érek, talán még szebb varázslatokat mutathatok neked. Egyébként még én sem távolodtam el Nulporttól, éppen egy bányászfaluban vagyok a városhoz igencsak közel. A helyi fogadóban szálltam meg és azt hallgatom, ahogy törpök sutyorognak valamiféle kincsről. De meg kell mondjam, drága Csip-csipem, itt aztán nincsenek olyan bárdok, mint te! Szinte már félek, hogy nem lesz kivel elszórakoznom ezeket a csendes estéket.
És te, kedves Rilrion hogyan töltöd a napokat? Sejtem, hogy jobban pörög körülötted az élet, mint körülöttem. Mesélj nekem, hadd legyen néhány kedves szó egy újabb nap szürke végére!
Remélem a levelem egészségesen és sértetlenül talál rád.

Isilmë oltalmazzon,
Ezüstkéd, Folrandír


Ahronit Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2129
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír & Rilrion levélváltásai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Jún. 30, 2021 8:41 pmEgyetlen Ezüstkém!


Ethuil ünnepe legnagyobb szomorúságomra a régmúltba veszett, s azóta még kifejezettebb bánatomra nem hallottam felőled! Reményem, másnap nem üldözött olyan nagyon a nyavalya, s hogy azóta is jó egészségnek örvendesz. Szívesen olvasnám, miként alakult azóta a sorod, hisz a legutóbbi mutatványaid fényében megkockáztatom, nem tértél olyan hamar vissza a békesség unalmához.
A magam részéről még némely ügyek Nulportba kötnek, azonban remélem, fogsz még mutatni az elbűvölő varázslataidból nekem!

Isilmë kísérjen utadon,
Rilrion

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Tinvaak los grah
There is no distinction between debate and combat to a dragon. For us it is one and the same.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1748
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír & Rilrion levélváltásai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Jún. 30, 2021 7:55 pm
***


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Tinvaak los grah
There is no distinction between debate and combat to a dragon. For us it is one and the same.
Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1748
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Folrandír & Rilrion levélváltásai Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Folrandír & Rilrion levélváltásai Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Folrandír Ceilteach
» Folrandír levelei

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Egyéb síkok :: Levélküldemények-
Ugrás: