Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Daryn-erdő KaDiPE5
Daryn-erdő KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Veleris
3 Hozzászólások - 30%
Kalandmester
2 Hozzászólások - 20%
Naken Forerion
2 Hozzászólások - 20%
Ezaras Azildor
2 Hozzászólások - 20%
Krónikás
1 Témanyitás - 10%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Termékenység havi
Hőseink
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális havi kihívás
Dobj D6 kockával egy címet, amihez írj egy minimum 700 szavas reagot a Csöndes kalandokba! Bővebben a Próba topikban!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Today at 10:41 pm
• Szólánc

Today at 10:40 pm
• Asszociáció

Today at 8:32 am
• Kockadobó

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Ezaras Azildor

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
1
3
Ember
9
7
Ork
0
0
Törpe
1
1
Najád
2
1
Vivern
2
5
Keverék
2
2
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Daryn-erdő

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
Utolsó Poszt Szer. Jan. 12, 2022 9:15 pm

Szabad a játéktér

❖❖❖

Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2763
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Daryn-erdő Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Jan. 12, 2022 5:02 pm
A HALÁL SZELE
──────────────── ────────────────
- A nagy részét átküldtük evilágról, nem hiszem, hogy maradtak volna – feleltem halkan Kevinnek, és hagytam magam rázkódni az egyenetlen úton.
Az elénk táruló látvány, ahogy kiértünk a fák közül, nem volt megnyugtató. Mindenhol sérültek ültek a földön, voltak, akik elvesztett szerettét gyászolták zokogva a halott felett, és voltak, akik kiáltozva keresték a társukat, kik elkavarodtak a menekülésben. Felsóhajtottam, mert amikor körbefuttattam a tekintetemet az ott lévőkön, néhányukat felismertem, akikkel vállvetve harcoltunk, de elsőre nem láttam meg Deedrát. – Még nem, de itt kell lennie valahol – néztem rá egy pillanatra Ronan-re, aztán Wynva felé fordultam. Óvatosan kihúztam az ujjamat a most már édesdeden alvó gyermek ajkai közül, és kijjebb csúsztattam a karomat alóla, ezzel engedve a szorításból, hogy könnyedén át tudjam nyújtani a törékeny testet a nőnek. Fél füllel hallottam, mit mondott a férfi nekem, így miután átadtam a gyermeket, kisétálva a szekér széléhez, megkapaszkodva a jobbik kezemmel a szélébe, leugrottam róla. Aztán visszafordultam feléjük.
- Találjatok neki valami szép otthont – mosolyogtam. – Köszönöm mindannyiótoknak, és nagyon vigyázzatok magatokra az úton – biccentettem minhármuk felé. – Valószínűleg még találkozunk, mint kiderült, nem is olyan nagy ez a világ – kacsintottam egy fél oldalas mosollyal, majd megpaskoltam a szekér tetejét, ezzel jelezve, hogy indulhat a szekér. Kevin azonnal értette, és megindította a lovat, én pedig egy utolsó integetés után elfordultam tőlük.
Legalább kétszer is körbesétáltam a helyszínt, de mindenkit láttam, csak a lányt nem. Meghalt volna? Biztos, hogy nem, az nem történhetett meg. Ahogy teltek a percek, én úgy aggódtam egyre jobban és jobban. A szervezetemből kiürülni tűnt az adrenalin és a csillapító, amit Wyn adott nekem, így akaratlanul is elkezdett sajogni a sebem. Biztos voltam benne, hogy még hónapokig fog emlékeztetni a ma éjszakára, és talán sosem fog eltűnni a bőrömről. Ez lesz az első pecsétem. Óvatosan tapintgatni kezdtem a vállamat, miközben felpillantottam újra. Akkor láttam meg őt. Élt, mozgott, minden rendben volt vele, legalábbis innen messziről. Felvidult az arcom, és felé indultam azon nyomban. Tehát ideje hazatérnünk, haza Nulportba.

//Csókoltatok mindenkit  Daryn-erdő 3138061344  Daryn-erdő 854324872 //

Wynva Kedvelte

Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1040
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Daryn-erdő Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Jan. 12, 2022 12:59 am
Hősök! Émelyítő a sok legenda és szóbeszéd, amit köréjük szőnek a népek. Közben meg a legtöbbjük csak egy kiábrándító utánzata az lelkes rajongók dajkameséi alapján építgetett elvárásoknak. Nem akarok hős lenni. Sosem akartam és ez nem is fog változni.
- Te tényleg tönkre akarod tenni a rosszhírem? Azt nem bocsátanám meg, csak szólok. - jelentem ki nagy komolyan, ahogy Ronra pillantok.

Aggódó pillantást vetek Thorára, ahogy a gyermekkel a kezében mászik fel a szekérre. Ha most nem is vérzik, nem lenne szabad így megerőltetnie magát. A végén még felszakad a seb. - Azért kíméld magad, amennyire csak tudod! Nem csak egy karcolás. - mostmár csak ennyit mondok neki. Úgy érzem, Ron mellett én magam is csak az imázsrombolást végzem ezzel a túlzott aggódással. De olyan fiatal ez a lány, és olyan hősiesen viselkedett ma éjjel! Nem örülnék, ha baja esne. Csak magamban filozofálgatok, ahogy a szekér hátuljában kuporgok Ronnal, amíg csak át nem adja nekem Thora a kicsit. -  A szellemek óvjanak, Thora! És próbáld nem megetetni magad mindenféle szörnyekkel! - mondom neki mosolyogva, miközben fél kézzel már az újszülöttet ringatom. Szegény kis apróság meglehetősen nyugodt ahhoz képest, hogy a szülei csak úgy kidobták, mint egy elhasznált ruhadarabot. Amíg Calden felé zötyögünk, egy szót sem szólok. Egyre csak azon jár az agyam, milyen kegyesek -vagy inkább kegyetlenek?- a szellemek. Itt a lehetőség, hogy visszafizessem, amit Brynától kaptam. Igazából nem is csak lehetőség. Ezt kellene tennem. Engem is befogadott valaki, amikor mindenki más lemondott rólam. Felnevelt, tanított, szeretett, még ha nem is tudta megfelelően kimutatni. Ez az apróság nem számíthat senkire. Ha magamhoz venném... nem! Azt hiszem, arra nem lennék képes. Talán sosem leszek, de most biztosan nem. Vajon mit hozok ezzel a fejemre? Édes szellemek! Ugye megbocsátjátok egy esendő lélek gyarlóságát?
- Mi lesz vele? - kérdezem halkan, ahogy a város kövezett utcáin kopogó paták hangjára felocsúdva körülnézek kicsit. Hamarosan lejár a gondolkodási időm. Nem, mintha nem tudnám hogy mi a legjobb a gyereknek, egyszerűen csak gyötör a bűntudat egy még el sem követett cselekedetért.

//köszönöm én is a játékot! <3 //
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
766
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Daryn-erdő Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Jan. 09, 2022 10:00 pm
-Mindjárt gondoltam, hogy tetszeni fog...
Ezt vigyorogva mondja, aztán nem szól semmit, amíg a sebekről beszélnek a lányok, csak nézi büszkén a kis csapat orvosát, és az újdonsült szörnyvadászt. Az erdei boszorka tényleg tud veszélyes lenni, ha akar. Ki gondolta volna?
-Mindenki öngyilkos, aki rád támad, ez a farkas meg szájpadláson szúrta magát a kardoddal. Hős vagy, törődj bele.

A szekéren szándékosan csendben van. Wynt átkarolva ülnek a végében, és hagyja Kevin-t érvényesülni, ki lelkesen veszi fel a beszélgetés fonalát a rég eltűnt énekesnővel. Bár, láthatóan kezdi elveszteni a bátorságát.
-Biztos arra a rideg mezőre akarsz visszamenni? A sok előholt meg égi lovas, meg démonizé közé?
De a kérdés közben már arra is hajt, és a lovak is megszaporázzák lépteiket...látszólag maguktól, ami lássuk be, annyira talán nem meglepő ezen a környéken. Cserébe, Thora-nak nem kell több kérdésre válaszolnia, Ronan legalábbis biztosan nem feszegeti a dolgot. Hamar visszaérnek a csatatérre, ahol valóban látni még néhány bámészkodót. És pár harcost is.
-Látod a barátod? - Kérdi Ron, és ha igen, megvárja, amíg a gyerek Wyn-hez kerül, és csak utána szól. - Nekünk sajnos mennünk kell. A kicsinek étel kell és...talán jobb is, ha eltűnik erről a környékről. Ég veled Thora
Kezet nyújt a lánynak, majd halkan még hozzáteszi:
-A városban azért utána kérdezünk, mi történt.


//Köszönöm a játékot, remélem találkozunk még Smile //
Vendég
Vendég
Anonymous
Daryn-erdő Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Jan. 09, 2022 3:55 am
A HALÁL SZELE
──────────────── ────────────────
Megvártam míg Wynva engedelmesen elrejti a kardomat a hüvelyében, majd megindultam Ronan után.
- Azt majd megoldom – válaszoltam a nőnek. Alig jutottunk be az erdő fái közé, a látószögünkben rögtön feltűnt a férfi, aki a többiek ismeretségében találkoztam össze. A szekerén ült, esze ágában se volt leszállni. Humoros volt látni, ahogy kinyújtott nyakkal pillantgatott a hátunk mögé rájővén, hogy mit tettünk az előbb. Aztán végül mégis leugrott, hogy felsegítsen engem és a babát, akivel már épp felszenvedtem volna magam a szekér hátsó részére.
- Megfogom, muszáj lesz – feleltem Wynnek, majd Kevin felé fordultam. - Nekem igazából az is jó, ha a helyszínre visztek vissza. Meg kell találnom a társamat, akivel jöttem, már biztos engem keres – másztam be az ülésre, és kényelmesen elhelyezkedtem a gyermekkel a kezemben. Még mindig csendben volt, s már nagyokat pislogott, mintha aludni készülne. – Most így jó – mosolyogtam Wynvára. – Ha kitesztek, akkor úgyis át kell adnom.
A szekér zötykölődve megindult a fák között, hogy visszataláljunk a kitaposott útra. Kevin rám nézett mikor az elágazáshoz értünk, hátha még utoljára meggondolom magam, de újfent szépen megkértem, hogy az ellenkező irányba hajtsunk vissza mezőkre. Tényleg meg kellett találnom Deedrát, haza kellett jutnunk. Majd Nulportban összefoltoznak, bár szerintem már bőven több mindent tett Wyn velem, mint amit elvártam volna. – Meg kellett szöknöm a városból – adtam végül választ Ronan kérdésére. Nem néztem rá, csak az utat figyeltem mereven. – Belekeveredtem valamibe, ami miatt nem maradhattam ott – reméltem ezzel le tudjuk zárni a témát. Már jó ideje történt ez, de még mindig féltem Calden közelébe menni. Bár nem az őröktől, hanem leginkább édesanyám miatt. Nem tudom elképzelni se, minek gondolhat most engem, de jobb is talán, ha nem tud rólam semmit.
Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1040
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Daryn-erdő Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 06, 2022 5:54 pm
Kitépem valahogy a kardot a farkas szájából, és tisztítás nélkül dugom vissza Thora felém mutató kardhüvelyébe. - Ráfér majd egy alapos tisztítás, de nagyszerű kard! - mondom úgy, mintha bármit is értenék a kardokhoz. Nos, azokhoz nem is, de az a vas, ami átszúrja egy ekkora farkas pofáját, az jó anyag. - Ha kaszás nem is, de ... ó, igazából a kaszás szó tetszik... - vállat vonok, és megszorítom Ron kezét.
- Ideiglenes könnyebbség, de tényleg meg kell mutatnod egy orvosnak. - fordulok Thora felé, aztán elkezdek a táskámban kutatni. Sajnos nincs nálam semmi, ami a későbbi fájdalmait enyhíthetné, így aztán sóhajtok egyet lemondón, mielőtt folytatnám. - Csak szólj, ha úgy érzed, és átveszem. - fejemmel a gyerek felé intek.

Szerencsére nem kell visszabotorkálnunk Kevinhez, mert valahogy megoldotta, hogy a szűk ösvényeken is kövessen minket...legalábis nagyjából. - Ha ragaszkodunk az igazsághoz, akkor inkább öngyilkos lett... - vállat vonok és vetek egy nemtehetekróla pillantást Ronra, mielőtt felmászom megint a szekérre. Most megint van egy kis időm azon agyalni, vajon mit kell elkövetni azért, hogy kirakják a szűröd egy egész nagy városból.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
766
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Daryn-erdő Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Jan. 02, 2022 11:09 pm
A farkas nem tud megállni. Hogy a lendület vagy a vérszomj miatt, az jó kérdés, ő pedig biztos nem fog gondolkodni már ezen, ahogy semmi máson sem, mikor is a felé tartott penge átszúrja a szájpadlását, és megismerteti őt a kor légnépszerűbb gyógymódjával a veszettségre. Ronan lassan kerüli meg a tetemet, és a kezét nyújtja Wynva-nak.
-Igen szívem, az állatoknak, és a füveknek is te vagy a kaszás.
Egy pillanatra elfelejti minden aggodalmát, és büszkén néz a nőre. Lábra segíti ha kell, és el sem engedi, csak amíg kihúzza Thora kardját a rém szájából. Kesztyűs kezével egy hirtelen ötlettől vezérelve megragadja, és kitépi a bestia egyik nagyra nőtt agyarát, hogy aztán azt egy bőrerszénybe tegye. Ki tudja, mire lesz még jó egy ilyen trófea.
-Igen, tűnjünk innen.
Remélhetőleg minden más szörnyeteg inkább az általuk hátrahagyott ingyen ebédbe mélyeszti majd a fogait a harciasabb kompánia helyett. Sokáig nem kell várni, hogy ez kiderüljön, mert Kevin ha lassan is, de követte őket a szekérrel, így csak pár lépést kell tenniük, hogy tényleg felszálljanak rá.
-Az istenekre Ron, te megölted Calden nagy farkasát?!
-Valójában, Wyn végzett vele.
Kevin nyel egyet, majd inkább Thora felé fordítja a tekintetét, és lepattan a vezető ülésről, hogy segítsen az énekes lánynak felszállni a kicsivel.
-Mint elkezdtem mondani...a környéken nem nagyon láttam már senkit, de ha gondolod, szívesen elviszlek téged is egy darabon. A városig még hosszú az út, addig biztos megtaláljuk a társaid, ha pedig nem, csak találunk valakinél utazó tintát, hogy eltűnhess a kapu előtt.
Ron erre felkapja a fejét, és megint Thora-hoz fordul.
-Tényleg, miért is nem mehetsz te Calden-be?
Vendég
Vendég
Anonymous
Daryn-erdő Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 27, 2021 10:23 pm
A HALÁL SZELE
──────────────── ────────────────
Behajolva a farkas előtt, hogy teljes testemmel védhessem a gyermeket, összeszorított szemekkel vártam a végkifejletet. Sok lehetőségem nem nagyon volt, hiszen vagy abszolúte elkap a farkas, vagy valami csodával határos módon megmenekülök, és ezzel együtt a baba is. Már csak a fajzat kínjában való nyögésére és az azt követő hatalmas puffanásra pillantottam fel. Wynva állt előttem, s mögötte elnézve a farkas teteme a földön, a koponyáján átívelő kardommal. Rásandítottam a tartóövemre. Nem is éreztem, hogy kikerült volna innen a kardom. Ezek alapján könnyedén, röhögve kitudnának rabolni, ha még egy ekkora tárgyra se figyelek fel.
Kiegyenesedtem végre és a hangosan zokogó gyermekhez fordultam. Ringatni kezdtem, csitítgatni, majd miután beletöröltem az ujjamat a pólyájába, behajlítva azt a szájához emeltem, mire ő ösztönösen elkapta és szívogatni kezdte. Ettől rögtön elcsöndesült. Felsóhajtottam.
- Így csendben tud maradni – húztam a számat, mikor sikerült a gyermeknek egy kicsit erősebben az ínyével ráfogni a bőrömre. – Semmi baja nincs. – Megvártam míg a többiek összeszedik magukat, majd egy feltűnő mozdulattal a csípőmet Wynva felé fordítottam, hogy visszatudja tolni a kardomat az ott csüngő tokjába. – Az adrenalintól nem érzek most még fájdalmat – válaszoltam könnyedén, és kicsit szorítottam a gyermek körüli fogásomon. – Vissza kell mennünk a barátotokhoz, majd ott eldöntitek mi legyen vele – tettem hozzá, majd várni kezdtem. Fogalmam sem volt merre voltunk, arról meg végképp, hogy a barátjuk merre lehetett. Hiába, hogy nem sokat jöttünk, de a holdat eltakart felhők még annyira sem segítettek a tájékozódásban amennyit maga a hold fénye adott volna nekünk.

Wynva Kedvelte

Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1040
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Daryn-erdő Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Dec. 22, 2021 10:43 pm
Nem, én sem hiszem, hogy pont erről a kisdedről szól a jóslat, de még ha így is van, akkor sem hagynám a sorsára. Nem kell meggyőzni róla, hogy mentenünk kell a gyereket is. Úgy érzem, mintha mindannyiunkra valami szörnyű dermedtség ülne egy pillanatra, ahogy felbukkan a farkas, aminek a vonyítását eddig jóval messzebbről hallottuk. Bár Thorának talán menekülnie kellene, mégsem tesz ilyesmit, és valamiért az az érzésem, hogy így lesz jobb. Ha a farkas utána vetné magát, nehezebben tudnánk segíteni. Én érzem ugyan a vérszagot, de azt a farkas korábbi lakomája nyomainak vélem. Thora az, aki valami csodával határos módon meglátja az állat sérülését.  Kissé el is képedek, hiszen a fény közel sem elégséges ahhoz, hogy ilyesmit kiszúrjon, de ezzel most aligha van idő foglalkozni. Mivel a lány az én kérdésemet nem hallotta, Ron cselekszik, és felém dobja Thora kardját. Lassú, óvatos mozdulattal hajlok le érte, és két kézre fogom, végig a farkast figyelve. Egyáltalán nem érzem felkészültnek magam erre, és igazából még kard sem volt a kezemben, talán sosem. Igaz, élet-halál helyzetben is ritkán voltam, mielőtt Hófehért megismertem. Talán a szellemek jelezni akarnak valamit, amire én nem vagyok hajlandó odafigyelni.. vagy akár az is előfordulhat, hogy csak ilyen az élet, ha néha kimozdul az ember.
Ron pillantásából csak annyit értek meg, hogy számít rám. A szándékait már aligha. Az is elég, hogy a kardot legalábbis fenyegetőn tartsam a farkas irányába, terveket szőni azzal kapcsolatban, hogy hogyan fogok suhintani és ölni vele már aligha marad kapacitásom. És hát úgy tűnik, időm sem lenne rá. Kiáltok valami basszamegfélét, ahogy a farkas támadásba lendül, de legalább az becsületemre válhat, hogy nem lépek ki Thora elől, és eredek futásnak. Épp csak annyira vagyok képes, hogy az utolsó pillanatban felemelem a kardom a farkas irányába, ami Ron támadásának köszönhetően, vagy szimplán csak azért, mert egy ostoba állat, egyszerűen saját magát nyársalja fel. Én tényleg csak annyit teszek, hogy erősen markolom a fegyvert, ő viszont teljes súlyával és nyitott pofával vetődik felénk, így mondhatjuk, hogy a szájpadlásán át jut eszébe a penge.  A hatalmas test hirtelen torpan meg és vágódik el, kicsavarva a kardot a kezemből, de engem ez már nem érdekel. Nagyon úgy fest, hogy égig érő mázlim van, és életem első kardforgatása nem egyben az utolsó is. Persze engem nem zavar, ha Ron esetleg a halott állatot szeretné még rugdosni kicsit, de alapvetően legszívesebben már nem is lennék itt. - Mindenki egyben van? - nézek előbb Thorára, majd Ronra kissé aggodalmas arccal. - Senki se mondja ezek után, hogy csak a füvekhez értek. Az állatokkal is remekül megértjük egymást. - igen, ezt valamiféle viccnek szánom, tekintve hogy annyi szerencsétlen jószág vére szárad már a kezemen, hogy egy farkassal több, vagy kevesebb már mit sem számít. Megpróbálom hát gyorsan kitépni a döglött fenevadból a kardot, hogy addig se lássa senki, mennyire reszketek minden porcikámban. Egy ideig elbíbelődöm ezzel, de végül azért csak sikerrel járok. - Mostmár tényleg tűnjünk el innen! Thora, hogy van a sebed?
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
766
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Daryn-erdő Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 09, 2021 8:15 pm
Szeretne ellenkezni, de nem tudna érdemben. Ez tényleg nagyon rossz ötletnek tűnik. Ennek pedig az az oka, hogy ez tényleg borzasztó rossz ötlet szembe szállni egy farkassal, ami úgy fest, mint aki egészben lenyelt egy felnőtt medvét. Az viszont biztos, hogy nem hagyják itt, ebben mindhárman egyetértenek. Thora mellett ellépve kirántja a lány kardját, és Wyn felé dobja, ha már újfent nem akar inkább meghátrálni.
Vált egy pillantást Wyn-el, aztán meghallja a lány szavait is. Sérült hátsó láb, ami azt jelenti, feltehetően nem fog vetődni, vagy felágaskodni a fenevad. Következésképp, a támadására onnan kell számítani, ahol most is tartja az agyarait. Vagyis Ronan-nek derékmagasságban...

Csodálatos....

Minden esetre próbál annyira félreállni amennyire csak lehet, és vált egy pillantást Wynel. Reméli készen áll, mert az állat már támad is, és...Ronan kardja sebesen suhint, és veszi az állat hátsó lábát, mielőtt odaérhetne a kicsihez, és védelmezőihez. Ha valami,. ez biztosan eltereli a figyelmét arról, amit az áldozatát védő boszorka készül tenni vele. Ha nem...Nos már indul is a következő atrocitás felé, ezúttal megpróbál nagyot rúgni az oldalába, hogy feldöntse. 3 lábbal biztosan nem lesz nehéz.
Vendég
Vendég
Anonymous
Daryn-erdő Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Dec. 01, 2021 7:14 pm
A HALÁL SZELE

──────────────── ────────────────
Letettem magam mellé a lámpást, hogy magamhoz tudjam emelni a gyermeket. Gyengéden alányúltam apró testének, és mikor emelni kezdtem, rájöttem, hogy sokkal könnyebb, mint gondoltam. Magamhoz öleltem, és végigsimítottam kicsiny, nyálkás, de ijesztően jéghideg arcán. Ha nem kerül meleg közelébe ez a baba, nagyon gyorsan meg fog halni.
- Nem hiszem, hogy ő róla szól ez – válaszoltam a mögöttem pár méterre álló nőnek. Egyik kezemmel magamhoz szorítottam őt, majd a másik, rosszabbik kezemmel halk nyögéssel megemeltem a lámpást… egyenest egy óriási, fekete farkas szemei közé.
Elakadt a lélegzetem. Óvatos léptekkel hátrálni kezdtem egészen addig, míg Ronan elénk nem állt, én pedig először kaptam levegőhöz.
- Nem – suttogtam magam elé, hogy a férfi is hallhassa. – nem hagyjunk itt. – Tovább hátráltam volna, de Wynva is elém ugrott. Miattam fognak meghalni, futott át a fejem a kósza mégis aggodalommal eltelítő gondolat. A farkasra meredve próbáltam valami mentő ötlettel előállni. Olyan hatalmas volt, hogy még ilyen távolságban is látszódott minden szőrének száljai, vicsorító állkapcsán csak úgy villogtak a lámpás fényében a tűhegyes fogai. Aztán megéreztem újra. Azt apró, kellemetlen borzongást, ami végigfutott egészen a gerincem vonalán, amíg fel nem villant egy gondolat a fejemben. Nem egészséges. Oldalazni kezdtem, hogy jobban láthassam a farkast. Az egyre jobban ordító gyermeket még jobban magamhoz szorítottam.
- Ronan, látod a hátsó lábát? – kérdeztem hangosan a férfitól, miközben egy szekundumra se vettem le a tekintetemet a farkas, aki az övével engem követett. – Sebesült. És engem figyel. Háromra tedd, amit tenned kell.

// #varázslat: Azonosítás //
Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1040
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Daryn-erdő Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 29, 2021 7:50 pm
Hallom, hogy valaki követ minket. Kevinről el sem tudom képzelni, hogy beleártaná magát bármibe, ami gyanús és félelmetes, úgy, hogy megvan a kifogása rá, hogy ne tegye. Hisz azt az utasítást kapta, hogy maradjon ott, ahol van. Thoráról már sokkal inkább el tudom képzelni, hogy fittyet hányt ugyanerre az utasításra. Hiszenk i vagyok én, hogy megmondjam, mit tehet és mit nem? Ráadásul gyereksírásról van szó. Bizonyára felébredt benne az anyai ösztön, nem csak a kíváncsiság. Nem kell sokat gyalogolni, mire megtaláljuk a mezőt, ahol a gyereket hagyták. Egy újszülött babára meredve állok bambán, el sem engedve a gondolatot, hogy ami harminc éve szokás volt az orkok között, az az emberek között is divat a mai napig. De ez csak az első gondolatom, s nem is a legrosszabb. Ron hiába szorongatja a kezem, én továbbra is kővé válva nézek a babára, aki mostmár Thora karjaiban nyöszörög. A kérdésére úgy buknak ki a szavak a számból, mintha nem is én mondanám őket. - Ma éjjel született meg a világ pusztítója. - Sokan talán nem is ismerik Avourel jóslatait, hiszen a mindennapi gondok mellett keveseknek jut ideje rég elfeledett torz látnokok szavaival törődni, de úgy tűnik, mégis vannak olyanok, akikben a vérhold a prófécia szavait idézte fel, s kételkedés nélkül megszabadultak újszülött gyermeküktől. De nincs túl sok időm ezen gondolkodni. Hatalmas fekete farkas tűnik fel a mező túloldalán, amitől minden izmom megfeszül és a testem máris készen áll a menekülésre. De nem hagyhatok itt egy sérült nőt egy újszülött babával, Hófehért pedig, hogy egyedül küzdjön meg egy ilyen mutáns farkassal. - Ron, ez nagyon rossz ötletnek tűnik. - Közben Thora elé állok, de visszapillantok rá, jelezve, hogy hátráljon, de lassan. - Itt a kardod? - kérdezem tőle anélkül, hogy megnézném inkább magamnak, mert nem merem levenni a szemem az állatról. Nyilvánvaló, hogy Thora nem harcolhat, és az is, hogy én mit sem értek a kardforgatáshoz, de úgy érzem, ha én vagyok a hátvéd - vagy a második védvonal? - jobb, ha van nálam valami fegyver.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
766
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Daryn-erdő Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Daryn-erdő Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Öböl-erdő
» Silmë - Sötét erdő
» 1022. Remény hava - Öböl-erdő

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom-
Ugrás: