Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Öböl-erdő - Page 7 KaDiPE5
Öböl-erdő - Page 7 KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Folrandír Ceilteach
61 Hozzászólások - 24%
Ezaras Azildor
37 Hozzászólások - 15%
Arnav
33 Hozzászólások - 13%
Krónikás
28 Hozzászólások - 11%
Aldrich Cornwell
20 Hozzászólások - 8%
Rhysand Earhgaze
20 Hozzászólások - 8%
Deedra Gindrian
19 Hozzászólások - 7%
Veleris
15 Hozzászólások - 6%
Reinaakviin
12 Hozzászólások - 5%
Calylenia
10 Hozzászólások - 4%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Gailoth havi Hőseink
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális kétheti kihívás
Töltsd ki a karaktere(i)ddel a Tükröm, tükröm kérdéssort!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Yesterday at 6:36 pm
• Szólánc

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Nincs

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
1
3
Ember
9
7
Ork
0
0
Törpe
0
1
Najád
2
1
Vivern
2
5
Keverék
2
1
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Öböl-erdő

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Utolsó Poszt Kedd Jan. 12, 2021 8:44 am


Cinege

és

Csalogány


M
ióta találkoztam azzal az emberrel, rá kellett jönnöm, szeretek terepen dolgozni. Sokkal jobban, mint azt valaha reméltem vagy el mertem volna képzelni. A magam Úrnője lehetek, saját magamért kell felelőséget vállalnom. Még az ilyen kellemetlen hideg időben is, mikor az orrlyukamból apró párafelhő távozik, viszont befelé prédám prém illata száll. Valakik azt mondják jellegzetesen büdös, valakik pedig hogy az otthont, élelmet jelenti. Ilyen vagyok én is. A fakuló tájban eme nagy barna prémes állatpt üldözni talán könnyebb, mint a nyári aljnövényzeten áttörni. Bár nem is fárad el annyira, mint mikor utat tőr és enged ösztöne parancsának, hogy fusson, óvva életét attól, mi halk suhogással képes elvenni azt. Mert ez ember, elf nem olyan, mint a farkas, hogy falkában, apró neszt csapva közrekerítik, hanem vele együtt fut, míg egyikük ki nem merül, akár végleg. Egészen addig nem figyelek környezetemre, míg magas hangú sikkantás el nem jut tudatomig. Egy vesszőt az idegre helyezve, kecses mozdulattal ugrom át és kerülgetem az éltető erdőt - merd egyszer akadálynak nevezni és vesszőm koponyádat fogja lékelni - mikor feltűnik két marcona alak. Megállva új célpontomra szegezem fegyverem, majd a másik oldalra pillantok ahol egy férfi próbál segítséget kérni. Noha nem szörnyek ellen... de valamilyen szinten azok!
-Ugyan már egyetlen Cinegém! - játékosan mosolyra húzom a szám, majd figyelve légzésemre, oldalazva sétálok a férfi felé. Látom a lantot, mely túl sok jót nem hordoz magában, ám legyen ellenkezőleg! Mindent meg lehet oldani ésszel és erőszakkal. Ha mégsem akkor túl kevés erőszakot alkalmaztunk.
-Mivel megakadályoztak kötelezségeim, gondoltam nyomodba szegődöm és megleplek egy meleg vacsorával ezzen a dermedt napon, kárpótolva a várakozásod egy kellemes meleg estével. - nem fordulok a lantos idegen felé nem tudhatja, hogy épp rá kacsintok, vagy egyik szemem behunyom a pontosabb és kímértebb célzás érdekében.
-Na de! Ti mit akartok az ÉN Dalos Kedvesemtől? - az eddigi édes talán trillázó csiripelésem valamivel mélyebb, bosszankodósabb. Szúrós tekintetemmel kétség sincs a felől, hogy egy rossz mozdulatukért képes vagyok elengedni az ideget, hogy kárt tegyel bennük. Mondjuk... először nem kívánom életüket venni. ~Szerencsés egy flótás azt meg kell hagyni...~ Benttartva egy nagyobb levegőt a középen álló bandita torkára célzok, türelmesen várva akár a Cinege szándékát, akár a három monstrum reakcióját. Még, hogy a szarvasaim büdösek, találkozottt bárki már útonállóval?

 
Jegyzet:Ide a jegyzet Zene: Upon a Twilight

Ahronit Kedvelte

Vándor vagyok
Tindómiel Ceilteach

A sötétség azzá válik, amivé hordozója kívánja, aminek lennie kell


❖ Történetem : ❖ Ulron :
983
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol (is)
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Öböl-erdő - Page 7 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 11, 2021 8:27 pm

Fist or frost
Csalogány & Rilrion
Oh darling, let's be adventurers
- Hmm… A tavaszi a harmat a pilládra fagy. Nem nem. A tavaszi harmat az ajkadra kap, hmm… - eltűnődött ábrázattal emelem a tekintetemet a faágak takarásából itt-ott szemérmesen előbújó napsugarakra, majd hosszan belefújok a könnyen dermedő levegőbe, nem találva unalmat a leheletemből képződő kisebb ködfelhőkön, amelyek lustán andalognak tova a magasba. Legalább ennyi szórakozás kijár ebben az istentelen hidegben.
Kelletlen fintorral dörzsölöm össze a kivörösödött kezeimet, mielőtt újból a lantom húrjainak szolgálatába állítanám őket. Igyekszem magam elé idézni a telt ajkú leányt, kinek a dalomat szentelem; Leerya szépe, így hívták, és ohh, megszolgált a nevére, ugyanis kerekded formái és karcsú vonalai értelemtől csillanó íriszekkel váltak teljessé. Azt mondhatnám, kis híján megérte miatta kirúgatni magamat a grófságból télidő közepette, azonban ezzel az undok faggyal semmi sem tudna kibékíteni. S mire elérek Nulportba… A bájos, halaktól bűzlő, koszos Nulportba, szívem leghőbb városába. Csodásnak ígérkezik az idei telelés...
- A tavaszi harmat
az ajkadra kap,
csókra hív engem
ám óh, el ne haaaagyjááééá
– a kellemes dallam végén férfiúi becsületemhez nem mérthető sikkantásba torzul a hangom, miként a bokrok közül három megtermett, tipikusan otromba arckifejezéssel bíró, több mérföldről szagló és a trollok intelligenciáját emelő alak ugrik elém. Említettem már, mennyire szívlelek télen utazni? Ó, nem? Nincs is jobb egy kis útszélen kizsigerelésnél.
- Isilmë szerelmére, micsoda nem várt meglepetés, méltóságos urak. Éppen jókor kerültek meg, a kikötői városba igyekszem, ám gyanítom, az előző ösvénynél rossz irányba fordultam – kezdek lelkes magyarázásba, remélve, hogy elég időt nyerek magamnak vele a helyzet felmérésére. A lantomat hétköznapi eleganciával csapom a hátamra, áthűlt ujjaimat eztán óvatosan a tőröm felé egyengetve, de talán a cimboráim mégsem pirítanának a trollokra, hiszen még időben észreveszik, mire készülök. Pompás.
- Meg ne próbáld, dalosmadár. Csengesd az ulront, és talán békében hagyunk – morran rám a középső, reagálni viszont nincsen időm, merthogy elébb egy szarvas pattog át előttünk az úton, nyomában pedig momentumokkal később egy íjjal felszerelkezett lány libben elő a bozót és a fák takarásából.
Nyomban felismerem az istenek kínálta ajándékot.
- Ó, Anwiel, hát végre megkerültél! - csattanok fel mímelt megkönnyebbüléssel és örömmel. - Annál a folyóparti útelágazásnál vártalak, amint megbeszéltük, két teljes napot! Erre itt kell találjalak, holmi… - pillantok el az űzött vad irányába. - agancsosokkal fogócskázva. Phuh, no fátylat rá – legyintek, nem különbül szégyellve, hogy egy nőtől kell segítséget kérnem. Büszke nép az enyém, ám a fejemet én is a nyakamon preferálom, s míg nekem két tőrrel – melyeket forgatni kétes sikerrel tudok – kellene megküzdenem három vandállal, addig neki ott az íja, mit származása révén bizonyosan jól használ. Várakozón meredek rá tehát, próbálva néma üzeneteket küldeni felé a kimenekítésemmel kapcsolatban.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Tinvaak los grah
There is no distinction between debate and combat to a dragon. For us it is one and the same.

Tindómiel Ceilteach Kedvelte

Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1513
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Öböl-erdő - Page 7 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 05, 2020 10:48 pm

A Nagy Öböl partján fekvő falvacska köpenyének is szokták nevezni az erdőt, mely óvón öleli körbe a két város, Leerya és Nulport között fekvő települést. Noha igazából ennél messzebbre nyúlik; fél lábbal Ylore, Caldenia és Zetvyn királyságokba is beleterpeszkedik, ez pedig nem egy vitát szült már az évszázadok során, mivel ilyenformán vagy senkihez, vagy mindenkihez is tartozik.
Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2425
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Öböl-erdő - Page 7 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Öböl-erdő - Page 7 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
7 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-
» Öböl-falu
» Daryn-erdő
» Silmë - Sötét erdő

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom-
Ugrás: