Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Erdei tisztás KaDiPE5
Erdei tisztás KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Folrandír Ceilteach
14 Hozzászólások - 16%
Veleris
11 Hozzászólások - 13%
Ezaras Azildor
11 Hozzászólások - 13%
Rhysand Earhgaze
10 Hozzászólások - 12%
Krónikás
9 Hozzászólások - 10%
Naken Forerion
8 Hozzászólások - 9%
Raghat
7 Hozzászólások - 8%
Deedra Gindrian
7 Hozzászólások - 8%
Kalandmester
6 Hozzászólások - 7%
Harden Rells
3 Hozzászólások - 3%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Termékenység havi
Hőseink
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális havi kihívás
Dobj D6 kockával egy címet, amihez írj egy minimum 700 szavas reagot a Csöndes kalandokba! Bővebben a Próba topikban!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Today at 12:06 pm
• Asztalok

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Deedra Gindrian

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
1
3
Ember
9
8
Ork
0
1
Törpe
1
1
Najád
2
1
Vivern
2
5
Keverék
2
2
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Erdei tisztás

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 03, 2022 8:17 pm


shadows
« taggeld; @Ian Gray • Zene; Unfolding Secrets »
Megforgattam a szememet. Ian magányos lélek volt és megérdemelte volna egy rendes asszony társaságát. A bordélyban mindenféle nők megfordulnak, akiknek már volt dolga ezzel-azzal. Nehezen tudtam elképzelni, hogy valaki ilyen egyszerű és lényegében céltalan legyen. Nekem mindig ott motoszkált valami nagyobb vágy a gondolataim mögött, aminek most éppen a középpontjában a népe megismerése állt.
– Túlságosan leegyszerűsíted ezeket a dolgokat. – Feleltem halkan. Bár nem nagyon beszéltem a kapitányról, mert a gondolataim nagyrészt egészen más dolgok körül jártak, esténként még visszatért az orromba a vérszag és a halott ábrázata, ahogy fénytelenül meredtek a szemei a távolba. Volt bűntudatom, kár lett volna tagadni. Nem ismertem a kapitányt, de élőlény volt, az én szememben meg csupán feladat. Talán még ő is hiányzik valakinek.
– Az sem hiányzik éppen. – Bólintottam.
A beszélgetést mégis inkább kellemesebb vizekre tereltem. Az ajándékom végre elővettem, hogy átnyújtsam neki és az ő szamócájára rakhassa. Még érintetlen volt, hibátlan, új bőr illata volt. Tényleg csak meg akartam lepni Iant, hiszen ő annyit tett értem.
– Ó, a fülbevalókról már én is lemondtam – mutattam érintettem meg a dísztelen fülcimpámat. A tűz enyhe fényében láthatta, hogy minden ékszeremet hátra hagytam, vagy legalábbis a táskámban cipeltem. Csupán anyám félholdas medálja maradt a nyakamban. Az nem volt feltűnő darab.
– Aludjunk egyet, pirkadatkor pedig megnézzük a közeli tavat. – Magyaráztam és a hátam egy kényelmesnek nem mondható fa törzsének támasztottam. Nem tudom pontosan mikor nyomott el az álom, ám amikor felkeltem, még éppen csak a szürkület nyomai bukkantak elő. Furcsán összerezzenve ébredtem, ezért őrülten kutatni kezdtem az emlékeimbe, miről álmodhattam. Apám szemeinek átható emléke sejlett fel a gondolataim között.
Aztán fogtam fel, hogy nem az álom keltett fel, hanem valamiféle neszelés, ami egészen közelről jött. Legyen akármilyen éles is az elfek füle, bizonyos távolságból nem érzékeli a hangokat. Ez túl közel volt már így is.
– Ian… –suttogtam és elnéztem a távolba. – Te is hallod…? – érdeklődtem csendesen, de már szedtem is össze a holmimat, ugyanis Szamóca is zavartan toporgott mellettem.
– Tűnjünk el innen… – tettem hozzá csendesen és ha Ian követett, úgy összeszedtem a cuccainkat, hogy inkább a tó felé vegyem az irányt.

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Erdei tisztás Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 26, 2022 4:04 pm

- Más nőkhöz meg nincs kedvem. Utána meg hallgathatnám a fecsegésüket, még egy szajhának fizetek, teszi a dolgát, és a végén mindketten elégedetten köszönünk el a másiktól.- az meg, hogy a szajha csak az ulronok miatt mosolyog, vagy valami mástól is, az már nem Ian dolga volt. De olyannal még nem találkozott, aki panaszkodott volna, hogy bizony többre számított. Szépen is néznének ki, ha egy kurva még az ulronok mellé mást is elvárna.
- Hogy mi? Sok minden, csak egy hasonlat volt csupán, semmi más. De ha úgy nézzük, ahogy én. Akkor semmi. Fizetek valamiért, és ha elfogadja, akkor azt is el kell, hogy arra az időre hozzám tartozik. Ahogy gyakran hangoztatod, fiatal vagy még, nem ismered az életnek ezt az oldalát. De nem értem, hogy ezzel mi a gondod. Hiszen a kapitányért te is kaptál fizetséget. Mivel másabb az, mint az, hogy szajhákhoz jár valaki? Jó esetben életben is maradnak.- tessék, ide lyukadt ki. Szajhákról és almákról beszélgetnek, egy kapitányról, akinek az élete lehet még annyit se ért, mint egy véka alma. Ám mégse volt ellenére a társaság, legalább nem a lángok táncát kellett néznie.
- Ez meg maradjon is így. Legalább a szádnak sincs alkohol szaga. A reggeli, alkoholtól bűzlő szájszagnál kevesebb orrfacsaró bűz létezik. Nekem már elhiheted, ébredtem már rá.- fintorogva húzta fel az orrát, illúzióromboló tud lenni, amikor egy szemrevaló teremtésből árad az a szag.
- Áh, jobb a táska, egyébként is, a fülbevaló hozzád jobban illik, mint hozzám.- halványan elvigyorodott.- Igazad lehet, nem árt, ha valamennyire pihentek leszünk. Van egy olyan érzésem, hogy elég sok gyaloglás vár ránk, és remélem csak az.- hiába, az összes ulronját rátudná tenni, hogy a gyaloglás lesz a legkisebb bajuk.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Harcos vagyok
Ian Gray

You need the three W in life; Wine, Women, Wealth


❖ Történetem : ❖ Ulron :
802
❖ Tartózkodási hely :
Ahol az urlon, ott vagyok én is
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Erdei tisztás Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Szept. 21, 2022 8:41 pm


shadows
« taggeld; @Ian Gray • Zene; Unfolding Secrets »
– Nem is a szajhákra mondom, hogy szeretik az ápoltságot. – Forgattam meg a szemeimet. Nem mondom, nem volt sok tapasztalatom ilyen téren. A rövidke románcom, ami még csak szárba sem szökkent, nem éppen hozzájuk kötött. Ezért hát nem akartam még véletlenül sem további tanácsokkal ellátni Iant, de azért mindkettőnk érdekében reménykedtem, hogy hamarosan óhajt megmosdani, legalább amennyire a környék vízviszonyai engedték.
A téma persze még a tűz mellett melegedve is maradt. A levelemet már eddigre elraktam, jobb is volt így. Addig sem gondoltam a címzettjére. Azt mondják, hogy az elfek egy életre választanak társat maguk mellé. Nekem nincs társam, de az érzéseim elkötelezettek maradtak és igen… talán azért, mert nem láttam őt jó ideje. A távolság sok mindent megszépít. Néha-néha már atyámat is tisztelni látszottam, pedig az ellenérzés a régi volt… mégis én keresem most őt.
– Az, hogy egy emberi lényt veszel meg… jobban mondva kibérled. – Vágtam rá a választ. – Neked mi a különbség egy ember és egy véka alma között?– kérdeztem vissza. Bár eléggé leredukáltam, nem kellett feltétlenül embernek lennie, de olyan teremtménynek, aki kétlábon jár, érez és gondolkodik, mint mi. De nem is az illető kiléte érdekelt, egyszerűen csak az első alkalmamat nem akartam úgy megejteni, hogy egy legyek a sok közül.
– Teljesen tiszta a fejem. Gondolom jót tett, hogy hetek óta nem ittam… bár már talán hónapokban is lehet mérni annak idejét. – Vontam vállat. A testiségnél amúgy is volt fontosabb dolgom. Odaakartam neki adni az ajándékot, amit már jó ideje beszereztem. Így hát közelebb léptem hozzá, a kezébe adtam a finom, míves táskát.
Jó volt látni a mosolyát. Hálát nem vártam, ennyi bőségesen elég volt ahhoz. Közelebb húzódtam hozzá, hogy a szaga ellenére ott ücsörögjek mellett a tűznél. A kezemben a maradék cipó volt, amit ideúton megkezdtünk már. Az enyhe szárazság ellenére is jól esett minden falat, a gyomrom ugyanis eddigre már eléggé kellemetlenül morgolódott.
– Ennek legalább hasznát veszed… pedig megvallom, elgondolkodtam, hogy egy pár kristályfülbevalót vegyek-e inkább. – Kacsintottam rá, csak úgy heccelésből és lesöpörtem egy adag morzsát a nadrágomról. A hangyáknak is kell ennie valamit, addig sem minket másznak meg az éjszaka. – Ha megettem, térjünk nyugovóra, hogy reggel korán lemehessünk a tóhoz, mielőtt végképp útnak indulnánk a sötét erdő felé.

Ian Gray Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Erdei tisztás Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 19, 2022 5:10 pm

- Csakhogy én nem az ötven meg a száz ulronos szajhákhoz járok, az enyémeknek aztán pont mindegy, hogy milyen a hajad, ha fogad sincs, az se érdekli őket, csak egy dolog fontos nekik.- vigyorogva dörzsölte össze a mutató és a hüvelykujját. Akkor lesz szomorú a világ, ha néhány érméért cserébe, egy kurva se tartja a farát.
- Áh…- legyintett egyet.- Amilyen szagom van, ha ütnéd se enne meg, de ha igen, akkor is sírva.- vigyora egy másodpercre se tűnt el az ajkairól. Ki gondolta volna, hogy ekkora előnyt jelent az, ha valakinek szaga van és nem illata? Maximum néhány dögevőtől kellene tartania, de még ha azok meglátnák Iant, nem tudnák eldönteni, hogy mit is tegyenek. Szaga mint egy dögé de mégis mozog.
Az elf szavai miatt megint csak a szemeit forgatta. Szende szűz, aki már tud egy s mást az életről, de azért még mindig volt hova kupálódnia.
- Szánalmas a fenéket. Kereskedelem csupán, semmi más. Fizetsz valamiért és kész.  Mivel másabb ez, mint venni egy véka almát?- legalább egy szajhába nem törik bele a foga, az csak akkor veszélyezteti, ha fizetés nélkül akarna elmenni. Na akkor jobb ha tud verekedni vagy tényleg érje meg az a szajha, hogy a fogait kockáztassa.
- Az már biztos, hogy kitisztítaná a fejedet.- de ha nem, hát nem, nem erőlteti rá Ian.- Nekem?- meglepetten szaladtak fel a szemöldökei.- Mi tagadás, az a régi már kezd eléggé kopott lenni.- még mielőtt elvette volna a táskát, a mellényében törölte meg a kezeit.
Finom volt a tapintása annak a táskának, az orrához emelte és megszagoltam majd elmosolyodott.
- Még új az illata. Sikerült is meglepned, köszönöm.- az elfre mosolygott a táskát pedig a saját ölébe tette.- Legalább a szobornak is jó helye lesz.- szép táska volt, túl szép, inkább nem fogja a lován hagyni, nem örülne annak, ha valaki lelopná.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Harcos vagyok
Ian Gray

You need the three W in life; Wine, Women, Wealth


❖ Történetem : ❖ Ulron :
802
❖ Tartózkodási hely :
Ahol az urlon, ott vagyok én is
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Erdei tisztás Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Szept. 14, 2022 9:51 pm


shadows
« taggeld; @Ian Gray • Zene; Unfolding Secrets »
– Ha jó lenne zsírosan, akkor nem kéne fizetned a nők társaságáért. Hidd el, szeretik az ápoltságot. – Vágtam rá Ian szavaira. Na, nem mintha én a nők miatt mostam volna meg a hajamat hetente, ha tehettem. Sőt még csak mosakodni sem értük tettem. Nem érdekeltek még mindig a ringatózó csípők, de a magam kedvéért jól esett a tisztálkodás.
Ahogy megszaglászta magát, láttam az arcára kiülő változást. Talán értette végre, mire gondolok szükséges alatt. Én is napok óta jártam és keltem vele, de még a legrosszabb helyzetekben is megmosdottam valami hegyi patakban annyira, hogy tűrhető aromákkal lépjek be az erdőbe a kereskedő kíséreteként.
– Nem csak lehet. Biztosan igazam van. Csodálkoztam is, hogy még nem vonzottál ide valami szörnyeteget. – Kacsintottam rá, majd megeresztettem felé egy széles vigyort, kivillantva fehér fogsoromat. – Minden esetre, ha elérjük a közeli kis tavat, fürödj meg. Rám is rám férne. Azokon a fákon túl lehet. – Mutattam előre, ugyanis éppen hallottam, amint egy fel kiugrik, majd csobbanva visszavetődik a habok közé. Legfeljebb néhány méterre lehetett tőlünk.
Aztán neki láttam a lángok mellett Rilrionnak megírni a soraimat. Kár lenne tagadni, hogy gyengéd érzéseim voltak iránt még mindig… de ahogy mondani szokták, könnyű szeretni azt, aki távol van. Ezek persze már jóval visszafogottabbak voltak és inkább csak fontos maradt, olyan félig-meddig barátian. Azt hiszem, már kinőttem ebből. Nem akartam többé érezni, mintha fáradt lennék hozzá… vagy nem is tudom, érzelmileg kimerült, ha ez lehetséges egyáltalán. Egész életemben csak a figyelemért küzdöttem, de valójában mindig feleslegesen. Többé nem volt rá szükségem.
A levéllel végeztem, majd ahogy megszáradt a tinta szépen feltekertem, hogy összekössem egy apró zsineggel.
– Nem jár a fejembe semmi. Nem akarok bordélyba menni… olyan nagyon szánalmas… – nyeltem egyet, kifejtve a véleményemet. Ezt persze Ian már tudta, hiszen nem egyszer mondtam neki, hogy nem kell nekem senkit sem fizetnie azért, hogy „túlessek” a dolgon. Annyira nem is érdekelt már… meg mindent.
– Tudom, hogy szerinted szükségem van rá… de valójában nincsen. – Dünnyögtem, ahogy visszadugtam a táskába mindenemet, majd felkeltem, hogy a nyeregtáskába rejtett ételek után nézzek. – Amúgy adni akartam neked valamit. – Szólaltam meg aztán, majd kivettem a míves táskát, melyet még Nulportra vettem és a nyeregre lehet erősíteni. Finom anyag volt, ráadásul vadiúj. – Amennyit úton vagy, szükséged lehet egy új táskára. – Léptem közelebb hozzá, majd felé nyújtottam.
– Amikor azt mondtad, nem ünnepled a születésnapodat, meg akartalak lepni… hogy kapj még is csak valamit, legalább az összes eddigire egyben. – Lépdeltem vissza mellé és felé nyújtottam a táskát. – Kérlek fogadd el!

Ian Gray Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Erdei tisztás Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Szept. 14, 2022 5:29 pm- Nálad sose lehet tudni, mikor milyen hangulatban vagy.- szavai után vigyor ült ki az arcára. Hiszen volt egy olyan sejtése, hogy ha valamikor ismét egy városban találják magukat, az elf nem tudja majd megállni, hogy vegyen magának valami kencét vagy kölnit.- Még ha kennéd is magad, szerintem észre se venném.- még szélesebb lett a vigyora.- Minek az a valami a hajadra? Jó az úgy koszosan meg zsírosan is.- nem igazán értette az okát, talán azért, mert világéletében olyan körökben mozgott, ahol maximum sár került a hajukra, nem igazán foglalkoztatták magukat azzal, hogy csillogjon meg villogjon a hajuk.- Gondolod?- felemelte a karját és beleszagolt a hónaljába majd felvonta a szemöldökeit, ajkait, mitől az orra is megráncosodott és beleegyezően bólintott.- Lehet igazad van, kezdek elég avas lenni. Azt teszi az út pora és az, hogy valamiért, valahogyan mindig közbejön valami.- valahogyan sosem úgy alakultak a munkák, ahogy azt eltervezték, és a végén valamiért mindig szarabb lesz a helyzet.- Megnyugodhatsz, ha hoztál is volna, az se számítana. Ami ki tud szagolni, az kiszagol szappannal vagy szappan nélkül is.- az elfnek kár is volt aggódnia.
Még Folrika írt, addig Ian a tüzet figyelte és unalmában egy gallyal kezdte azt piszkálni. Jobb elfoglaltságot most nem talált, az nem érdekelte, hogy mit írt az Elf, nem a zsoldosra tartozott annak a levélnek a tartalma.
- Hiszem ha látom. De az égből előbb fog arany hullni, mint te abbahagyod a piszkálást.- nyavalygást akart mondani, de tartott attól, hogy ezen megsértődik az elf, és ahhoz se volt túl sok kedve és hangulata.- Tudom, mi jár a fejedben. De most pont nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ezen járjon az agyunk, majd ha egy város falai terülnek elénk. Majd akkor visszatérünk rá.- kiemelte a gallyat a tűzből és fújni kezdte azt, utána pedig visszatette azt.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Harcos vagyok
Ian Gray

You need the three W in life; Wine, Women, Wealth


❖ Történetem : ❖ Ulron :
802
❖ Tartózkodási hely :
Ahol az urlon, ott vagyok én is
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Erdei tisztás Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Szept. 04, 2022 4:26 pm


shadows
« taggeld; @Ian Gray • Zene; Unfolding Secrets »
Megint megforgattam a szemeimet, majd végig túrtam a hajamat. Talán szerettem magamat szépnek látni, mert ez volt az egyetlen, ami némileg elégedettséggel töltött el. Másban nem is voltam igazán kiemelkedő, ha csak a kíváncsiságomat nem soroltuk ide, ám az inkább bajba kevert, nem sok jó származott belőle.
– Nem vagyok asszony, hogy az arcomat kikenjem. – Feleltem, bár sejtettem, hogy Ian gyakorlatilag kisleánynak titulált magában párszor. Nem ő lenne az egyetlen ilyen és nem is zavart különösebben, amíg nem vágta a fejéhez. – Már hónapok óta nem kentem magam semmivel… nagyjából mióta megismertelek. Éppen csak a hajam karban tartásához vásároltam Nulportban balzsamot, na meg szappant a mosdáshoz. Neked sem ártana meg a használatuk. – Tettem hozzá. – De ne aggódj, nem hoztam magammal ilyesmit. Nehogy valaki kiszagoljon – kacsintottam rá vigyorogva.
Nem bántam, hogy hamar tábort vertünk. Éhes voltam és fáradt az izgalmak nyomán. Na meg mind jobban csiklandozta az elmém a gondolat, hogy írjam meg Rilrionnak a második levelemet. Talán volt némi kikacsingatásom Nulportban, ismerkedtem másokkal, de a bárd volt az egyetlen, aki mindig is birtokolta a figyelmemet. Rövid összefutásunk egy éve sokat jelentett, mély nyomot hagyott bennem. Ezért hát ki másnak is címeztem volna levelem, így hogy családom nem volt elérhető? Kedveltem. Az érzések csillapodtak és sokáig haragudtam, amiért nem vett észre, de megértettem és elfogadtam. Ez persze nem kellett, hogy az én érzéseimet befolyásolja. Ezen a téren már lenyugodtam, többé nem hömpölyögtek bennem erőszakosan, mindent akarón azok a vágyak.
Ian szavai ellenére is elő vettem a pergament és a pennát. „Drága Rilrion!” – kezdtem, mintha egyszerű családtagnak címezném. „El sem tudod képzelni, milyen jól esett olvasni a leveledet. Már pár napja megkaptam, ám azóta is néha-néha elolvastam kedves szavaid, hogy a lelkem nyugtassam az éjszaka sötétjében.” A szavaim talán túlzottan is édesek voltak. Nem kellett volna körbe udvarolnom, de szóban úgy sem tenném, a levelemet meg úgyis gyorsan elfelejti majd valami nőcske karjai között.
– Nyugi, nem piszkállak, megígérem… felnövök, csak adj időt. Még mindig csak húszéves vagyok – erre elpirultam és abba hagytam az írást. Nem szóltam a szülinapomról Iannek, mert nem akartam, hogy elvigyen a bordélyba. Tudtam, hogy szerinte jó ajándék meg minden, de én nem vágytam arra, hogy valaki pénz fejében akarjon örömet okozni nekem… akárhogyan is, mert egyelőre elképzelnem is nehezen ment.
– Mármint tizenkilenc! – Legyintettem, mintha rosszat mondtam volna. A pirulást persze nem tudtam elrejteni. Inkább nagyon erősen a levélre koncentráltam, hogy még azt is leírjam, amit ő mondott… a sorok pedig csak gyűltek és gyűltek.
Ian Gray Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Erdei tisztás Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Aug. 31, 2022 6:11 pm- Kevered, előbb halsz meg és utána jön a szar. De legyen, addig legyél az, ha tudsz, de semmit se kenj az arcodra.- nem nő volt, igaz, hogy alkalomadtán úgy viselkedik, de ezt majd valahogy csak ki fogja nevelni az elfből. Vagy hamar jön a szaros gatya de a mutatós hulla.
- Nem hinném, hogy olyan népszerű lenne ez a környék, hogy akár egy becsületes kereskedő is erre járjon.- inkább csempészeket képzel el erre az útra. Közel a vad elfek területe, errefelé nem igazán kell arra számítaniuk, hogy a katonák a grabancuknál ragadják meg őket.- Már tudnak róla, az elfek, akik egyenesen beleszartak a munkánk közepébe.- oldalra köpött, majd tekintetét visszafordította a tűzre. Nem igazán dobta fel az, hogy az elfek miatt ugrott a fizetség és hála nekik még egy veszélyesebb munkát is a nyakukba kellett venniük.
Megadással sóhajtott fel és intett az elfnek.
- Írd. Úgy se hagysz addig békén, még nem írhatod meg. Nekem meg nincs kedvem a fülrágáshoz.- kedvelte az elfet, de a gyerekes viselkedésével Ian idegeire tudott menni. Mintha még mindig úgy gondolna az egészre, mint egy kaland, és nem pedig úgy, ahogy kell, úgy, hogy könnyedén feldobhatják a talpukat.
- Írd akkor, de ne felejtsd el megemlíteni, hogy ha hetek telnek el úgy, hogy nem hallanak felőled, akkor ne is keressenek.- jobb ha ezt előre tisztázza Folrika, a remény volt az egyik legszemetebb érzelem, nem hagyja nyugodni az embert, nem engedi, hogy tovább lépjenek.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Harcos vagyok
Ian Gray

You need the three W in life; Wine, Women, Wealth


❖ Történetem : ❖ Ulron :
802
❖ Tartózkodási hely :
Ahol az urlon, ott vagyok én is
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Erdei tisztás Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 25, 2022 8:13 pm


shadows
« taggeld;     @Ian Gray    •  Zene; Unfolding Secrets  »
Megforgattam a szemeimet.
– Ian, legalább addig hadd legyek szép, míg össze nem szarom magam és puff meghalok. – Mondtam nevetve. Valószínűleg ő az egyetlen, akit ismerek, aki a szépséget és a halált ilyen módon köti össze. Ha tényleg olyan, amilyennek ismertem, mellett mindenképpen túl fogom élni valahogy… akkor meg emiatt nem kellett aggódnom. Ha meg mégsem, akkor amiatt sem kell többé félnem.
A nőkről való értekezés láthatóan kicsit felélénkítette Iant. Máris előkerült a melltéma, amire csak nevettem egyet alig hallhatóan. A nővéremet megint csak röviden említettem meg, ha már ez volt a téma, de nem kellett volna. Fájt, hogy ennyire eltávolodtunk egymástól… bár megértettem. Apánk küldetését folytatta, amibe nem fért bele a család.
Szívesebben foglalkoztam a tűzrakással, minthogy tovább fecsegjek a nővéremről. Neki amúgy sem írtam volna meg, hogy mire készülök, még a végén utánam indult volna a sötét erdő legsötétebb bugyrai felé, pedig éppen elég volt, hogy két Ceilteach készül elveszni a homályban. Nem rángattam volna bele őt szívesen. Csip-Csip, a bár viszont talán csak szólt volna valakinek, ha régóta nem hall felőlem, főleg, ha még figyelmeztetem is, mire készülök.
– Amíg a szabaderdőben vagyunk, van rá esély, hogy kereskedőbe fussunk bele, vagy más átutazóba. – Vontam vállat, s ahogy a lángok szépen kibukkantak a sebtében készített fa és levélkupac alól, odanyújtottam a tenyeremet. Ahogy lement a nap, a fák között némileg hűvösebb lett a levegő, így kifejezetten jól esett. – Úgy érzem, valakinek szólnom kell arról, amire készülünk. Az erőd nagyon veszélyes részére megyünk… és a nővéremet inkább kihagynám. Ő csak utánam jönne, de vannak más ismerőseim. – Tettem hozzá, hogy értse végre mire gondolok. Csak akartam, hogy valaki tudja… ahogy az útra kelés előtt is tettem. Bár Ian bizonyára nem értette az okát, miért körmöltem azon a mocskos asztalon legutóbb.
– Jól esne a lelkemnek.
Nem tudom miért, szinte azt vártam, hogy engedélyt adjon rá, pedig csak oda kellett volna lépnem a táskámhoz és kivenni a pergament meg a tintát a pennával. A tűz fénye mellett talán le is tudtam volna körmölni, még ha nem is a gyöngybetűimmel.
– Eszek… – sóhajtottam és felkeltem, ám én nem ételt, hanem pennát meg tintát vettem elő, ahogy terveztem. – Amint ezt megírtam. – Makacskodtam tovább és Ianre pillantottam, ahogy egészen közel húzódva a lángokhoz, azok fénykörébe. A táskámból kirángatott egyik könyv volt a támaszték.Ian Gray Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Erdei tisztás Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Aug. 23, 2022 6:16 pm

- Magasított, vagy a talpad alá valamit.- ajkai vigyorba húzódtak.- Már megint a külső.- hangosan felsóhajtott, már-már túljátszva.- Aztán mit érsz majd el vele? Ha úgy adódik, elmondhatják rólad, hogy sudár és szépséges hulla vagy. De elárulok egy titkot, mindegy, hogy szép vagy ocsmány vagy, ha mielőtt meghalsz, tízből kilencen összeszarják magukat. Akkor meg csak a szagra figyelnek majd, nem az arcra.- talán így Folrika se aggódik annyit azon, hogy milyen a külseje, hiszen a halálánál még csak a közelébe se akarnak menni, hála a szagnak, ami majd a testéből fog áradni.
- Nincsenek ellenemre a magas nők, de azért az se rossz, hogy ha alacsonyabbak, amit elvettek a magaságból, azt odarakták mellkashoz. Hehehe.- kedvelte az alacsonyabb és talán egy kicsit húsosabb nőket, akiken volt mit fogni, de azért még nem folyt szét az ujjai közt.- Az is valami, majd írd meg neki, hogy mostantól fel kell rád néznie.- elismerően biccentett az elf felé, az apró dolgoknak is örülni kell.
- Az még belefér, legalább látni is fogunk valamit. Talán még az erdő vadjait is távoltarja majd.- azt már nem is említi, ha minden kötél szakadna, van itt elég bokor, meg bozót, hogy hamar erdőtüzet gyújthassanak. Legalább akkor magukkal visznek mindenkit.
- Legyen, akkor csinálunk egy kisebbet, kelleni fog a pihenés is, holnap korán kelünk majd és nem állunk meg minden órában pihenni.- nem akar a kelleténél több időt az erdőben tölteni, igaz, hogy valami bizonyítékot találniuk kell, amitől megnyugodhat Folrika, csak utána hagyhatják maguk mögött az erdőt.
- Azalapján, amit meséltél erről az erdőről… nem, nem hinném, hogy rajtunk kívül akad más idióta, aki bemerészkedne ebbe az erdőbe.- nem tudja, hogy mi is jött az elfhez, hogy ilyet kérdezett.- Szerintem várjál még vele. Ha élve kijutunk innen, akkor majd elviszed te azt a levelet, vagy személyesen elmondod. Ahogy jobban esik.- megvonta a vállait, nem érti, hogy mire fel ez a nagy levelezhetnék.- Tudnak, az elfek, akik miatt idejöttünk, és talán az a marha kereskedő is, aki vagy meghalt, vagy életben maradt. Franc se tudja, de nem is érdekel.- kikötötte a lovat, levette és levette a nyeregtáskát, majd leült a tűz mellé.- Egyél valamit.- nem ajánlotta, utasításba adta, egyen az elf, holnap nem sok idejük lesz rá.

Ahronit Kedvelte

Harcos vagyok
Ian Gray

You need the three W in life; Wine, Women, Wealth


❖ Történetem : ❖ Ulron :
802
❖ Tartózkodási hely :
Ahol az urlon, ott vagyok én is
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Erdei tisztás Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Aug. 14, 2022 5:56 pm


shadows
« taggeld;     @Ian Gray    •  Zene; Unfolding Secrets  »
- Mégis mit raktam volna a csizmámba? - nevettem el magamat. Fogalmam sem volt, mire gondol, de bizonyosan egy fél fejnyit nem tudtam volna semmiféle töméssel kivitelezni. Ráadásul túlzottan kényelmes sem lett volna egy ilyen úton. - Azért szeretnék sudár és szépséges lenni, mint az elfek többsége. - Vontam vállat, bár tény, hogy nem sok esély volt még sok növekedésre. Bár nekünk elfeknek mások a biológiai folyamataink, ám mégsem hittem abban, hogy jelentősebb eltérés következhetne még ezek után. Talán anyánk sem volt kifejezetten termetes, bár erre nem emlékszem.
- A nők is magasak az elfeknél. Na persze, nem annyira, mint a férfiak, de szépkiállásúak… talán, ha Tindómiel lenne akkora, mint én… hümm… - simítottam végig az államon, ahogy elgondolkodtam. - Nos, akkor talán megfelelő lenne. De őt már sikeresen túlnőttem. - Vigyorodtam el nagy büszkén. A témáról persze eszembe jutott a Rilrionnak… Csip-csipnek írt levél. Talán tényleg szólnom kellett volna legalább neki, hogy a sötét erdőbe megyek. Legalább ő tudja, hogy ha eltűnnék. Ha menet közben találkozom egy kereskedővel, talán néhány ulron fejében eljuttatja azt a megfelelő kezekbe. A szabaderdőt járva erre még meg is lett volna a lehetőségem.
- Egy nagyon kicsi tűz. - Bólintottam. Én sem szerettem volna bajba keveredni az éjszakára, bár nem hittem, hogy itt bárki is vándorra támadna. Az a pár elf csak azért merészkedett idáig, hogy elkapják az ellenségeiket, ez nem volt túlzottan megszokott dolog a hatalmas erdőségnek ezen a részén.
- Itt a fák és a bozótos valamennyire takarna is minket - mutattam kicsivel magunk elé, majd felszedtem néhány száraz, rövid gallyat a földről. Nem kellett túl sok ahhoz az aprócska tábortűzhöz, amiről beszéltünk korábban. Azonnal elkezdtem megcsinálni, hangos gyomorkorságok kíséretében, miután Szamócát alaposan megkötöztem egy fa törzsénél.
- Ian, írnom kéne egy levelet valakinek. Szerinted van rá esély, hogy útközben találkozunk valakivel, aki el tudja vinni nekem a legközelebbi településre, hogy Ylore városába juttassa azt? - kérdeztem, ahogy a gallyakat és némi falevelet rendezgettem. Értettem a tűzrakáshoz, mégis csak egy erdőben nőttem fel. - Elég fontos lenne, ám a válasz közvetlen indulásunkor érkezett és nem volt már alkalmam megírni… - sóhajtottam egyet végül és bevallottam: - Szeretném, hogy valaki tudjon arról, hova igyekszünk. - Ahogy ezt kimondtam, munkálkodásomnak köszönhetően apró lángok lobbantak fel a száraz gallyak között.Ian Gray Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2150
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Erdei tisztás Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Aug. 09, 2022 6:22 pm


- Vagy raktál valamit a csizmádba.- mondta elvigyorodva. Nem ez lenne az első, hogy ilyet lát. De leginkább a nőkre volt ez jellemző, hogy csalnak egy keveset, hogy szebbnek, magasabbnak tűnjenek.
- Ha ekkora maradsz, hát ekkora maradsz. Az egér is tud nagyot harapni, ha rákényszerül, ahogy a pók is tud halálos lenni.- nem minden a méret, szokták mondani, és ez igaz is volt. Látott már olyat is, hogy egy alacsonyabb ember pusztakézzel ölt meg egy másfél fejjel magasabbat. Ha elég baj van valaki fejében, akkor nem jelenthet gondot semmi se, vagy Folrika esetében, ha jól tudja használni a fejét.
- Nőknél egyébként is így van, kevés az, aki magasabb a férfiaknál. Vagy ez is kirívó eset lenne? Mármint a nővéred.- hiába járt már sok felé, be kell látnia, hogy vajmi keveset tudott arról, hogy egyes népeknél mik a szokások, vagy éppen mi volt az átlag magasság. Kész szerencse, hogy itt volt Folrika, akitől tudott kérdezni és addig se arról beszélnek, hogy megint mibe sikerült belekeveredniük.
- Tehát mindenkivel. Nagyszerű, egyszerűen nagyszerű. De nincs mese, ha meg kell hát meg kell baszodni.- nem tehetnek mást, menni kell előre, de csak is előre. Nem lenne tanácsos össze-vissza keresgélni, nem tudják, hogy mekkora is ez az erdő, ahogy azt se tudják, hogy merre kellene menniük. Ha szerencsések lesznek, akkor találnak nyomokat, ha nem… abba inkább nem is gondolna bele.
- Nem tudom. Pihenni mindig jó, azt nem tudom, hogy mennyire jó ötlet.- komollyá vált a hangja.- Én már ettem, de neked se ártana enni, de ha itt most megpihennünk, csak is kis tűz jöhet rakhatunk, nem kellene felhívni magunkra a figyelmet.- még a kicsi is kockázatos, de jobb, mint este fagyoskodni.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Harcos vagyok
Ian Gray

You need the three W in life; Wine, Women, Wealth


❖ Történetem : ❖ Ulron :
802
❖ Tartózkodási hely :
Ahol az urlon, ott vagyok én is
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Erdei tisztás Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Erdei tisztás Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Az erdei boszorka kunyhója

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom-
Ugrás: