Töltsd ki a karaktere(i)ddel a Tükröm, tükröm kérdéssort!
Üdvözlünk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában! Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei. Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését. Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt. Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
Teljes feljegyzés Karakter bejegyzés: Felszerelés: Mesélői jegyzet:
Utolsó Poszt ∞ Szer. Feb. 24, 2021 5:11 pm
Aroloth & Tindómiel
Oh mond meddig tart! Meddig még, hogy elveszítsek mindent mi egykoron fontos volt? Miért nem tudok úgy szeretni, ismerkedni, hogy ne keverjem éleveszélybe az adott egyént. Hogy tudnám megvédeni Folrandírt, hogy ne legyek terhe Grohiik-nak, Nymeznek és Cinegének? Hogy tehetném büszkévé nemzőm, ki sok mindent megélt, köztük szerelmének és fiának elvesztését. Furcsa, hogy arra van szó, hogy elveszítik hitvesüket, özvegyként hívatkoznak rá. Arra viszont nincs szó, hogy gyermeket veszítsen el illető. Nekem nincs, még korai lenne, mégis... át tudom érezni apám fájdalmát. Ahogy a tűzre pakolok pár ágat és szárított zsályát kis táskámból fekete ürmöt veszek elő. A kapcám leszedem és az elhasználódottat a tűzbe dobom. Kicsit átsímítom talpam, majd mezítelen lábbal öntök vizet a nyúl paprikásra, mi szép lassan kezdi elforrni a levét. Megrázva a fejem apámra emelem tekintetem és a sérült vállamhoz érek. -Ne haragudj, elgondolkodtam. Meg tudnád ismételni? - szegem le fejem elszégyenlve magam, hogy az egyik legfontosabb személyre nem tudok elegendő figyelmet szentelni. Buta vagyok, borzalmas elf, csapnivaló testvér és senkinek sem kellő nő.
Teljes feljegyzés Karakter bejegyzés: Felszerelés: Mesélői jegyzet:
Utolsó Poszt ∞ Csüt. Nov. 05, 2020 10:49 pm
A Silmë erdőség, a Fard folyón (Venge és Leerya felé) túleső részét szokták Szabaderdőnek hívni, ugyanis amíg a túlparti rész sokak számára tiltott, addig ezen az oldalon egyetlen vadelf sem akarja átlyuggatni a gyanútlanul tévelygők koponyáját, tehát szabadon lehet benne közlekedni, bolyongani, átutazni. Az élővilága meglehetősen összetett, gazdag, éppen ezért kedvelt vadászterület is egyben. Vékonyka patakok, csermelyek szövik át a vidékét, melyek megannyi fáradt kalandor szomját oltották már az évszázadok alatt.