Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Asztalok - Page 3 KaDiPE5
Asztalok - Page 3 KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Veleris
3 Hozzászólások - 30%
Ezaras Azildor
2 Hozzászólások - 20%
Kalandmester
2 Hozzászólások - 20%
Naken Forerion
2 Hozzászólások - 20%
Krónikás
1 Témanyitás - 10%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Termékenység havi
Hőseink
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális havi kihívás
Dobj D6 kockával egy címet, amihez írj egy minimum 700 szavas reagot a Csöndes kalandokba! Bővebben a Próba topikban!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Today at 10:41 pm
• Szólánc

Today at 10:40 pm
• Asszociáció

Today at 8:32 am
• Kockadobó

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Ezaras Azildor

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
1
3
Ember
9
7
Ork
0
0
Törpe
1
1
Najád
2
1
Vivern
2
5
Keverék
2
2
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Asztalok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Utolsó Poszt Pént. Nov. 05, 2021 5:51 pm
  @Ystrid Braggart & Míriel
Egy csapatban - bármilyen legyen is - sokféle játékosra van szükség.
Kérdését költőinek veszem, mivel rögtön meg is osztja velem kreált indoklását. Persze, mint a rétest nyújthatnánk ezt is, de annyira nem hat meg a dolog, hogy továbbiakban is szót pazaroljak rá. Ahogy az övébe úgy az én tekintetemben is akkor csillan szikra, ahogy az ügy rám eső részére gördülnek a kielejtett szavak. Sokkal nem kerültem közelebb az üsthöz, de ez is több, mint a semmi. Egy bólintással jelzem, hogy értem miből is kell dolgoznom. Ezzel már fel is pattanok az asztal tetejére, hogy ott távozzak, ahol érkeztem. Utolsó mondatára fordulok csak vissza, csizmám panaszosan csikordul meg mozdulatom nyomán. Guggolva, karomat hanyagul rácsapva térdemre nézek vissza rá. – Komolyan? – hangomban gúny bujkál. – Úgy nézek én ki, mint egy elcseszett kisértet? Nem, nem vagyok az. Nem tudok áthatolni a falakon. Nincs két egyforma ház, ez nem olyan, mint az ylorei krémes receptje, hogy mindig ugyanúgy kell csinálni. – világítok rá neki arra az aprócska tényre, mellyel valószínűleg nem számolt. – Nem akarok a fogdában ébredni, mert valószínűleg te lennél az utolsó, aki a segítségemre sietne. Úgyhogy inkább, ezt bízd rám, te pedig addig sütögesd tovább a pitéidet. Ahhoz jobban értesz. Amint meglesz az áru, jelentkezni fogok. – még néhány percig vizslatom vonásait, hátha akad még hozzáfűzni valója. Amennyiben nem akadékoskodik, úgy most már valóban távozom.«« Szószám; Zene; Tavern music

Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Nov. 05, 2021 12:29 am
I saw what you did there
« @Míriel • 294 • ZENE • credit; »

Hihetetlen ez a nőszemély. Számára egy elég kecsegtetően jövedelmező üzletet ajánlottam, és még mindig kötekszik. Tényleg úgy tűnt most már, hogy direkt csinálja ezt velem.
- Neki még is mi dicsősége lenne? – kérdeztem kétkedőn. – Mindjárt meghal, erre a versenyre ő már nem tudna amúgy sem jelentkezni, és így meg sem nyerheti – tártam szét a karjaimat egy pillanatra, hogy újfent összefonhassam a mellkasomon. -  Legalább szívességet tenne világnak, de főképp nekem.
Szűkült tekintettel figyeltem az arcát, amíg gondolkodott rajta. Tényleg nagyon nagy szükségem lenne most rá, és ha bármi balul sül el, rám senki az ég világon nem fog gondolni. Ha el is kiáltaná magát az igazságszolgáltatásért dagadva, túlságosan sok kapcsolatom van a városban, hogy bármit is rám tudjon kényszeríteni. Ebből én csak vagy nyertesen vagy közömbösként jövök ki első sorban. Bár, hogy utána, hogy szerezném meg az erszényt… valószínűleg radikális dolgokhoz kellene folyamodnom, az meg tényleg veszélybe sodorhatna engem. Azt pedig nem kéne.
Felvidult az arcom, amikor rábólintott az ajánlatomra. Nagy a tétje most ennek, és nagyon jó lenne, ha sikerülne. Ha most bizonyít, akkor még nagyon sok munkát rá tudok varrni. Neki biztosan jól jön a pénz, nekem pedig jól jön egy ember, aki elvégzi a piszkos melót és végre nem Bront tenném ki mindenféle helyzetnek.
- Óóó, nem – nevettem fel halkan. – Nincs neki száz, sőt. Tulajdonképp ezt az egyet tartja ily nagy becsben, és ezt is csak azért tudom, mert pár éve még volt ereje ezzel hencegni – vagyis a vevő mondta el amikor egyszer körbejárta a házát. De ezt természetesen nem kell a lánynak tudnia.
- Azt sajnos nem – válaszoltam a kérdésére. – Állítólag van egy széfe, de arról nem tudok biztosat mondani – feleltem fanyarul. – Viszont, ha benne vagy, ezt minél előbb meg kellene tenned. Ha nem is ma este, de holnap feltétlenül.
Zsivány vagyok
Ystrid Braggart

She is a thief. And a thief is not an honest person.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
557
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Nov. 03, 2021 6:35 pm
  @Ystrid Braggart & Míriel
Egy csapatban - bármilyen legyen is - sokféle játékosra van szükség.
Felsejlik bennem a gondolat, hogy míly kicsinyesek is tudnak lenni az emberek. Haldoklót is képesek elvenni az utolsó falat kenyeret… nem mintha nem lenne már neki úgyis mindegy. Egy flancos díj miatt, mely csak a polcon fog porosodni. -  Elég könnyen lemondasz az elveidről, csak azért, hogy megfosz egy félholtat az utolsó dicsőségétől. – jegyzem meg közönyösen. – De a te dolgod. – vonom meg végül a vállam. Nem ő az első és nem is az utolsó ebben az életben és valószínűleg a következőben sem. Ellenben nem az én tisztem ítélkezni felette, elvégre rólam sem lehetne megmintázni a becsület mintaszobrát. Ha folyton efféléken vívódnák, már régen az alvilág kopár földjét taposnám. – Ám legyen. – bólintok végül kisvártatva. – De mégis mit keressek? Azon kívül, hogy egy bársony erszényt. Lehet akár száz is neki. – adok neki egy rövid magyarázatot, kérdésem okára. – Elég jól tájékozott vagy, netalán azt is tudod, hol őrzi? – feltételezhetően a dolgozószobájában, a legtöbben mindig odarejtik azt, melyet nagy biztonságban akarnak tudni. Bár, ha annyira félnótás Ruszifár, mint, amennyire gondolják róla, bármi előfordulhat. És nem szeretem a kellemetlen meglepetések, ha tud valamit azzal az én dolgomat könnyíti meg és annyival hamarabb forgathatja a mutatóujján a zsákocskát örömtáncot járva a kandalló előtt.«« Szószám; Zene; Tavern music

Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 01, 2021 10:28 pm
I saw what you did there
« @Míriel • 192 • ZENE • credit; »

Az állam alól kicsúsztattam a kezem és visszafontam keresztbe a karomat a mellkasomon pihentetve. Meglepően ugrott fel a szemöldökön, amikor a leány rögvest telitalált és kimondta az öreg nyomorult nevét. Valljuk be, sosem volt ismeretlen az emberek számára a neve, de az, hogy nála van valami, amire a jelenleg közölt mesében nekem van szükségem, és ő ebből rögtön kitalálta kiről van szó, kicsit aggasztóvá tette a helyzetet. Lehet, hogy tud valamit? De hát… nevettem fel magamban, rezzenéstelen arccal, csak a fejemben, honnan tudna róla mégis? Dehogy tud. Semmit se tud ez a lány. Még. Ha ügyes, és megteszi ezt, hosszú idővel később, még talán rendszeres munkásommá válhat, mert a tehetség és a szemtelenség bőven meg van benne. De ez még a jövő zenéje.
- Mert versenyre készül – feleltem neki. – És amilyen szerencséje van annak félnótásnak, tuti, hogy tovább fog élni, mint hogy lejár a nevezési határidő.
A fenéket határidő. A vevőnek jövőhétre szüksége van az erszényre, én pedig kifutok az időből.
- Szóval nincs más lehetőségem, mint eldobni az elveimet, és meglopni őt. Mert ha hagyom, akkor ő fog engem meglopni egy dicsőségtől, ami számomra fontosabb, mint annak a bolond megmaradt hónapjai.

Veleris Kedvelte

Zsivány vagyok
Ystrid Braggart

She is a thief. And a thief is not an honest person.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
557
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 01, 2021 7:31 pm
  @Ystrid Braggart & Míriel
Egy csapatban - bármilyen legyen is - sokféle játékosra van szükség.
Türelmes függ rajta tekintetem, láthatóan a gondolataiban kutat, - erről feszengő tartása, s azok az apró mozdulatok árulkodnak, melyeket akkor használnak az emberek, mikor nem tudnak mit kezdeni a kezükkel- az istenekre nem akarom sürgetni, az idő  nem ellenségem. Amint megtöri a közénk szivárgó csendet, akkor billentem csak kissé oldalra a fejem, jelezvén, hogy figyelmem csak az övé. Nem számítok komoly feladatra, mégis csak egy szakács… akarom mondani egy fogadósné áll előttem. Aprót rezzen szemöldököm, mikor arról az aprócska tényről ejt szót, hogy őrizet alatt tartja ezt a… mit is? Az egyik lábamat feltéve az asztalra hátamat a tűzfalnak döntve várom, hogy mondandója végére érjen. Néhány momentumot kivárva bizonyosodom meg arról, hogy nem csak egy rövidebb szünetet tart, csak ezután vonom meg tőle figyelmem s a mellettem lévő friss mentalevelekre siklik. – Azt mondod, sokat kérek tőled, erre te azt akarod, hogy lopjak el valamit egy félőrülttől. Csak nem az öreg Ruszifár Abdi a szóban forgó egyén? – óvatosan szabadítom meg a növényt méregzöld levelétől, s harapom ketté. Többen foglalkoznak az ételek csodáival a városban, de akiknek, a leírtakhoz hasonló őrszolgálatra akad vagyona, csak kevesen vannak. S ha ebből levonjuk azokat, akik megelégsznek azzal, amit Ylore nyújtani tud, akkor csak a vén Ruszifár marad. Már fiatalabb korábban is ambiciózus volt, nem véletlen fordította figyelmét a klán feléje. Rögeszmésen ragaszkodott jó híréhez, s amikor kiderült számára, hogy fia vajmi keveset örökölt tehetségéből, majd beleőrült, hogy a család neve a porba hanyatlik. – Miért nem várod meg, míg kileheli a lelkét? Úgy hallottam tüdőbajos, s már a gyógyítók sem jósolnak sokat neki. Amennyi tartozása pedig a fiának van, hamar túl fog adni mindenen. – most én fúrom tekintetébe a sajátom, s tömöm az arcomba a mentalevél maradékát. Lehet pár nap vagy pár hét legrosszabb esetben hónapok, mire megtér a lelke a Felvilágba, de ha már eddig tudott várni… hacsak nincs valami más a dologban, ami ennyire sürgetővé teszi az ügyet.
«« Szószám; Zene; Tavern music

Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 25, 2021 8:43 pm
I saw what you did there
« @Míriel • 248 • ZENE • credit; »

Az ujjaimat dörzsölgettem. Borzasztóan hideg volt így hajnalban, és a kinti kandalló melege sajnos a konyháig nem jutott be.
- Az kéne még – feleltem a lánynak a kellemetlen felajánlására. – Azt hagyjuk meg Bronnak, ő ügyesebb.
Egyik kezemet az állam alá csúsztattam míg a másikkal megtámasztottam a könyökömet. Próbáltam összeszedni a gondolataimat, mielőtt tálalnám a feladat részleteit, és végül arra jutottam, hogy muszáj az elejétől kezdve elmondani neki a dolgokat, különben nem fogja érteni, hogy miért is van szükségem erre az egészre.
- Életem legnagyobb… - igyekeztem a lehető legmegfelelőbb szavakat használni az ajánlat megfogalmazására -, cukrászati csodáját szeretném elkészíteni, viszont van hozzá egy különleges és titkos hozzávaló, ami nagyon ritka. És balszerencsémre a környéken egyetlen egy embernél található ilyen, de ő… hogy is mondjam… esze ágában sincs megválni tőle. – Egy kicsit megálltam, legyen ideje feldolgozni az információkat, majd tovább folytattam. – Sőt, olyan nagyra tartja ezt a nevetségesen jelentéktelen dolgot, hogy lakat alatt tartja, ráadásul bársonyzsákban – horkantam fel, miközben végig dörzsöltem a homlokomat. A férfi mindig is bolond volt ilyen téren, és így, hogy felvázoltam a helyzetet a lánynak, még nevetségesebbé tette az egészet. – Az egyetlen hátránya ennek a feladatnak, hogy a férfi, akinél ez a zsákocska pihen, eléggé paranoiás, ezért a házát is úgy őrzi, mintha valami legendás ereklyét dugdosna a kíváncsi szemek elől – a szemeibe siklott a tekintetem. Erős gyanúm volt rá, hogy bizony tudja, nem lesz ez könnyű menet. – Ha viszont mégis sikerül megszerezned ezt nekem, akkor beszélhetünk a te üzleti ajánlatodról is – tettem hozzá végül.
Zsivány vagyok
Ystrid Braggart

She is a thief. And a thief is not an honest person.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
557
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 09, 2021 11:45 pm
 "Ystrid Braggart"& Míriel
Egy csapatban - bármilyen legyen is - sokféle játékosra van szükség.
Most rajtam a sor, hogy megjegyzését elengedjem a fülem mellett.  Én se vagyok rettenthetetlen, ahogyan ő fogalmazott. Nekem is megvannak a magam szellemei vagy ki hogyan hívja őket.

Mindenesetre ajánltatom igenis felkeltette érdeklődését, bár először majdnem leugrott az ábrázata. Kellett egy kis önmegtartóztatás, hogy ne nyihogjak a képébe, de legalásbbis ahhoz mindenképpen, hogy ne dörgöljem az orra alá. Ha már ennyire komolyra fordítottuk a szót, én is ehhez rendezem a vonásaimat.
Ujjaim közé veszem fülcimpámat s dörzsölni kezdem, mint akinek nem tetszik, amit hall. Összevont szemöldökkel hallgatom szavait s azon gondolkodom, miért is kellene neki bármit is bizonyítanom. Megráncolom orrom, ahogy rápillantok, nem szeretem az efféle kockafordulást. Viszont nem tagadom, hogy felkeltette a kíváncsiságom. Milyen feladatot akarhat rám bízni? Talán mégis csak több van a kötény mögött, mint egy szakácsnő. – Már mondtam, hogy nem jársz jól, ha én keverem ki a édességekbe a krémet.
«« Szószám; Zene; Tavern music

Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 09, 2021 7:17 pm
I saw what you did there
« @Míriel • 265 • ZENE • credit; »

- Sok minden van az életben, amitől van félnivalóm, ne mondd, hogy te rettenthetetlenül haladsz az életedben – nekidőltem a mosogatótálnak. A víz halványan megrezzent benne és kis köröket rajzolt a felszínére.
A sértegetéseit reagálás nélkül hagytam. Mondtak már nekem rosszabbakat is, nem ez a lány fog a padlóra tenni a szavaival. Helyette inkább az arcát kémleltem csendesen. Egyáltalán nem látszódott rajta a faja jellegzetességei, kivéve a hegyes fülei, amiket most is a haja mögött rejtegetett. Ajánlatára viszont azonnal felszökött az egyik szemöldököm, ami, ha tehette volna, le is ugrott volna a homlokomról, úgy meglepődtem. Gyorsan végiggondoltam, amiket mondott, és a végső ténymegállapításom arra következtetett, hogy a véleményem szerint első körben túl sokat várt el tőlem. Hiába volt ismerős az arca, mintha láttam volna valahol már, de mégis csak most találkoztunk először. Semmi jogon nem kérhet tőlem ilyet, főleg nem ilyen kevés időt követően. Lázas keresésbe indult az agyam egy alternatíva után. A lány elérte végső soron, hogy felkeltse az érdeklődésemet, elvégre nem mindenki áll elém ilyen ajánlatokkal. Volt benne valami, még az idegesítő szurkálódásai ellenére is, ami megfogott. Nem kívántam elengedni a lehetséges üzletet, voltaképpen minden egyes ulron számít, de nem akartam rögtön egy ilyenbe beleugrani.
- Túl sokat kérsz tőlem – ráztam meg a fejemet. – Ez az én fogadóm, nem engedhetem meg ezt se magam miatt, se a vendégeim miatt. Legalábbis most – tekintetemet mélyen az övébe fúrtam. – Ha előbb megteszed azt, amit én ajánlok neked, akkor visszatérhetünk erre. De előtte sok mindenben meg kell, hogy bizonyosodjak veled szemben, és ennek a legjobb módja az, ha én adok számodra egy feladatot. Tekintsd ezt amolyan bizalomfejlesztő munkának.
Zsivány vagyok
Ystrid Braggart

She is a thief. And a thief is not an honest person.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
557
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Okt. 08, 2021 6:22 pm
 "Ystrid Braggart"& Míriel
Egy csapatban - bármilyen legyen is - sokféle játékosra van szükség.
- Érdekes, hogy fenyegetésnek veszel, egy ténymegállapítást. Mégis csak lenne félnivalód? –aprócska, de sunyi mosoly jelenik meg a szám szegletében. Ahogy semmi nem tart örökké, ez sem, s csak enyhén megingatom a fejem. – Harapsz, mint egy anyakoca. De igazad van…- adom meg neki azt amire valószínűleg vágyik. Figyelmem, azonban nem kerüli el, hogy kérdéseimre inkább nem felel, hiszi, hogy ezzel nem árul el magáról semmit. De valóigaz ajánlatott akarok neki tenni, mely mindkettőnknek előnyös lehet. Amolyan kéz kezet mos alapon. – A hús kockázása biztosan jobban menne. – pillanat erejéig elővillannak fehér fogaim. Nincs mit tagadnom, a fakanál helyett jobban forgatom a kardot. – Egy fogadós vagy, aki abból él, hogy másokat szolgál ki. – rezzenéstelen arccal, követem tekintetemmel, ahogy szinte nyomot váj a padlóba. – Nem titok, hogy sokan megfordulnak nálad s nem csak olyanok, akik dolgos nap után, megpihenni vágynak vagy az asszony elől menekülve keresik a kupa fenekén az eltékozlott ifjúságukat. Szép számmal akadnak olyan is, akinek viszket a zsebe, mert túl sok van neki, s még többet akar vagy csak a belső kényszer hajtja, hogy „megsegítse” a szegényeket. – a vér nem válik vízzé még akkor sem, ha ennyi időt tölt el az elf az emberek között. A körmondatok, népem öröksége, emlékeztetnem kell olykor magamat, hogy a kérészéletűeknek nem adatott meg annyi idő, mint nekünk. – Te leadod az infót, hagyod, hogy játszak – a magam módján- s cserébe részesedést kapsz. – két szemvillanásnyi ideig hallgatok, s foglalom össze a lényeget. De nem csak ez áll a dolog mögött, a klánnak is hasznára válhat, hisz a városban már itt is szemmel lehetne tartani a fontosnak hitt előkelőségeket valamint én is közelebb kerülhetek az elkótyavetyélt örökségem.«« Szószám; Zene; Tavern music

Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 07, 2021 9:10 pm
I saw what you did there
« @Míriel • 135 • ZENE • credit; »

Éreztem a hangjában a támadó jelleget, bár a jelenlegi szituációban nem tudtam hova tenni. Elvégre ő volt az, aki betért a fogadómba és veszélybe sodorta magát, ő volt az, aki ennek ellenére is visszatért, ő volt az, aki hajnalok-hajnalán betört a konyhámba és ő volt az, aki ezek után még üzleti ajánlatot próbált tenni.
- Nem tudom, hogy te jelenleg milyen jogon fenyegetőzöl – mondtam rezzenéstelen arccal. – Kettőnk közül nem én voltam az, aki a másikhoz ment ajánlatokat lebegtetve.
Hátrébb léptem, hogy teljes pompájában láthassam őt, miközben ő tovább beszélt. Az összefont karjaimat a csípőmre helyeztem inkább, és úgy hallgattam.
- Maradjunk annyiban, hogy volt már dolgom vérrel, és nem is egyszer – válaszoltam egyszerű közömbösséggel. Tovább nem kívántam kiteregetni az elmúlt éveim szennyeseit, bőven elégnek kell, hogy legyen ez az információ számára, miszerint nem vagyok én olyan ártatlan, mint azt gondolná. Járkálni kezdtem fel-alá a konyhában. Már kezdtem unni ezt a bájcsevejt, elvégre ő nem nyit ki reggel egy fogadót és nem foglalkozik a vendégekkel, mint ahogy nekem kell majd tenni pár óra múlva.
- Először is – torpantam meg levegőt kapkodva a kishitű elképzelésére. – Én nem szakácsnő vagyok. Valóban a konyhában is megállom a helyem, mellékesen hozzátéve te valószínűleg elvéreznél egy olyan krémkészítésbe, mint ami az előbb jóízűen eltávolítottál a gyomrodba, de ennél, azt hiszem ha körbe nézel, kicsit több vagyok. – Ó, és ha tudná mennyivel több. Rögtön a talpunk alatt, mélyen a föld alatt méterekkel elterülő csempészraktárra gondoltam, ahol most is várja a megfelelő vásárlókat a minőségi áru egész tárháza. A lány felé fordultam.
- Inkább az a kérdés, téged mi foglalkoztat. Inkább te tettél kíváncsivá, hogy mit tudsz nekem ajánlani, amiért megérte számodra visszajönni?
Zsivány vagyok
Ystrid Braggart

She is a thief. And a thief is not an honest person.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
557
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Okt. 06, 2021 4:16 pm
 "Ystrid Braggart"& Míriel
Egy csapatban - bármilyen legyen is - sokféle játékosra van szükség.
Kacagására leheletnyire összevonom a szemöldököm, de megvárom míg kividámkodja magát. – A köszörű túl tompa a nyelved pedig túl éles lett. Nem félsz, hogy egyszer kitalálják vágni? – most rajtam a sor, hogy rosszalló pillantásokat lövelljek felé. – Látszólag.- éppen csak levegővételnyi szünetet tartok. – Jobban örülnél, ha térden csúszva sikálnád a padlót? A vér, makacs egy dolog, könnyen beissza magát a rések közé. – nincs lerendezve a dolog, de a fenének se hiányzott a nyakába a városőrség. Általában a nagyon bátrak ilyenkor már boldog- boldogtalanba belekötnek, még akkor is, ha nincs rá okuk és akkor nem csak egy szék romjait kellett volna összetakarítania. Rajta pihentetem tekintetem, s érdeklődve figyelem közeledését. Nincs bennem félsz, a legnagyobb bajom annyi lehet, hogy kupán ver egy serpenyővel. De akkor az volt az utolsó alkalom, hogy a kezébe veszi. – Valóban? – hajtom le fejem, s úgy tekintek fel rá. Mindeközben hangszínem magasabbra vált. – Kíváncsivá tettél. Mégis mi foglalkoztathat egy szakácsnőt? – hagyom még kicsit tudatlanságba így, hogy érdekesebb vizekre eveztünk.«« Szószám; Zene; Tavern music

Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Okt. 06, 2021 3:08 pm
I saw what you did there
« @Míriel • 135 • ZENE • credit; »

Hihetetlen, hogy hajnal kettőkör ezzel foglalkoztam, ahelyett, hogy helyet adtam volna már rég a szépítő alvásomnak. Hát azt hiszik az emberek, hogy egyszerűen csak genetikailag tartom magam jól a korom ellenére? A sajátkészítésű kenceficémet pedig hagyjuk is, arról senki sem tudhat. Felhorkantam a lány feleletére.
- Üzletet? – a horkantásom apró gúnyos kacajba fordult át egy pillanatra. – Kisszívem, most fosztottál meg két fajankót pár ulrontól, majd a másik két férfitól az ablakon távoztál, és látszólag elég alulmaradtál – fontam össze újra a kezeimet, de fenékkel még mindig az asztallapot támasztottam. – Mégis miféle üzletet tudnál számomra felhozni?
Negédes mosollyal löktem el magam az asztaltól. Körbejártam az előkészítő pultot, hogy a lányhoz lépjek. Megálltam előtte, és a felső testemmel közelebb hajoltam hozzá.
- Nagyon nagyívű ajánlatnak kell, hogy legyen – szólaltam meg halkabb hangnemben. – Apró-cseprő dolgokkal én nem foglalkozok.

Veleris Kedvelte

Zsivány vagyok
Ystrid Braggart

She is a thief. And a thief is not an honest person.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
557
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Asztalok - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom :: Ylore :: Kültelepülés :: Braggart Fogadó-
Ugrás: