Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Második emelet, fenséges lakosztály KaDiPE5
Második emelet, fenséges lakosztály KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Folrandír Ceilteach
61 Hozzászólások - 24%
Ezaras Azildor
37 Hozzászólások - 15%
Arnav
33 Hozzászólások - 13%
Krónikás
28 Hozzászólások - 11%
Rhysand Earhgaze
20 Hozzászólások - 8%
Aldrich Cornwell
20 Hozzászólások - 8%
Deedra Gindrian
19 Hozzászólások - 7%
Veleris
15 Hozzászólások - 6%
Reinaakviin
12 Hozzászólások - 5%
Calylenia
10 Hozzászólások - 4%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Gailoth havi Hőseink
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális kétheti kihívás
Töltsd ki a karaktere(i)ddel a Tükröm, tükröm kérdéssort!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Yesterday at 6:36 pm
• Szólánc

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Nincs

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
1
3
Ember
9
7
Ork
0
0
Törpe
0
1
Najád
2
1
Vivern
2
5
Keverék
2
1
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Második emelet, fenséges lakosztály

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 07, 2022 11:03 pm
Hogyan legyünk Úrihölgyek pár nap alatt?
« @Wynva • 508 • ZENE • credit; »

Nekiveselkedek barna tincseinek, aprólékosan kibontogatva az esetleges gócokból. – Ha valakinek szánt szándékkal szórok hashajtót az italába, akkor nem hiszem, hogy szükségem lenne az ellenszerére is – vonok vállat teljesen komolyan, majd újra felkacagok.
Ezután komolyabb figyelmet fordítok a készülő kontynak. Időközben elmesélem neki, hogy a mai nap is mennyi bolonddal kellett társalognom, csakhogy több körre és ezáltal több pénzköltésre maradhassanak, és arról, hogy mégis mennyi energiát vesz fel a kényszeres társalgás. – Készülj fel, a nap végére te is úgy fogod érezni magad, mint akin átment egy szekér – rázom meg a fejemet miközben beszélek. Nagyon fárasztó lesz az a bizonyos esemény, és félek, hogy a végére nem marad szusszal a nő. Lehet el kéne mennem nekem is, hogy fent tarthassam neki a látszatot.
A sminket gyorsan összedobom rajta. Hihetetlenül kecses vonásai vannak az arcának, én pedig úgy örülök, hogy ezt a lehető legkevesebb sminkkel is ki tudom emelni a külvilágnak. Alig kell néhány hessegetés az ecsettel és készen is vagyunk. – Először is, ne mondd festéknek, mert úgy elveszíti a szerepét és komolytalanná válik az egész – dorgálom meg játékosan és a mutató ujjamat felé rázom. – Második, gyönyörű mozdulat volt ez a megfordulás, csak így tovább – kacsintok rá végül. Ezután keresem fel a szekrény rejtelmeit, és emelem ki a szeméhez legjobban illő színnel ellátott ruhát.
Hagyom, hogy felkeljen a székből és megérintse a ruha anyagát. Finom selyem a fedőanyaga, belül pedig, gondolva az őszies időre, már vastagabból készült, hogy ne fagyjanak meg az ember lábai kint a levegőn. Meghökkent ábrázattal nézem végig, amint válaszul, másodpercek töredéke alatt ledobja magáról a textilt. Egy ideig csak pislogok, mint aki sokkot kapott volna, aztán elismerően bólintok. – Nem, valóban nem, de már értem, Ronan miért van veled – most rajtam a sor szemöldökeim játékos rángatására. Egy nő, aki ilyen gyorsan eltünteti magáról a ruhadarabokat, ha szükséges, kész főnyereménynek számít egy férfinál. Bár megnézném, Ronan miként hámozná ki ebből a ruhából rekordidő alatt.
Mielőtt azonban felvenné, elsősorban a halálra gyűlölt fűzőt kell felszenvedünk rá. Megkérem, hogy a melleinek vonalában szorítsa magához, s amint a hátához lépek elkezdem összefűzni a benne lévő zsinórt. Aztán megkezdődik a küzdelem. Soronként haladok, minden egyes alkalommal nagyobbat rántok a zsinóron, mígnem olyan szűk lesz a két lyuk között, hogy maximum pár ujjam távolsága látszódhasson. – Nőiesen mondva, szar, tudom. De muszáj – fújom ki én is a levegőt valószínűleg vele egyidőben, csak míg én az erőlködéstől, ő nagyobb eséllyel a levegőhiánytól.
Az addig a székre helyezett ruhát végül felemelem, kigombolom a hátulját, majd leengedem a földre, hogy Wyn beletudjon lépdelni. – Kapaszkodj meg a vállaimban – ajánlom fel a segítségemet, s amint a ruha közepén tátongó lyukban áll, felrántom a ruhát a megfelelő magasságba. Segítek bebújtatni a karjait az ujjaiba, majd helyre rázva és igazítva rajta, begombolom hátul. Még utoljára gyorsan teszek egy kört körülötte, a szoknya gubancolódott részeit az ujjaimmal simítom ki, aztán végül szemben vele, a vállaira helyezem a kezeim. – Készen állsz? – kérdezem tőle, de meg sem várva a válaszát, meglendítem a vállát, hogy rögvest a tükörrel szemben találja magát. Hátrább lépek, hogy eltűnjek a tükör vetületéből, és oldalról csodálom meg a végeredmény előtti verziót.

Wynva Kedvelte

Zsivány vagyok
Ystrid Braggart

She is a thief. And a thief is not an honest person.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
392
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Második emelet, fenséges lakosztály Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 07, 2022 8:55 pm
Ha valakiben, akkor Ystiben teljesen megbízom, és ezt ő is tudja. Ha pedig jóízlésről, ruhákról, és egyéb úri dolgokról van szó, csak benne bízom. Hagyom hát, hogy kibontsa a hajam, és belátása szerint formázza, tűzze, díszítse. Mindenképp szép lesz, nekem ennyit elég tudnom. De nem is a frizura a lényeg. Érzem a törődést minden mozdulatában, pedig látom rajta, milyen fáradt mostanra. Mégis itt van velem, és tanít, pátyolgat, miközben csak egy kiadós alvásra vágyik már jó ideje. Ezért is vagyok olyan hálás, hogy a barátomnak mondhatom őt.

Az elérzékenyülés egyikünknek sem a kedvenc elfoglaltsága, úgyhogy elütöm egy tréfával az érzelmes vallomásomat, és csak a szemöldökömet emelgetve nevetek vissza rá a tükörből. - Még az is lehet, hogy megkapod, de az ellenszerért már felárat számítok. - ütöm tovább a vasat vigyorogva, aztán pedig csak figyelem álmélkodva, hogy milyen frizurát rittyent a fejem tetejére rövidke idő alatt. Addig megbeszélhetjük azt a vén nemesurat, aki az előző estét Ystinek udvarolva és bókolva töltötte, számolatlanul szórva az ulront barátném tálcájára.
Az arcfestés alatt persze én már kevesebbet beszélek, hagyom, hadd meséljen ő, ha szeretne. Amikor elkészül a sminkem, engedelmesen hátat fordítok a tükörnek, és próbálok a szerepemben maradva a lehető legkecsesebb pózban várakozni. - Attól tartasz esetleg, hogy nem fogok magamra ismerni? Tudod, hogy soha nem volt még festék az arcomon... - azt már csak magamban teszem hozzá, hogy épp csak 30 évig tartott, mire eljutottam ide. Pedig Bryna mindig azt mondta, csak fiatalon érdemes arcot festeni, mert minél idősebb vagy, annál szembeötlőbb lesz a tény, hogy szépséged csupán rajzolt, s nem valódi. Nos, mindjárt kiderül...

- Gyönyörű ez a ruha! - kelek fel a székből jól kiszámított, betanult mozdulatokkal, és közelebb lépek, hgoy a ruha anyagát megérintve a nőre mosolyogjak. - Tényleg nem fogom felismerni magam a tükörben, ha ezt rám adod! - de közben már gombolom ki a saját ruhámat, és mindenféle szégyenkezés nélkül szabadulok meg tőle pár másodperccel később. Már csak a vékonyka alsóruhám van rajtam, mikor megtorpanok és megilletődve Ystire pillantok. -Ez most nem volt valami úrinős, gondolom... -
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
476
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Második emelet, fenséges lakosztály Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Jan. 30, 2022 5:30 am
Hogyan legyünk Úrihölgyek pár nap alatt?
« @Wynva • 289 • ZENE • credit; »

Hatalmas ásítok, és emiatt egy bocsánatkérő pillantást intézek Wyn felé. Ha most nem kapom össze magam, itt fogok elaludni az asztalon, aztán Brontól hallgathatom, hogy megint túlhajszoltam magam.
- Én bízom benned – mosolyodok el, és minden erőmet összeszedve feltápászkodok a székről. Mímelt gondolkodással figyelem végig a nő kecses mozdulatait, és elismerően bólintok. A háta mögé lépek, s ha engedi, segítek kiszedni a fonásból a haját, majd a kezemet nyújtom az asztalon lévő hajkeféért. Halkan felkacagok amiért ennyire izgatott a végeredményért. Én is az vagyok, de úgy tűnik a fáradtság jobban legyűr most. Legalább neki van sikerélménye. Felpillantok a szavaira, és a tükrön át fúrom a tekintetét a szemembe. Egyem a szívét, de édes, összepréselem az ajkaimat, és megsimogatom a vállát. Annyi év telt el, és aligha mondhatok bárkit barátomnak. Persze Bronon kívül. Ő az egyetlen barátnőm ebben a szörnyű világban, és igyekszem minden vele töltött percet kiélvezni mielőtt újfent útnak indul haza az erdő mélyére. Örülök, hogy tovább folytatja, különben ott helyben elszorult volna a torkom már csak a gondolatától is. Felnevetek.
- Csak akkor teheted meg, ha előtte meg is adod a receptjét – kacsintok a tükörben ülő képnek.
Ha megkapom a fésűt, határozott mozdulatokkal állok neki a hajának. Egy könnyed kontyot készítek neki, elszórtan gyöngyökkel és virágokkal. Magam felé fordítom, és az asztalon talált alapanyagokból egy szolid, de mégis úrihölgy arcot kölcsönző sminket festek neki. Ajkaira éppenhogy csak egy fényt viszek. – Ne fordulj a tükör felé! – szólítom fel, s ellépek tőle, hogy a szekrényben kereshessek valami hozzáillő ruhát. Próbálok a szemei színéhez igazodni, így egy halványzöld darabot emelek le az akasztóról, és feltartva magam előtt felé fordítom. – Na mit szólsz? – teszem fel a költői kérdést. Választása úgysincsen, mert most színészkedni tanul, és ott azt veszi fel, amit ráadnak.
Zsivány vagyok
Ystrid Braggart

She is a thief. And a thief is not an honest person.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
392
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Második emelet, fenséges lakosztály Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Jan. 30, 2022 12:02 am
Pedig azt hittem, hogy egész nap üldögélnek a csicsás szalonjaikban és eszegetik a habos süteményt... - forgatom meg a szemem egy nagy sóhajt követően. Egyre inkább az az érzésem, hogy halvány segédfogalmam sincs, mekkora fába is vágtam a fejszém. Csak azt remélem, hogy Ron és a barátai nem kerülnek miattam bajba. Ha nem Hófehér kért volna, sosem vállaltam volna, és azt hiszem, visszakoznék is. De úgy érzem, mostmár nincs visszaút.
- Akkor addig próbálom, amíg már természetesnek tűnik. - jelentem ki elszántan, és ha nem is tökéletes természetességig, de Ystrid elégedett pillantásáig gyakorlom a leülést, felállást, meg amit kell. Ezek után kicsit megkönnyebbülten térek pihenni, bár azért nem felejtem, hgoy az elkövetkezendő napokban ez, és még ennél is nagyobb megpróbáltatások elé nézek. De legalább nem egyedül, hanem egy baráttal. Már ez is valami.

---

Az elmúlt napokban nagyon hullámzó volt a kedélyállapotom. Volt, hogy úgy éreztem, tökéletesen reménytelen vagyok, és ez kezdett kétségbeejtővé válni.  Máskor úgy tűnt, egészen jól haladunk, egész addig, míg barátném rám nem zúdított egy valagnyi új információt, amivel ismét meg kellett birkóznom. Mostanra azonban kezdem úgy érezni, hogy végülis tényleg lehet valamicske esélyem megtéveszteni a burzsuj népeket, s elhitetni velük, hogy én is közéjük tartozom. Soha az életben nem kívántam még kevésbé, hogy ez így legyen.
Ysti ajánlatára felvonom a szemöldököm és hümmögve gondolkodom pár pillanatig rajta.
- Gondolod, hogy van esélyem Bronnál? - kérdezem vigyorogva, miközben felemelem a fejem, és a tőlem telhető legnemesebb mozdulatokkal emelkedem fel az ágyról, hogy átüljek a fésülködő tükör elé.  - Kíváncsi vagyok, mire megyek egyedül! És igazán... arra is, miként festek majd teljes cicomában. - izgatottan bontom ki egyszerű fonásba tekert tincseimet, hogy gyorsan átszaladjanak rajtuk az ujjaim, mielőtt a fésűért nyúlnék. - Igaz jó barát vagy, ugye tudod? - pillantok a tükörbe a nő tekintetét keresve, aztán még gyorsan hozzáteszem: - De ha kigúnyoltatom magam odalent, hashajtót csempészek a sörkészletbe, úgy vigyázz! - elvigyorodom és egy nagy levegővel dőlök hátra az alacsony székecskén.

Thora Haleye Kedvelte

Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
476
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Második emelet, fenséges lakosztály Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Jan. 18, 2022 7:33 pm
Hogyan legyünk Úrihölgyek pár nap alatt?
« @Wynva • 348 • ZENE • credit; »

- Senki sem mondta, hogy egy arisztokrata hölgynek az élete sütemény – feleltem egy együttérző pillantással, még mindig szerepben. Szegénykém annyi mindent nem tud még ezekről a körökről, és talán jobb is, ha nem avatom be mindenbe, és csak a felszínt karcolom fel neki. Talán elég lesz ennyi.
- Annyiszor próbálhatod el drágám, ameddig csak szeretnéd – ajánlottam fel az újbóli próba lehetőségét. Elsőre nem rossz, de még sokat kell gyakorolnia, hogy hihetővé válhasson a sok fennkölt uraság és hölgyemény között. Egy órával ezelőtt, mielőtt elkezdtük volna ezt az egészet, bevallom őszintén, azt hittem, rosszabb szintről fogunk indulni, de úgy tűnik ebben a leányzóban nagyobb a rejtett tehetség, mint valószínűleg mindketten gondoltuk.
- Mindketten megkönnyebbülten felsóhajthatnánk, ha csak ennyi lett volna a dolog – nevettem el magam. – De sajnos legtöbbször nem ezen múlik a dolog – a nevetésem egy kedves mosolyba végződött. – Az apróságokra kell nagyon figyelnünk a következőkben, mert egy szemfülesebb személy már abból le fogja venni, hogy nem tartozol közéjük – figyelmeztettem kedvesen. Bele se mertem gondolni, mi lesz, ha már ott lesznek, és valami történik amire ő nem úgy reagál, ahogy kellene, és lebukik. S ha kitudódik, hogy direkt célja van az ottlétének, nagy balhé lesz belőle, mert hát hiába veszik nyílt titoknak a rejtélyes áremelőket, ha valakit rajtakapnak, annak nem csak ő, de a felbérlője is látni fogja a kárát.

5 nappal később…


Már napok óta nyüstöltük egymást órákon keresztül, hogy valamirevaló asszonykát alkossak belőle. Néha a nevetve fuldoklások, néha pedig a komoly dorgálások követték egymást, de úgy tűnt, lassan kifutóra állhatott a végeredmény.
- Mit szólnál – szólaltam meg néhány perc csendes gondolkodás után az asztalnál ülve a szobájában. Mindkét karommal kicsit sem nőiesen könyököltem az asztalon, a szemeim alatt apró sötét karikák utaltak a több napnyi folyamatos munka és tanítás váltogatásának hatását. – Ha megnéznénk majdnem élesben a dolgot – vetettem fel az elsőnek rejtélyes ötletemet. – Szépen felöltözöl, kapsz egy kis sminket is, haj meg minden, és lemegyünk a vendégtérbe. S nézzük meg, áttudod-e vágni az ottlévőket vagy akár magát Bront – dőltem hátra a székben egy nagy lélegzetvétellel karöltve. – Ha Bront átvágod, akkor még túl is teljesítettük magunkat. Vedd ezt főpróbának.

Wynva Kedvelte

Zsivány vagyok
Ystrid Braggart

She is a thief. And a thief is not an honest person.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
392
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Második emelet, fenséges lakosztály Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Jan. 12, 2022 12:59 am
Hangosan nem, csupán magamban jegyzem meg, hogy az úrinős viselkedés része az is, hogy nem mondjuk ki, amire gondolunk. Kellemes mosollyal, egy huncut pillantással jelezzük, hogy nem kell mindent szó szerint érteni abból, amit mondtunk. Rendben, feljegyezve. Mindig légy titokzatos, beszéld körbe és/vagy szelídítsd kedves szavakká lesújtó gondolataidat, hogy mindenki úgy tehessen, mintha a szép ruhákba öltözött gazdagokkal semmi sem történhetne. Milyen kényelmes!
A lépcsőzés után végre kinyílik a szekrény, amit már hetek óta nézegetek. Ronnal néha találgatjuk, mi lehet benne, ami miatt zárva tartja Ystrid. Most végre megtudom. Ruhák, kiegészítők, és minden, ami csak kellhet egy olyan eseményre, mint az az ostoba árverés. - Zseniális vagy! Tényleg teljes körű kiszolgálásban van része az ide betérő vendégnek! - mondom neki vigyorogva, ahogy mellette állva ujjaim végigsímítanak a szekrényben lógó szebbnél szebb ruhákon.
Kissé ámuldozva nézem a magassarkú cipellőt, amit a szekrényből elővarázsol. - Ez gyönyörű, de biztos, hogy pofára esek benne!... Vagyis tökéletes választás. - Úgy érzem magam, mint egy mesebeli szolgálóleány, aki varázslatos módon hercegnővé avanzsál egy estére.
Felállok, és kissé billegve, esetlenül kezdek sétálgatni a szobában. Nevetségesen festhetek, ahogy igyekszem kihúzni magam, de időnként pontosan úgy egyensúlyozok, mint egy kötéltáncos a legvékonyabb kötélen sétálgatva. - Nem beszélek, míg nem szólítanak... komolyan? - sóhajtok egyet és figyelem, ahogy a nő helyet foglal. Felkapom az egyik karcsú gyertyatartót az asztalról, aztán megpróbálom leutánozni Ystrid mozdulatait. Nem sikerül maradéktalanul végrehajtani persze, érzem, hogy minden mozdulatom esetlen és kissé erőltetett. - Hadd próbáljam meg újra! - Még vagy féltucatszor foglalok helyet és állok fel. Egész addig csinálom, míg a tanítóm elégedettnek tűnik. - Nos, kedvesem, azt hiszem, kezdődhet az árverés. - mondom neki egy finom mosolyt követően, és várom a következő leckét. Kihasználok minden lehetőséget, hogy sétálgathassak a cipőben, és persze, hogy gyakoroljam az addig tanultakat. Határozottan nem vagyok reménytelen eset... Néhány év, és kész úrinő lehetek!
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
476
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Második emelet, fenséges lakosztály Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Dec. 28, 2021 6:24 pm
Hogyan legyünk Úrihölgyek pár nap alatt?
« @Wynva • 289 • ZENE • credit; »

- Erre inkább nem válaszolnék – feleltem a kérdésére, miszerint ugyanazt tette-e az előbb, mint amit én mutattam neki, ehelyett egy lágy, de biztató mosoly futott át az arcomon. Aprót bólintottam a lépcsőzésre tett ötletére. Nem voltam benne biztos, hogy már most rögtön bele kellene ugranunk a nehezebbnek számító terepbe, de ráhagytam, még a végén jó is kisülhet belőle. S lám, sikerült neki, már most büszke voltam rá, pedig még sehol sem tartottunk. Amint visszatértünk a szobába, az abban lévő óriás szekrényben kezdtem turkálni, miután a kötényemben rejtett kulcsommal kinyitottam azt.
- Ilyen vészhelyzetek esetére van ez a szekrény, de általában az úri embereknek kiszoktam nyitni, hátha találnak benne az eseményükhöz megfelelő darabokat – mondtam hátra Wynnek, miközben fenékig benne turkáltam. – Áh, ez kell nekünk – kiáltottam fel diadalittasan, és négykézláb kihátráltam a szekrény aljából két csodaszépen vöröslő sarkas topánkával a kezemben. – Ennél magasabbra nem is lesz szükség.
Felsegítettem a lábaira, titkon pedig örültem, hogy ugyanolyan a lábméretünk és nem kellett még ezzel is bajlódnunk. Felsegítettem a székről, aztán elé álltam.
- Most próbáld meg megint – utasítottam a nőt, és arrébb állva megvártam míg megteszi, majd ezek után jöhetett a második lecke. – Csodás, na most térjünk át a következőre. Addig nem beszélsz, amíg meg nem szólítanak, természetesen ebben kivétel majd a kikiáltási ár utáni licit bekiabálása, amit nem harsányan teszel meg, hanem tiszta hangon, kihúzott nyakkal. Az ülés sem mindegy – kihúztam az egyik széket az asztaltól és kényelmesen elhelyezkedtem rajta, majd párhuzamos combtartással, félig kinyújtott lábbal, kissé megdöntött térddel áthelyeztem a súlypontomat a megfelelő testtartásra. A kezeimet az ölembe lágyan beleejtettem, miközben az egyik tenyeremben szorosan markoltam az egyik meg nem gyújtott gyertyát az asztalról licittábla gyanánt. – Kedves hölgyem, legyen szíves leülni és utánozni engem – utasítottam újfent, ezzel is gyakoroltatva vele a helyes megszólítást.

Wynva Kedvelte

Zsivány vagyok
Ystrid Braggart

She is a thief. And a thief is not an honest person.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
392
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Második emelet, fenséges lakosztály Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Dec. 28, 2021 6:08 pm
Ystrid szavaira úgy eresztek le mint egy kipukkadt szamárbél, amit hiába fújnak fel, nem lesz belőle kolbász sosem. Én is így érzem most magam. Belőlem sem lesz úrinő sosem. - Én is ezt csináltam, nem? -  Persze, látom a különbséget, csak nem könnyű elismerni, hogy valamiben nem vagyok jó. Megpróbálom leutánozni Ysti mozdulatait, aztán csak reménykedem, hogy elégedett lesz velem a tanítóm. Ha nem nézem a padlót, akkor sosem fogom tudni, mi kerül a lábam elé.  Nem tetszik a gondolat, de igyekszem utánozni minden mozdulatot, amit látok, és megjegyezni minden intelmet, ezért könnyedén karolok csak a Ysti karjába. - És ha nem lesz kísérőm? Hasra esem az első lépcsőn és oda az álcám.  Na jó! Gyere, próbáljuk meg a lépcsőzést! - mondom neki magabiztosnak szánt hangon, ahogy igyekszem úrinősen mozdulni, és a többi intelmet is figyelembe véve elindulni a folyosó irányába.
Még engem is meglep, hogy egyszer sem botlom meg, és nem kell semmi bénasággal felhívnom magunkra a figyelmet. A szobába visszaérve sóhajtok egyet. - Kell egy olyan mihaszna cipellő, hogy abban gyakoroljak. Segítesz kiválasztani, ugye? -
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
476
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Második emelet, fenséges lakosztály Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Dec. 28, 2021 5:37 pm
Hogyan legyünk Úrihölgyek pár nap alatt?
« @Wynva • 123 • ZENE • credit; »

Összefont karokkal néztem végig a parádésnak kicsit sem mondható mutatványát. Mibe is mentem bele, istenek segítsetek.
Na hát ezt a tipikus fennkölt úriasszonyok művelik, akik elhiszik, hogy ők szarták a mynzashi viaszt. Próbáld meg így – feleltem, és felé fordulva kihúztam magam, majd mindkét kezemet lágyan összekulcsolva a hasam aljához helyeztem. A fejemet még véletlenül se toltam feljebb a kelleténél, csak pontosan annyira, hogy tiszteletet sugározzak, s ne sznob életmódot.
- Mindig ruganyos léptekkel jársz, nem úgy, mint egy tagbaszakadt csőcselék, s még véletlenül sem nézed a padlót – rögtön ezután bemutattam a szobában körözve, hogyan értettem – Magabiztosan kell járnod, és ha esetleg félsz, hogy valamibe elbotlasz, pont ezekre vannak a férfiak, akikbe kellőképpen, de még mindig gyengéden a karjukba kapaszkodsz. Na lássuk, megy e ez.
Zsivány vagyok
Ystrid Braggart

She is a thief. And a thief is not an honest person.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
392
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Második emelet, fenséges lakosztály Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Dec. 28, 2021 5:28 pm

- Igazából semmit sem tudok ezekről az árverésekről. Még sosem voltam ilyen elit rendezvényen. Szóval nem én leszek ott az egyetlen imposztor? - Felcsillan bennem egy apró reménysugár, hogy talán mégiscsak kivitelezhető a dolog, és segítségére lehetek Hófehér társaságának. - Szerencsém van, hogy a barátnőmnek mondhatlak! - vágom rá azonnal, gondolkodás nélkül. Ezt tényleg így is gondolom, és innentől kezdve bármilyen feltétellel álljon is elő Ysti, csak bólogatást fog tőlem kapni. - Gyorsan tanulok, és jó tanítvány leszek! - ígérem meg a borospoharam szorongatva, s mostmár én sem bírok ülve maradni a nagy izgatottság miatt. - Én készen állok! Mivel kezdjük? - felhajtom a vizezett bort, és leteszem a poharam az asztalra, hogy aztán bemutassak egy úrihölgyesnek szánt pózt. Csípőre teszem a kezem, és felemelem az államat. - Na milyen? - kérdezem egy huncut kis mosolyt villantva Ystire.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
476
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Második emelet, fenséges lakosztály Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Dec. 28, 2021 5:17 pm
Hogyan legyünk Úrihölgyek pár nap alatt?
« @Wynva • 137 • ZENE • credit; »

- Hát nem akarlak elszomorítani – kezdtem bele a válaszadásba -, de általában így megy ez. Nem is tudod, mennyi hamis személy ül egy ilyen árverésen, hogy az őt megbízott fél nagyobbat kaszáljon a portékáján.
- Bevallom őszintén, most jól feladtad nekem a leckét – álltam fel az asztaltól, hogy kicsit sétálgassak gondolkodás közben. – De mondjuk úgy, hogy nem lehetetlen. – Felé fordultam, és csípőre tettem a kezeimet. – Szerencséd van, hogy a barátnőd szereti a kihívásokat – kacsintottam rá végül. – Előre szólok, nagyon intenzív tanfolyam lesz, és sietnünk kell, hogy minden a helyére kerüljön… rajtad – tovább kezdtem róni a köröket, fejben folyamatosan tervezve a napi feladatokat. A szüneteket rögtön a főbb étkezésekre terveztem, hogy tudjak Bronnak segíteni a munkával, mert hiába lelkesültem fel ezen az új fajta akadály elhárításának ötletein, a munkámat sem hanyagolhatom el. – Akkor most azonnal kezdhetjük is, nemdebár?
Zsivány vagyok
Ystrid Braggart

She is a thief. And a thief is not an honest person.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
392
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Második emelet, fenséges lakosztály Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Dec. 28, 2021 5:08 pm
Hát persze, hogy tisztán! Buta kérdés volt, amire magam is tudtam ám a választ. Csak lányos zavaromban gondoltam túl a dolgot. Ahogy leülünk egymással szemben, Ysti láthatja rajtam, hogy nem könnyű előadnom a kérésem. Ami úgy kezdődik, hogy ne nevess ki. És becsületére szóljon, ő meg is próbálja. Egészen sokáig sikerrel is jár. Nem hibáztathatom hát, mikor kitör belőle a nevetés. Én csak a szemeimet forgatom, és a fejemet rázva mosolygok, míg ő összeszedi magát. Legyintek egyet és egy újabb nagy sóhajt követően ismét elmosolyodom.
- Á, tudom én, hogy nagy feladat. De ez csak afféle szerep lenne. Egy árverés erejéig. Ron és a barátai szeretnék eladni a kincset, amihez nemrég hozzájutottak, és én lennék a gazdag műgyűjtő, aki felveri kicsit ezeknek a portékáknak az árát. Mit gondolsz? Ostobaság, ugye? -
Alapvetően annak tartom én magam is. De Ron nagyon meggyőző tud lenni. Örülök, hogy itt van nekem Ystrid, akitől tudom, hogy a segítség mellett őszinte szavakra is számíthatok.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
476
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Második emelet, fenséges lakosztály Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Második emelet, fenséges lakosztály Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Első emelet, tízes szoba
» Első emelet, kettes szoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom :: Ylore :: Kültelepülés :: Braggart Fogadó :: Emeleti szobák-
Ugrás: