Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Holtak erdeje - Page 6 KaDiPE5
Holtak erdeje - Page 6 KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Folrandír Ceilteach
61 Hozzászólások - 24%
Ezaras Azildor
37 Hozzászólások - 15%
Arnav
33 Hozzászólások - 13%
Krónikás
28 Hozzászólások - 11%
Aldrich Cornwell
20 Hozzászólások - 8%
Rhysand Earhgaze
20 Hozzászólások - 8%
Deedra Gindrian
19 Hozzászólások - 7%
Veleris
15 Hozzászólások - 6%
Reinaakviin
12 Hozzászólások - 5%
Calylenia
10 Hozzászólások - 4%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Gailoth havi Hőseink
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális kétheti kihívás
Töltsd ki a karaktere(i)ddel a Tükröm, tükröm kérdéssort!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Yesterday at 6:36 pm
• Szólánc

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Arnav

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
1
3
Ember
9
7
Ork
0
0
Törpe
0
1
Najád
2
1
Vivern
2
5
Keverék
2
1
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Holtak erdeje

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Utolsó Poszt Vas. Jún. 27, 2021 6:43 pm

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
-Hmmm...azt hittem ezt már tisztáztuk. Ha varanggyá változnék, csak odaugrálnék hozzád, hogy visszavarázsolj, szépséges boszorka. - Feleli, aztán úgy csinál, mint aki elgondolkodik valamin, és közben halkan kérdez: - Ja és mondtál valamit a szemtelenségről...de elfelejtettem mit akartam felelni rá. Á, annyi baj legyen.
És vigyorog megint. Pedig egyébként ha tudná Wynva, mennyire látta, hogy ez tényleg nem egy tündérmese. Ha huzamosabb ideig egyedül marad a gondolataival, nagyon is jól tudja ezt. Nem vallaná be, de mg hálás is a banyának, amiért itt van, és őt sértegeti. Addig sem kell másra gondolnia. Sajnos a tető javítása közben bőven akad erre alkalma. Azt remélte, a társaik is ide menekülnek majd de...erre egyre kevesebb esélyt lát. Újra és újra kizárja ezt a gondolatot a fejéből, és inkább arra koncentrál, hogy megtartsa minden ujját...kivéve, amikor percekig ellenőrzi, hova menjen a következő léc, véletlenül pont akkor, amikor a boszorkány odalent válogat.

Egy jó fürdő gondolata kimondottan fellelkesíti. Mostanáig óvatosságból kerülték az ilyesmit, és csak a zuhogó esőben éltek ilyesmivel, de úgy tűnik, ezen a környéken alig fedezhetőek fel a vadállatok, és szörnyek nyomai. És mintha a varangyosbéka is több lenne úton útfélen, de ez biztosan csak véletlen.
-Este meglátjuk beázik-e, de szerintem jó lesz. És igen, siettem. Nem egészen értem, mit keresel itt, de láthatóan nagyon fontos munkát végzel...gondoltam így kicsit tudok segíteni benne.
Bólint a kapott útbaigazítás hallatán, és már épp indulna a kardjáért, mely még mindig ott hever Kevin mellett, amikor meghallja a  további utasítást, megtorpan, és a válla felett visszafordul.
-Akkor gyere velem. Én kifejezetten örülnék a társaságodnak.
Természetesen nem gondolja ezt komolyan, sőt ellenáll í kísértésnek, hogy felajánlja, megmossa a hátát. Az már talán túlzás lenne. Meg sem várva a választ fordul előre, és indul meg megint a felszereléséért, igaz elég lassú léptekkel.

Wynva Kedvelte

Világi vagyok
Ronan Gallaway

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
308
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverfogatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Jún. 27, 2021 3:49 pm

Leginkább azt, hogy a szemtelenséged fog a sírba vinni. - felelem, ahogy felpillantok rá, aztán még hozzáteszem: - vagy békává varázsolni.
Az, hogy kényelmetlenül érinti a kíváncsiskodásom, nem zavar különösebben. Nem esik bántódása, úgyhogy biztosan hamar helyre jön a kezénél is finomabb lelkivilága. - Az élet nem tündérmese. Azt hittem, már kezded látni. - mondom neki furán grimaszolva hozzá. Értékelem az olvasottságát persze, de ez is csak azt bizonyítja, hogy nem tévedek vele kapcsolatban. Vagy legalábbis nem akkorát. Egy egyszerű halandó ritkán olvasgat.
Meglep a kijelentése. Talán a kovácsfiúnak nézett Hófehér valójában pék? Azt hiszem, ez hamar ki fog derülni. - Alig várom, Hófehér! - Azt már színtiszta kedvességből nem teszem hozzá, hogy ha még valaki idetolja a képét, világgá megyek inkább, minthogy a tömeget viseljem.

Amíg ő a tetőt javítja, én összeszedek mindent a műhelyből, ami még menthető, és egy kupacba gyűjtöm azokat a dolgokat, amik már nem. Az üvegcsék szilánkjait és egyéb nem természetes dolgokat egy külön vödörbe gyűjtöm, de elodázom a döntést, mihez kezdjek vele.
Még egy borsós, fűszeres ragut is összedobok, mire Ronan befejezi a munkát. - Máris? - kérdezem meglepetten. - Az északi ösvényen indulj el, úgy ezer lépés, és meghallod a kis patakot a zúgóval a balodon. - Ha úgy látom, hogy nem teljesen van képben, akkor kilépek a kunyhóból, és megmutatom neki, melyik ösvényen induljon el. - De igyekezz, mert én is szeretnék sötétedés előtt hazaérni. - teszem még hozzá gyorsan, aztán visszamegyek a konyhába. Nem hiszem, hogy valaha képes lennék megszokni, hogy magamon kívül másra is gondolnom kell. Nem tudom, mások hogyan csinálják ezt életük végéig. Talán ezért élnek olyan rövid ideig a városi népek...

Ronan Gallaway Kedvelte

Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
476
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Jún. 25, 2021 1:06 am

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
-ÉS nekem mit jósolnál? Már a következő pár napon túl. Azt én is elég tisztán látom.
Picit kezd zavarban lenni azért attól, hogy a kezét taperolják a végére. Mégsem sürgeti a dolgot, és próbálja is ezt titkolni...rosszul. Még együtt is mosolyog a nővel. Aztán picit közelebb hajol, és mint aki titkot kérdez súgja:
-Hát melyik mese?
Aztán rákacsint, és elhúzódva felnéz a tetőre, amivel lesz még munkája bőven. El is indul a létra felé, közben pedig próbálja felidézni, mit csinált, amikor nem volt tej a fogadóban hónapokig. De igaza van a nőnek, meg lehet oldani, és úgyis a lekvár a lényeg. Meg talán a málna, ha tényleg talál még azon a bokron.
-Akkor este megkóstolhatod a szárnyas csikó messze földön híres lekváros Elf lepényét. Tej nélkül...de ezúttal csak nem lesz belőle kocsmai verekedés.
Felállítja a létrát, és könnyedén szökkenve veszi a fokokat, majd újra a tetőn is van, és megint fűrészelni kezd, közben pedig lopva próbálja a nőt nézni. Mert természetesen muszáj őt szemmel tartania. Greg-re ilyenkor szólt rá az ácsmester, hogy egy ujjába fog kerülni, ha nem arra figyel, amit csinál. Greg....csak reméli, hogy megúszta egy ujj elvesztesével.
Sötétedésig dolgozik. Amikor eltávolította a romokat elkezd fát vágni, majd léceket gyártani, aztán újra a tetőn találja magát, és fűrész helyett a kalapács hangjától zajos a környék. Legnagyobb meglepetésére ezúttal egyszer sem sóz rá a saját ujjára. Szerencsés nap lehet ez a mai. Legnagyobb meglepetésére mg el is készül a tetővel. Volt lyuk, nincs lyuk. Fáradtan huppan le, és az égre nézve megállapítja, hogy még van pár órája napnyugta előtt. El is pakol, és megkeresi a boszorkát.
-Készen van. Akad esetleg egy patak vagy ilyesmi a környéken, ahol megfürödhetnék?
Beszéd közben megvakarja a fejét, és kipöcköl egy faforgácsot  a hajéból.

Wynva Kedvelte

Világi vagyok
Ronan Gallaway

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
308
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverfogatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Jún. 25, 2021 12:03 am

Nem teljesen értem, miért találja annyira viccesnek, amit mondok. Én nem tréfának szánom a legtöbb dolgot, amit mondok. Talán csak azt próbálja elhitetni velem, hogy szórakoztatja a társaságom? Nem értem, miért tenné....
Megvonom a vállam, és elhúzom kicsit a számat. - Mindig igazam van. Ez ilyen jósbetegség. -
Látom, nem érti, mi történik, de én nem sietek felvilágosítani. Csak arra voltam kíváncsi, vajon milyen munkákat végzett eddig, s erről a legjobban a tenyere árulkodik. Ha tényleg valami puccos városi tündeúrral van dolgom... de nem hinném. Dolgos kéz ez, igaz, nem kovácskéz, ahogy a testalkatából gondoltam volna. Remélem tényleg ért a tetőkhöz. Félmosoly villan az arcomon és megrázom a fejem. - Ez még mindig nem az a mese. -
Közben, amíg ő arról próbál meggyőzni, hogy szegődjek cselédnek, szinte oda is készítem a főzetet, így már van időm Ronanra figyelni, s észrevenni a görbe kis vigyort a képén. Inkább nem kérdezem meg, mire gondol.
A lepényt illetően viszont nem igazán tudok a segítségére lenni. - Ez itt nem egy tanya, csak egy viskó az erdő közepén.- megkavarom gyorsan a főzetem, és le is húzom a tűzről, s mostmár csak hagyom ázni a gyógynövényeket. - De lehet tej nélkül is lepényt sütni, ha meg akarod mutatni, mit tudsz...- a szemöldökömet emelgetve mutatok a konyha felé, hiszen alapvetően odavagyok az édes dolgokért. De azért mégiscsak jobban örülnék, ha inkább a tetővel foglalkozna Ronon, hiszen sütni én is tudok, de tetőt javítani nem.

Mylla Eroltsdottir Kedvelte

Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
476
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 24, 2021 3:44 pm

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
Ma már sokadszorra neveti el magát. Ezúttal közvetlen Wyn mormogása után arról, hogy mert nem is kérdezte. Bezzeg, ha ő hozta volna ezt fel mint magyarázatot a saját modortalanságára...
-Nálad nem lehet nyerni mi? Sose változz meg...
Még mindig vigyorogva rázza meg a fejét, miközben a kezét nyújtja, de aztán gyorsan elhallgat, és csak nézi, mit művel vele a boszorka. Oldalra is dönti a fejét ide oda, hogy jobban megnézze, mit kereshet. Vajon azt gondolja, álnevet mondott most neki, és tenyerébe írta fel, nehogy elfelejtse? Vagy a Ronan ősi ork nyelven "hatujjút" jelent, és most utána számol? Netán megsaccolja a hüvelykujja és a mutatóujja hegye közti távolságot mert...istenekre, miket gondol???
-Már azt hittem jósolni akarsz nekem. Többek között...Na mindegy, ha hófehér hát hófehér, de az almádból nem eszem az tuti.
Hátra tekint az erdőre, és megadóan sóhajt. Ezek szerint a koszt mégsem lesz benne az alkuban. Annyi baj legyen. Eddig sem haltak éhen. Egyesek híztak is az úton. Ami lehet nem bölcs dolog, de ez van. Aztán visszafordul Wyn felé, végig méri, és a szája széle egy apró sejtelmes mosolyra húzódik, de nem válaszol arra, háziasszonynak néz e ki.
-Akkor majd megsütöm én...de nem kell hozzá hús, inkább édességre gondoltam. Kevin örülne neki, rád pedig szabályosan rád fér...khmmm...apropó...van tejed itthon?

Wynva and Mylla Eroltsdottir Kedvelték

Világi vagyok
Ronan Gallaway

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
308
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverfogatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 24, 2021 12:15 am

TEgy zsák ulront is megadnék most, hogy tudjam, mi jár a fejében. A gondolatolvasás tehetsége sajnos nem adatott meg, így csak tippelhetek. Fel akar dühíteni? Vagy csak így próbál barátkozni? Egyáltalán mi értelme, hogy bevackolja magát hozzám jópár napra, de közben mintha szánt szándékkal akarna az agyamra menni? Nem is tudom, hogy fogom kibírni ezt a néhány napot.
Veszek egy nagy levegőt, és csak azután felelek neki. - Gondolom, mert nem kérdeztem... - Automatikusan lépek egyet hátrébb, ahogy előttem a földre huppan, de meg kell hagyni, azért elég hatásosra sikerült az érkezés. Csak egy-két pillanatig hezitálok, aztán kinyújtom felé a kezem, és megrázom. - Ronan?-  elgondolkodva méregetem, aztán a tenyerét felfelé fordítva vetek egy pillantást a kezére is. - Maradok a Hófehérnél, ha nem bánod. - Tekintetem azt üzeni, akkor is így lesz, ha bánja, de ezt nem mondom ki hangosan. - Az valahogy jobban illik hozzád, és már meg is szoktam. -  
Ezzel ott  hagyom, és csinálom a dolgom. Feltételezném, hogy ő is teszi az övét, de amikor megszólal mögöttem, rá kell jönnöm, hogy ez csupán hiú ábránd volt. - Gombát az erdőben találsz, málnát azon a bokron ott -  mutatok egy satnya kis bokor felé, amin mostanra biztosan megérett egy újabb adagnyi gyümölcs. -  Lepényt meg csak akkor sütök, ha hozol bele húst... Talán még akkor sem. - vonom meg a vállam, és vetek rá egy pillantást. - Úgy nézek ki, mint egy háziasszony? -  hangszínem nem bántó, de nem is kedves.

Mylla Eroltsdottir Kedvelte

Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
476
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Jún. 23, 2021 2:34 am
Ronan Gallaway írta:

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
Az, hogy zavarba hozta a boszorkát borzasztó elégedettséggel tölti el. Még akkor is, ha továbbra sem igazán tűnik banyának. Tényleg inkább olyannak nézné, akit a hős kiment a sárkány tornyából. De persze nincs itt se sárkány, se hős, és őszintén szólva, kissé fél, mit reagálna a nő, ah ezt hangosan is kimondaná. Pedig tényleg érdekelné, hogy került ő ide.
-Inkább csak szólíts a nevemen...amit jobban belegondolva, azóta sem árultam el, nem igaz?
Megkapaszkodik fél kézzel, és leengedi magát, hogy aztán azt leengedve pár méterrel Wynra előtt huppanjon a műhelyben, mint valami jólnevelt majom. Ez után felegyenesedik, és a kezét nyújtja felé.
-Ronan Gallaway. Őszintén örvendek...és elnézést. Gondoltam ha én tudom a neved, akkor te is az enyémet.
Ezek után a létra helyett inkább azzal foglalkozik, mit művel a nő, és csak nézi, ahogy kisüti a főzetet. Vagy főzi? Logikusabbnak hangzik.
-Egyébként, utálom a gombát. Inkább a lepénnyel enném azt a málnát.

Wynva and Mylla Eroltsdottir Kedvelték

Világi vagyok
Ronan Gallaway

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
308
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverfogatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Jún. 23, 2021 2:16 am

Tágra nyílnak a szemeim és egy-két szívdobbanásnyi ideig csak pislogok rá. Most tényleg bókolni próbált? Kacsintott is hozzá? Megrázom magam, és vetek egy pillantást a ruháimra. Talán hercegnőnek öltöztem, és nem tűnt fel? Ennyi alvás után még el is tudnám képzelni...ha lenne hercegnős ruhám. Tényleg el kellene már mennem arra az ostoba piacra! - Ez nem az a mese, kedvesem! - igyekszem úgy mondani mindezt, hogy fel se merüljön benne, hogy ezt szó szerint kellene értelmeznie.
Inkább a műhelyemmel kellene foglalkoznom. Megmenteni, amit lehet, és kipakolni, mielőtt Hófehér tényleg megnagyobbítja a lyukat a tetőn és rám szakad az egész.
- Nevezzelek talán én is keveréknek? Mintha csak valami utcai korcs kutyáról lenne szó? - kérdezem most hirtelen komolyra váltva, de igazából nem is várok választ a kérdésre. Talán csak azért húzom fel magam ezen is, mert Hófehér minden megjegyzésemre visszavág valamivel, és képtelen vagyok elviselni, hogy ne az enyém legyen az utolsó szó.
Mindenesetre összekapkodom a szükséges alapanyagokat, és a tűz mellett készítem elő őket. Innen szemmel tarthatom Hófehért, és a főzetemet is.

Mylla Eroltsdottir and Ronan Gallaway Kedvelték

Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
476
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Jún. 23, 2021 1:37 am

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
-Békává? És akkor addig kell majd ugrándoznom, amíg egy szépséges hercegnő meg nem töri az átkom, és visszaváltoztat....erre.
Végignéz magán, kissé lemondóan sóhajtva, de aztán a boszi felé fordul, és rákacsint.
-Legalább nem kell majd messzire mennem.
Ez után visszafordul az arcára dárdaként mutató letört lécdarabhoz, és nagyobb tempóval fűrészeli azt, közben pedig csak halkan mormogva válaszol, a fűrészre nézve, nem a hölgyre. Mozgásközben haja is ide oda mozdul, így aki figyel, láthatja Ronan nagyon is emberszabású füleit.
-Nem vagyok tünde.
Kis híján megkérdezi, hol találja a piacot, miután kiderül, hogy neki kell húst szereznie, de még időben észbe kap. A vadászat annyira nem az ő világa. És ez csak rosszabb, amióta tegnapelőtt "megölt" valakit.
Megáll a keze, és lepillant a nőre. Hátra is dől az egyik épp lécnek, és úgy nézi, miket gyűjt össze. Pontosabban, inkább a nőt figyeli. azt rövid úton be kell ismernie, hogy még távolról sincs fogalma róla, mi ez a sok holmi idebent. A seprűt kivéve, azt még használta is, épp eleget.

Mylla Eroltsdottir Kedvelte

Világi vagyok
Ronan Gallaway

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
308
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverfogatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Jún. 23, 2021 12:57 am

Sóhajtok egy óriásit és megrázom a fejem. Nem, mintha nemet akartam volna mondani neki, de ez az újult erővel a képembe tolt pimaszság felpezsdíti a reggeli komótossághoz szokott véremet. -  Békává változtatlak, mielőtt a fűrészed foga beleakadhatna bármibe is. - Talán érezhető a hangomból, hogy nem gondolom komolyan, de nem ismerjük még eléggé egymást, hogy elvárjam tőle a dolgot. Így aztán, ha komolyan veszi, akkor ... nos akkor azzal majd kezdenem kell valamit. De addig is itt az újabb pimaszság. Komolyan, hogy a fenébe veszi a bátorságot?  A létra puffanására ugrom egyet ijedtemben, úgyhogy talán kicsivel morcosabban reagálok, mint azt terveztem.
- Mutatnék valamit, amit a városi tündenépek is ismernek talán... -  mondom fanyar képpel, de végül nem emelem felé a középső ujjamat. inkább eldugom mindkét kezem a köpenyem zsebébe és megrázom a fejem. - Ha hozol húst, talán lehet róla szó... vagy ehetsz gombát málnával.-
közelebb megyek, és bekukkantok a műhelybe. Lelombozó, amit ott látok, de ahogy felpillantok a tetőn tátongó lyukon át Hófehérre, kicsit összeszedem magam.  - Ha meg tudod állni, ne üss agyon, amíg összeszedek néhány dolgot a barátodnak! - Keresgélni kell kicsit, de azért hamar megtalálom, amire szükségem van, így megfőzhetem azt az elixírt a kinti tűzön, akárcsak egy jó boszorkány tenné.

Mylla Eroltsdottir and Ronan Gallaway Kedvelték

Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
476
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Jún. 23, 2021 12:01 am

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
Épp alkarjába törli a verítéket a homlokából, mikor meghallja, hogy hozzá szólnak. Felkapja az utolsó darab nagyobb ágat, és másfelé dobja, mint amerre Wynva-t látja a szeme sarkából. Nem néz felé, de azért picit vigyorog a kérdésre, és a nőnek hátat fordítva markolja fel a megmaradt leveleket.
-Ha nemet mondasz, még nagyobb lyukat vágok a tetőre. Most már a fa sem lesz útban hozzá.
Felveszi a fűrészt, és megemeli a feje mellett, majd megtorpan, és vár, mit mond erre a boszorkány. Akármit is mond, hozzálát a letört keresztlécek lefűrészeléséhez. Sok dolga lesz még itt, az egészen biztos.
-Tegnap ugye említettem, hogy a szállás mellé kosztot is kérünk? - Kérdezi hangosan, a reggeli szél süvítésére azonban meg kell kapaszkodnia. A létrája már nem áll ilyen stabil lábakon. Bénán puffanva dől el, és egy oldalpillantással nyugtázza csak, hogy nem vágott agyon senkit.

Mylla Eroltsdottir Kedvelte

Világi vagyok
Ronan Gallaway

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
308
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverfogatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Jún. 22, 2021 4:21 pm


Megelégszem azzal, amit mond. Ha egy kicsit ért hozzá, akkor jó. Én még annyit sem, úgyhogy máris előnyben van. Nem nézek rá, akár felöltözött már, akár nem. - Reggelig átgondolom az ajánlatot. - Na nem, mintha lenne miből válogatni, egyszerűen csak nem tudom elképzelni, hogy napokig táborozzon itt két ember. A házamban! Soha senki nem aludt még ebben a viskóban rajtam és Brynán kívül, aki megtehette, hogy elsétáljon a közeli városig. Persze, ha úgy vesszük, egyikük ki van ütve órák óta... Talán így már sikerülhet megbékélnem a rám váró megpróbáltatásokkal. De erre még tényleg aludnom kell egyet.
Feltrappolok a lépcsőn és lecserélem a vizes ruhát egy szárazra. Bebújok a takaró alá, és mintha visszapörgette volna valaki az idő kerekét, ismét forgolódom és gondolkodom. Csak jóval később jut eszembe, hogy nem támasztottam ki az ajtót, de addigra már annyira fáradt vagyok, hogy elnyom végre az álom. Csupa ostobaságot álmodom, viharról, széttört bájitalokról, és fehér hajú hősökről, akik egész farönköket cipelnek a vállukon, át a fél erdőn. Milyen rémesen eredeti!

Legfeljebb néhány órát alhattam, mert a nap még alacsonyan jár, mikor kezemben egy kisebb üsttel kilépek a viskó ajtaján. Szemügyre veszem Hófehért, és megrázom a fejem. - És ha nem fogadom el az ajánlatot visszarakod az ágakat oda, ahol találtad? - szólítom meg hangosan a jómunkásembert, hogy biztosan meghallja.

Mylla Eroltsdottir and Ronan Gallaway Kedvelték

Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
476
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
6 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» 1173. Elmúlás hava, Silmë erdeje
» Ősök/Holtak éjjele [Vége]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Eviran-
Ugrás: