Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Druida part - Page 2 KaDiPE5
Druida part - Page 2 KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Folrandír Ceilteach
61 Hozzászólások - 24%
Ezaras Azildor
37 Hozzászólások - 14%
Arnav
33 Hozzászólások - 13%
Krónikás
28 Hozzászólások - 11%
Deedra Gindrian
22 Hozzászólások - 8%
Aldrich Cornwell
20 Hozzászólások - 8%
Rhysand Earhgaze
20 Hozzászólások - 8%
Veleris
15 Hozzászólások - 6%
Reinaakviin
13 Hozzászólások - 5%
Calylenia
10 Hozzászólások - 4%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Gailoth havi Hőseink
Jutalmuk 15 ulron
●●●●●●●●●●●●
Aktuális kétheti kihívás
Töltsd ki a karaktere(i)ddel a Tükröm, tükröm kérdéssort!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Today at 12:49 pm
• Asszociáció

Yesterday at 12:52 pm
• Szólánc

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Arnav, Deedra Gindrian, Ezaras Azildor, Folrandír Ceilteach

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
1
3
Ember
9
7
Ork
0
0
Törpe
0
1
Najád
2
1
Vivern
2
5
Keverék
2
1
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Druida part

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Utolsó Poszt Szer. Dec. 22, 2021 6:08 pm
Me, the girl and the wizard
Úrjra és újra azzal kell szembesülnöm, hogy nem vagyok más, mint egy dísz. Olyan, mint az az örökmozgó, amely Azildor asztalát ékesíti, jár, de igazából hasztalan. Mozog a szám, de gondolataim a sajátom marad, pedig annyi kérdés szökkenne ki ajkamon, hogy a nyelvem is összeakadna. De marad a magányos kutatás, míg fel nem hagyok a őrlődéssel. Aranyhaj ujjbegyeiről ismét szagmintát veszek mielőtt halk horkantások kíséretével dörgölőzök tenyerének. Bundám érintésére farok felvágva sétálok végig keze alatt. Melyik férfi ne örülne, ha egy csinos, kecses kéz kényeztetné. Az én állapotomban pedig minden alkalmat ki kell használni. - Miau! Kijelentésére pedig valószínűleg jóízű nevetéssel válaszolnák. Ha tudná, hogy olykor a tudatom, nem terjed tovább az evés, alvás, a... gondolatánál, ki se ejtette volna e szavakat a száján. Azildor szavaira azonban felkapom fejem, s billegek vissza hozzá, ha már a leány, amúgyis felhagyott a dajkálásommal. ~Mágus, ki értené szavaimat? Ki lenne ő? ~ ülök le elé, könyörgő pillantással meredve rá, hogy árulja el nekem a nevét. Fel kell térképeznem a lehetőségeket, melyek a falak rejtenek. Válasz helyett azonban csak magához ölel s számomra nem marad más választás, mint elhelyezkedni karjai között.Ahronit Kedvelte

Varázsló vagyok
Rhysand Earhgaze

Láttam egy flamingót, amelyik egyéni álláspontot képviselt: két lábon állt


❖ Történetem : ❖ Ulron :
763
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Tanonc (Elementáris mágia); Kezdő (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Druida part - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Dec. 21, 2021 4:25 pm

Wizard of my answers
Értetlen tekintetet vetettem a mesterre. Könyvtár? Az még is mire jó? Gondolom magamban, de szavaimat már nem formázom meg irányába. Mikor fogunk elmenni oda? Végre hamarosan újra láthatom a testvéreimet? Bár lehet a királynő soha nem fog engem visszafogadni a nép közé, ám akkor is abban a tudatban leszek örökké magányos, hogy meg tettem. Megtettem azt, amire ő nem volt képes. Soha nem tartottam jó királynőnek, s a folyamatos ember szeretete sem volt számomra soha sem tetszetős.
A macska barátkozni óhajt én pedig nem tudom, mihez kezdjek vele. Oda dugom a kezemet, hátha kezd vele valamit. És, ha neki dörgölődzik, megérintem a bundáját. Csodálkozva pillantok akkor, hogy még is milyen meleg is, és finom selymes a szőre. Kellemes lesz akkor az érintése.
Majd kérdésem megválaszolásába kezd a mester, amire oda figyelek.
- Hmm, bárcsak érteném. – Mondom valós szavakkal. Ha odabújt, akkor itt veszem el e kezem, s teszem vissza magam mellé.
- Igaz, tán ő is olyan intelligens, mint az én őseim. – Mondom büszkén. Jó lenne a nyelvét megtanulni.
Elvette a rongyot, és bekötözi magának.
- Igen, menjünk. Biztos ti fázni. – Mondom. Bár jómagam még nem fázom, ám egy kissé kezdem már érezni a hideget, lassan lassan azonban engem is elért volna ez az érzés.
- Lenni itt keverő ember is? – Kérdeztem, s remélem, jól fejezem ki magam az alkímiára. Hiszen nagyon az elején tartok az alkímiámnak, s tán jó lenne fejleszteni azt.


« taggeld; @Ezaras Azildor ,  @Rhysand Earhgaze  • credit; »


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

the Oceans roar
is music to the soul

Veleris and Ezaras Azildor Kedvelték

Sámán vagyok
Calylenia

Let the sea set you free


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1137
❖ Tartózkodási hely :
♒︎ Bárhol
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Druida part - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Dec. 19, 2021 12:39 pm
The order of the Sea

« @Calylenia, @Rhysand Earhgaze •  Zene; Azuremyst Isle • credit; »
Figyelmesen hallgatom a tenger gyermekének elbeszélését, alaposan megrágva minden szót s kutatva értelmük szerteágazóságát, azonban az izgalmak elmaradnak, hacsak nincsen szó vajmi különleges könyvtárról a világ peremén, de oda jó eséllyel nem rángatnám magammal négylábú jóbarátomat. Csalódottság mégsem önti el a lényemet, a következő mozzanat való igaz, hogy az írások tanulmányozása lett volna, ebből kifolyólag pedig tudhatjuk, hogy működik a leány képessége. Lenyűgöző, ezt kell ismernem.
- Minden bizonnyal a tornyok könyvtára, oda vezetett volna a következő utunk. Elmondhatod, ha először pillantasz majd rá – bátorítom egy elismerő biccentés kíséretében, akárha nekem tett volna szívességet az őt érintő rejtély felgöngyölítésének újabb momentumával. De valahol így is van, hálás lehetek, amiért éberen tartja a tudatomat, s olyasmit tanít a számunkra, amelyet jó eséllyel sohasem ismerhettünk volna meg. A tudás elvégre hatalom, nagyobb kincs, mint azt bárki képes lehetne elképzelni.
Apró szusszanással hunyom be a szemeimet egy kérészéltű szekundum erejéig, hagyva, hogy elmémet kitisztítsa a tengerpart hűvös, sós levegője. Aztán érdeklődve figyelem Káosz újabb próbatételét a barátkozásra.
- Nos… - indulok meg lépteimben, mint oly sokszor, ha valamit bővebben körül szeretnék írni. Nem sietve, éppen csak megtéve néhány centimétert, hogy az izmaim munkája csakugyan hozzásegíthessen a koncentrációhoz. - Akadna mágus, aki érthetné a beszédét – mosolyodok el sejtelmesen, és ha nem foglalná le mindkét kezemet a sérülésem vérzésének csillapítása, még a szakállamon is végigsimítanék. - Én azonban csupán elképzelni tudhatom, mi jár a fejében. Hasonlít a megértése a ti beszédetekhez, elvégre ők is tettekkel, gesztusokkal, a tekintet rejtelmeivel kommunikálnak – magyarázom, noha a téma továbbgördülésére nem különösebben számítok. Igaz, arra sem, hogy gyolcsot húz elő a zsebéből.
- Igazán figyelmes tőled – köszönöm meg a magam módján a segítségnyújtását, elemelve tőle a rongyot, amit aztán különösebb nehézségek nélkül, gyakorlott mozdulatokkal applikálok a vágás köré. - Viszont bármily érdekfeszítő is legyen eme ősi kőszobrok társaságát és szellemét élvezni, tanácsolom, induljunk vissza – fordulok Káoszhoz, hogy felnyalábolhassam a takarójával együtt.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

In a dream,
I was standing someplace high up, a tower, or a mountain. The whole world was in darkness. Then came the flash of light just on the horizon within the clouds that marked the border between worlds.
˙˙˙Calylenia and Rhysand Earhgaze Kedvelték

Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
756
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Druida part - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Dec. 19, 2021 10:48 am
Me, the girl and the wizard
Elégedetten simulok Azildor kezei alá, kihasználva a négy lábúság álcája mögé bújva, annak minden behízelgéséval, hogy megmagyarázhassam, önmagam előtt tagadhassam, hogy mindez a bennem lakozó állati ösztön. Tudom, legbelül, hogy ez nem igaz és minden önámítás, de még számomra se világos, hogy minek nevezzem, ezt a láthatatlan, de egyre erősödő kötődést. Oly mereven bámulom az előttem lezajlódó eseményt, hogy magam is kételkedem benne, hogy szívem dobban e ezekben a percekben vagy hogy levegővel telik meg tüdőm. Egyetlen momentumban remegnek meg csak lábaim, abban mikor alig észrevehetően. de rezzenek meg arcizmai a kés érintése okán. Mégis türtőztettem magam, tudom, érzem ez apró vágás az ára annak, hogy közelebb kerüljön ahhoz, amit tudni kíván. Mindketten túlélték, s a bennem szakadt levegő komótos lassúsággal távozik belőlem, halovány leheletpárát hagyva maga után. Mosolyba húzódna ajkam, ha lenne, s talán néhány kedves szó is elhagyná, ha szavakat formálhatna. Konok ez a teremtés, nagyon konok, mely talán nép sajátja, hisz bár gyengeségét előlem nem tudja eltitkolni, mégis annyi erőt öl bele, hogy azt már csodálni is lehet. Ebben nem sokban különbözik a Tanácsostól. Felmérve az állapotát, lassan helyezkedek vissza a takaró puhaságára. Hallgatva a szavakat, valamiféle büszkeség vagy a remény szikrája izzik fel, hallva, hogy a látomásában én is szerepet jelen voltam, még ha csak mostani alakomban is, de ott voltam. Kinyújtóztatva elgémberedett csontjaim ugrok le ismét a szikláról, hogy óvatos léptekkel közelítsem meg a hideg szépséget, s most kivételesen nem a bennem tomboló emberi ösztönök vezérelnek, melyek valljuk be, ennyi eltöltött idő után ebben a testben teljesen érthetőek. Inkább amolyan békejobb felajánlásaként simítom pofázmányomat ruhája fodraihoz. ~ Csak kérlek ne nyőnyörésszél meg, legalábbis ne úgy, ahogy a szolgálók kölykei tették a gyanútlan macskával, ki csak egy kis dögönyözésre vágyott.  ~Förtelmesek tudnak lenni, egy némelyiket, mintha az alvilág taszította volna ki, csupa bájossággal és kedvességgel az ábrázatán –nem is mertem, akkor még az intőjeleket-  a fenéket! Olyanok, mint azoknak a rémmeséknek a szörnyei, kik alakot öltve dédelgetnek magukhoz. Ám azért, van az a határ, amit meg kell húzni, így hát sokáig nem időzök a lábainál és térek vissza a mágus mellé.  ~ Sajnos, ezt a nyelvet ő sem ismeri. ~ ugrok fel a helyemre és válaszolok ezen a furcsa nyelven.

Calylenia and Ezaras Azildor Kedvelték

Varázsló vagyok
Rhysand Earhgaze

Láttam egy flamingót, amelyik egyéni álláspontot képviselt: két lábon állt


❖ Történetem : ❖ Ulron :
763
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Tanonc (Elementáris mágia); Kezdő (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Druida part - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Dec. 17, 2021 11:46 pm

Wizard of my answers
Látomás után visszatérek a valóságba. Érzem a szellőt, ahogyan végigsimítja a bőr, és ahogyan a hajamba kap, hogy finoman felemelje, majd letegye. Nem tudom mire vélni, kicsit örülök is neki, hiszen talán abban lesz a megoldása a gondomnak.
- Sok könyv lenni ott, ahol te jönni Káosz melletted. – Kezdek bele a látomásomba, de nehezen jönnek a szavak.
- Találsz könyvet, és azon lenni az, ami fegyveren is lenni. Ilyen szimbólum. – Vetem rá a pillantásom, s mély levegőt veszek.
- Nem tudom mikor, nem tudom milyen hely ez, de lenni nagyon, nagyon sok könyv. – Magyarázom, és emlékszem vissza arra, hogy Ronan is mutatott nekem ilyet, onnan tudom a szót is. Térképpel is megismertetett engem, és elmondta mire is jó, hogyan kell használni.
Mi nem jegyzünk fel ilyen dolgokat, nem is emlékszem arra, hogy lenne ilyenünk. Talán a késsel véstünk a falba, ám a víz nem hagyja ezeket olyan jól meg az utókornak.
Káosz hangot adott ki, még mindig olyan, mint ha komolyan beszélne.
- Van neki nyelve, mit te érteni meg? – Kérdeztem most már nagyon is érdekel, hiszen úgy kommunikál vele, mint ha az valóban beszélne. Végig mérem a macskát, és a férfit is. Zsebemben egy rongydarab volt, amit nem értettem miért tett bele a hölgy, de kiemelem és neki adom.
- Tessék. – Mondom, és várom azt, hogy elvegye.

« taggeld; @Ezaras Azildor ,  @Rhysand Earhgaze  • credit; »


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

the Oceans roar
is music to the soul

Ezaras Azildor Kedvelte

Sámán vagyok
Calylenia

Let the sea set you free


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1137
❖ Tartózkodási hely :
♒︎ Bárhol
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Druida part - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 16, 2021 7:34 pm
The order of the Sea

« @Calylenia, @Rhysand Earhgaze •  Zene; Azuremyst Isle • credit; »
Egy beletörődő bólintással hagyom meg újfent a leányt a hitében a széles világlátottságáról, bár még ha kívánnék sem tudhatnék alaposabban elmélyedni a nézetünk különbözőségeiben, ugyanis Káosz afféle hangot produkál, mely után meglep az ép és sértetlen valója. Normalizálódott nyávogását hallva megengedek magamnak egy röpke momentumot, míg végigsimítok a fején, aminek viszonzásául hasonló ragaszkodással fúrja a tenyerem alá a pofázmányát. Leheletnyi mosolykezdemény suhan végig az ábrázatomon, mielőtt engednék a najád türelmetlenségének és óhajának.
Noha a saját kezeimet sem billogoznám az egészséges testhő fogalmával, Calylenia tenyere szinte jégszobornak érződik az enyém alatt. Óhatatlanul szorul hintésnyi görcsbe a gyomrom, de a vágás hamarabb véget ér, minthogy egyáltalán felszisszenhetnék. Persze az arcom így is fájdalmas fintorba torzul, nem vagyok hozzászokva a testi gyötrelmekhez, akár egy sokat látott harcos. Legalábbis nem ilyen jellegűekhez.
Mihelyt a vérem kicsordul és kellemetlen, csöppenő hangokkal a tőrre, illetve a koszos kövekre hullik, az ifjú hölgy afféle révületbe esik, melyről igen sokszínűen és terjedelmesen értekezik a legutóbbi olvasmányom. Kíváncsi volnék, miként élheti meg a látomásait, mennyire fárasztja ki vagy egyáltalán, melyek a korlátai, azonban ezt jó eséllyel sohasem fogom megtudni. A jelenségnek egyébként meglehetősen hamar vége szakad, és legnagyobb megkönnyebbedésemre elereszt a leány. Kényes macska módjára kutatom elő a köpenyem belső zsebéből az egészen más célra használatos kendőmet, amit aztán jobb híján a vérző sérülésre szorítok. Ezt követően hagyom, hogy Káosz is szemrevételezze az élmény kellemetlen hozományát.
- Csak egy kis vágás, Cirmosom – békítem, majd a tejfelhajúra emelem vissza pillantásomat. - Az arckifejezésedből ítélve sikerrel jártál. Mit láttál? Hasznunkra válhat? - kíváncsiskodok újból feltámadó érdeklődéssel s némi izgatottsággal.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

In a dream,
I was standing someplace high up, a tower, or a mountain. The whole world was in darkness. Then came the flash of light just on the horizon within the clouds that marked the border between worlds.
˙˙˙Calylenia and Rhysand Earhgaze Kedvelték

Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
756
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Druida part - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Dec. 15, 2021 11:15 pm
Me, the girl and the wizard
Hamar nyilvánvalóvá válik, hogy Azildor önérzetét is meglegyezgette a leány iménti kijelentése, no erről csak egy pillanatra megjelenő barázdák árulkodnak, melynek halványan ott derengenek homlokán. Persze, ahogy sejtettem szavaiban csak némi élc hallható ki, s tán azt is csak azért engedte meg magának, mert tudja a Aranyhaj, túl egyszerű, hogy megérthesse. Persze, ez nem az ő hibája, hisz lassan kezdem magam is megérteni, hogy ezen a világon, ő olyan, mint a gyermekek. Pont ezért tör ki kacagás a torkomból, mely inkább hasonlít a hangra, melyet a kehes macskák adnak ki magukból.  A következőkben már meglepetten nézek a Tanácsosra, nyilván nagy izgalmában vált ennyire szétszórttá, hogy effélére nem gondolt, de az is lehet, hogy a nem is oly rég eluralkodó betegséget nem sikerült leráznia még magáról. ~ Előfordul. ~ bököm meg fejemmel kezét, s amennyiben lehetőséget ad rá, tolom tenyere alá fejem. Az érdeklődésem szavai és a történések után, addig a pontig töretlenek, míg a habok leánya, nem gázol a lelkivilágomba, s teszem meg ezután a válaszlépést. De hamar rá kell jönnöm, jelenleg én voltam a faragatlan és értelmeztem félre szavait. Hát van mit tanulnunk egymástól s egymásról. ~ Ez esetben, ne haragudj otrombaságomért. ~ nézek merőn a leányra, s teszek meg kísérletet bocsánatkérésem közlésére. Ámulattal figyelem, amint a lány révületbe esik, vélhetően a szellemek útmutatást adnak számára. Amint befejeződik a rituálé, kapaszkodok karjába Azildornak, s próbálom magam húzni, hogy pillantást vethessek megsebzett tenyerére. ~ Ha visszamentünk, be kellene kötni. ~ tanácsolom, bár valószínűleg ezt maga is tudja.

Calylenia and Ezaras Azildor Kedvelték

Varázsló vagyok
Rhysand Earhgaze

Láttam egy flamingót, amelyik egyéni álláspontot képviselt: két lábon állt


❖ Történetem : ❖ Ulron :
763
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Tanonc (Elementáris mágia); Kezdő (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Druida part - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Dec. 14, 2021 10:55 pm

Wizard of my answers
- Én hinni fajtám bölcsebb, s sokat látott. – Mondom neki, hátha ezzel kielégszik. El is felejtettem, hogy való igaz nálam is van egy tőr, így nem szorulok az övére. Az átváltozás elvette a maradék eszemet is, és teljesen összezavart. Hiszen ilyen sok fájdalmat kellett kiállnom, ráadásul csendben és halkan próbálva mind ezt.
- Kezed. –Mondom egyértelműen. Még nem adja, előtte elkezdi mondani mire is koncentráljak. Igyekszem mesterem jeleit visszaidézni, amikkel elmagyarázta miképpen is tudom előhívni a sámáni erőmet.
- Érteni. – Mondom újra, s várom azt, hogy végre odaadja a kezét nekem. Biztatást vélek felfedezni a hangjéba, nem is értem miért ilyen fontos ez neki. Mit vár cserébe tőlem? talán ennek meglesz az árra.
- Nem úgy érteni. – Vágok furcsa képet. Ám már nem akarom tovább magyarázni, hiszen nem igazán érdekel egy négylábú lelki nyugalma.
A kis közjáték, és a négylábú sértettségén túllendülve kapom meg a mester kezét végre, s megfogom én is. Melegebb volt a keze, mint az enyém, és furcsa érzés volt, nem értem még emberhez, emberi alakban.
Másik kezembe veszem a tőrt, s magamban kezdem kérni a szellemek segítségét, és azt is kérem, hogy áruljanak el mindent, amit tudnak.
Belevágom a férfi kezébe, s végig húzom a pengét a tenyerén. Nem túl mélyen, pont annyira, hogy kicsorduljon a vére, majd lefele tartom, és hozzá nyomom a tört. Ezzel is erősítve a kapcsot. Ráfolyik a vér a kért tárgyra, szemeim pedig kinyílnak. A semmibe meredek, s megtörténik a látomás.
Látom halványan magam előtt, ahogyan a Mester besétál egy könyvtárba, látom, ahogyan egy hosszú folyóson végig megy Káosz pedig követi őt, s a lábánál van. Haladnak ujjait poros könyveket húzza végig, s ekkor leemel egy könyvet, aminek egy furcsa borítása van, talán egy kígyó, vagy sárkány? Nem, nem tudom eldönteni a kép nem olyan tiszta, nem vagyok még méltó a jóslásra.
Kinyílik a könyv, s ott a rúnát látom, a vésés, ami a törőn is van. Annyira sok érzelem gyülemlik fel bennem, hogy a jóslás megszakad, s hirtelen engedem el a férfit, ajkam sarkából egy reményteli mosollyal.
#bónusz

« taggeld; @Ezaras Azildor ,  @Rhysand Earhgaze  • credit; »


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

the Oceans roar
is music to the soul

Veleris and Ezaras Azildor Kedvelték

Sámán vagyok
Calylenia

Let the sea set you free


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1137
❖ Tartózkodási hely :
♒︎ Bárhol
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Druida part - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Dec. 14, 2021 7:47 pm
The order of the Sea

« @Calylenia, @Rhysand Earhgaze •  Zene; Azuremyst Isle • credit; »
- Ezzel sajnos nem jutottam előrébb – pillantok elnézéssel a lelkesen válaszoló kandúrra, mielőtt még a figyelmünket a leány éles nézetei kapnák meg maguknak. Finom ráncok gyűlnek a homlokomra a felelete hallatán, noha egyhamar rendezem a vonásaimat.
- Pusztán a kíváncsiság hajt, hogy jobban megérthesselek. A veszekedéshez heves érzelmek szükségesek, melyeknek tán még akkor sem lennék birtokában, ha óhajtanám, olyan hűvös az idő – mosolyodok el leheletnyire, de ha nem kívánja megosztani velem a nézeteit, hát nem erősködöm. Bizonyára a közös kutatásunk folyamán még bőséggel lesz alkalmam beleásni magamat a najádok világlátásába. Viszont az utasítása okán ismét csak zavar költözik az ábrázatomra. Megvallom őszintén, semmiféle tőrt nem hoztam magammal, ugyanis talán balga módon, azonban a mágiámban bízok a leginkább.
- Nincsen nálad a sajátod? Úgy vélem hatékonyabb lenne azt használni, elvégre a vele kapcsolatos jövőmre vagyunk kíváncsiak – tekintek rá várakozással, jól emlékezve, hogy a tegnap este zárásaként a pengét visszanyújtottam a számára. Nem óhajtottam volna az érzetet kelteni benne; az egyetlen értékes nyomával igyekszem sakkban tartani a tornyok fogságában. - Ahogy megvitattuk. Koncentrálj arra, ahova vezetni fog engem a küldetésed és ez a tőr. Talán nyomra bukkanhatunk belőle azokról, akik a társaidat elrabolták. Azt tudjuk, hogy a szimbólum az elfekhez tartozik. Keringjenek e körött a gondolataid, ifjú hölgy – biztatom higgadtan, mielőtt azonban még a tenyeremet kínálhatnám, ismét Káosz az, aki magára vonja az érdeklődésemet. S látva a megsértett ábrázatát, majd a visszavágóját, nehéz magamba fojtanom a nevetést. Érzem, ahogy megremeg a szám az erőlködéstől, de végül egy köhintés kíséretében sikeredik viszonylagos komolyságot forszírozni a vonásaimra.
- Helyes kandúr vagy, ne vedd a szívedre. Bizonyára a vérontás látványa, ami nem lesz szép – jegyzem meg az orrom alatt somolyogva, aztán függően a tőr meglététől, kötelességtudóan feltűröm a balomon a köpenyem ujját, és a leány felé nyújtom a kezemet, tenyérrel felfelé fordítva.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

In a dream,
I was standing someplace high up, a tower, or a mountain. The whole world was in darkness. Then came the flash of light just on the horizon within the clouds that marked the border between worlds.
˙˙˙Veleris Kedvelte

Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
756
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Druida part - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Dec. 14, 2021 7:12 pm
Me, the girl and the wizard
Társalgás egy macskával, nem olyan egyszerű, de legalább próbálkozik. Olykor sikerül neki eltalálni gondolataim, olykor meg nem, van, hogy pedig féligazságokat képzel a beszélgetésünk kapcsán. De soha nem hagy mosoly nélkül mely csak gondolatomban ölt alakot. ~ Mindkettő, ha szigorúan vesszük. Kedvelném, ha mindig így flangálna, mikor a társaságunkat élvezi, de túl idegen számomra. Ha bár az új és szokatlan nem mindig rossz, de jobb fenntartásokkal kezelni. ~ felettébb fárasztó egy ilyen kis testtel ennyit „beszélni”, hamar támad az az érzésed, hogy kihűl a gyomrod. Szegény lány. Efféle fájdalom elviselés, nagy elszántságra vall, ha önként vállalja. Nem csalódtam a Tanácsosban. Épp oly kíváncsi a tenger népének nemességének mibenlétére, mint jómagam, bár műveltségének köszönhetően, sokkal… finomabban érdeklődik, mint azt én tenném. De hiába, ez a leány még annyira sem ismeri a jómodort, mint én. Durva, akár a posztó. ~ Az első könyv, melyet a kezébe adsz „Hogyan legyünk kedvesek” címet viselje. Egy kevésbé barátságosabb helyen már leharaptatták volna vele a nyelvét. ~ Valószínűleg Ezaras sem erre a válaszra számított, így rá emelem tekintetem. De jólelkű, és az idő szűkössége miatt nem fog csípős megjegyzéssel élni. Lassan összeáll bennem a kép. Soha sem láttam ilyet, s talán csak történetet is egyet hallottam. Furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy mégis mit szeretne megtudni Azildor, melyre a számításai s könyvei nem adtak választ, s efféle praktikákhoz folyamodik. Kihasználva páratlan ügyességemet állok két lábra s fürkészem az eseményeket. Veszélyt jelző receptoraimat kiélesítettem arra az esetre, ha Aranyhaj mégis valami rosszban sántikálna. Nem lesz olyan gyógyító, ki helyre rakja, garantálom, hogy a szárazföldön is kopoltyúkon keresztül fogja venni a levegőt. ~ Azt mondod, rusnya macska vagyok? Emberként is a szépszál legények közé tartozom, macskaként sincs ez másképpen. ~ nem értem én ezt a lányt. Éppen csak beszél, de a sértegetés már megy neki. Szomorúan veszem tudomásul, hogy szavak helyett, ismét csak virnyogással tudom felhívni magamra figyelmet. Tettem bár gyerekes, de meg kell találni az önkifejezés módját. Visszaereszkedve, teszek két kört a takarón, majd hátat fordítva a társaságnak emelem fel cirádás farkam, s mutatom meg „szebbik’ arcom. Miután úgy érzem, eleget gyönyörködött benne fordulok csak vissza. ~ Folytasd!~

Ahronit and Deedra Gindrian Kedvelték

Varázsló vagyok
Rhysand Earhgaze

Láttam egy flamingót, amelyik egyéni álláspontot képviselt: két lábon állt


❖ Történetem : ❖ Ulron :
763
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Tanonc (Elementáris mágia); Kezdő (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Druida part - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Dec. 14, 2021 3:47 pm

Wizard of my answers
Úgy beszél hozzá, mint ha tényleg értelmes lény lenne. Nem mondom, hogy nem az, ám a kommunikációjának a formája előttem ismeretlen. Talán a mágus képes érteni ezt a nyelvezetet?
Beborzolom a hajam, és keresem az elejtett dolgot, ami össze fogta azt. Megvan! Érte nyúlok, és valahogyan összekötöm vele, kevesebb sikerrel.
Kérdésre emelkedik a hangja, s én megvárom mi lesz ebből, és figyelem. Amint feltette a kérdést, hümmögök egyet.
- Népem felettetek áll, hiszen elsők között jöttünk. De nem veszekedni most. – Mondom gyorsan hozzá, hiszen úgy is tudom, ez soha nem tetszik egy embernek sem, az igazság fáj. Nem akarok leragadni ezen, hiszen dolgunk van.
- Add kést, és adni kezed. – Mondom, és belefúrom magam a földbe enyhén, hogy ne inogjanak még remegő lábaim.
- Szólítani szellemek, és jósolni. Mit lásak pontosan? Mire összpontosítani nekem? – Kérdeztem a közös nyelv nehézségeivel ismét.
Ha ide adja a kezét, megfogom azt, és a kést is adja azt is elveszem. Nem teszek semmit addig, amig nem áll készen. Amennyiben még nem adja a kést, és kezét úgy várok. Várok arra, hogy elkezdhessem a szellemeket szólítani, s ők nekem látomást adhassanak. Semmilyen más lény, sem még a varázslók sem képesek a jövőbe látni. Ez csak nekünk, sámánoknak adatott meg, ám ez sem egyfajta olyan, ami azonnal és könnyen megy. Meg kell adnunk a vért, és aztán, annyit láthatunk, amennyit a szellemek engedélyeznek nekünk.
- Sajnálom, nem lenni szép macska. – Mondom a macskának is, hátha megért engem és így nem figyeli, ahogyan gazdája vérét ontom.

« taggeld; @Ezaras Azildor ,  @Rhysand Earhgaze  • credit; »


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

the Oceans roar
is music to the soul

Ezaras Azildor Kedvelte

Sámán vagyok
Calylenia

Let the sea set you free


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1137
❖ Tartózkodási hely :
♒︎ Bárhol
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Druida part - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Dec. 14, 2021 11:02 am
The order of the Sea

« @Calylenia, @Rhysand Earhgaze •  Zene; Azuremyst Isle • credit; »
Enyhén megemelt szemöldökökkel hallgatom a trillázó négylábút, ki már oly sokszor, ezúttal is a társalgás aktív résztvevőjének érzi magát. Nagy kár, hogy manapság egyetlen természetmágus sem él a tornyok között, egészen kíváncsi volnék ugyanis, mi mondanivalója akad felém Káosz professzornak.
- Most vagy nagyon alaposan helyretetted a nézeteimet, vagy temérdek az érved uszonyos társunk mellett – jegyzem meg csöndesen egy halovány mosoly kíséretében, miközben a cirmos asszisztálásával összegyűjtöm a leány számára a ruháit, aki ezt követően az átalakulásának árnyoldalait taglalva magára is húzza a kölcsön öltözékét. Igyekszem lassan eltűnő mezítelen felületeit nem egy tapasztalatlan siheder érdeklődésével mustrálni, azonban nem is emelem el a pillantásomat, mint holmi szemérmes lovag. Főként, hogy a tudatom meglehetősen férfi oldalát szempillantás alatt háttérbe szorítja a najád kijelentése a felsőbbrendűségük vonatkozásában.
- A tény okán, hogy képesek vagytok a mi küllemünket magatokon hordani? - kíváncsiskodom nyugalommal, miközben ráérős léptekkel követem Káoszt a méltóságteljes kövek ölelésébe. Továbbra sincs elképzelésem arról, miként kívánja majd a véremet Calylenia, de biztonságosabbnak érzem a víztől távol felkínálni a számára. - Vagy a társadalmatok fejlettebb a miénknél? - faggatózom tovább, egymásba kulcsolva egyre hűvösebb ujjaimat a hasam magasságában. Nem tagadom, rájátszok a tenger gyermekének büszkeségére az enyhén vádló éllel a hangomban a tudás oltárán, pedig kevéssé ingatja meg a belső békémet egy efféle kijelentés. Az önhittségem egyszerűen nem terjed addig, hogy igazán mások felett állónak érezhessem magamat.
- Mindenesetre ha nincsen szükséged pihenésre és készen állsz, javaslom, lássunk neki a munkának. Értékes az idő, melyet céltalan megfagyásnak áldozunk – fordulok felé várakozóan.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

In a dream,
I was standing someplace high up, a tower, or a mountain. The whole world was in darkness. Then came the flash of light just on the horizon within the clouds that marked the border between worlds.
˙˙˙Calypso and Rhysand Earhgaze Kedvelték

Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
756
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Druida part - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Druida part - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Ivy & Evelyn - Part I.

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Fehér-tenger :: El' Alora-
Ugrás: